marusia27 15.02.06, 10:08 Czy możecie kogoś polecić? A tak w ogóle, ile przed porodem najlepiej "zamawiać" położną? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vik_vik Re: Żelazna-położna,lekarz 15.02.06, 11:25 JEannette Kalyta (trzeba zamawiac od razu jak tylko sie zadzie w ciaze bo duzo chetnych)a takze JOla Milek telefony do poloznych na stronie www szpitala lekarze - polecam dr Ele Muszynska Odpowiedz Link Zgłoś
amwaw Re: Żelazna-położna,lekarz 15.02.06, 11:57 Położna-Magda Witkiewicz albo rzeczywiście Jola Miłek. Ja rodziłam z Magdą- polecam-dzięki niej nie miałam cc(spadek tętna- natychmiast z 6 cm Magda zrobiła 10 i było parcie).Fachowa, sympatyczna, ciepła. Nie byłam nacięta. Po porodzie przyniosła mi w nocy obiad.Polecam. Z lekarzy mogę polecić Piotra Kukulskiego. Z położną najlepiej umówić się minimum 1 mś przed porodem-mają limity osób z którymi mogą podpisać umowę w miesiącu. powodzenia Ja miałam krótki i lekki poród i takiego życzę Odpowiedz Link Zgłoś
maga785 Re: Żelazna-położna,lekarz 15.02.06, 12:07 Ja tez polecam Magdę Witkiewicz.Rodziłam z nia kilka dni temu.Bardzo ciepła ,konkretna i fachowa osoba tylko dzięki niej poród który był bardzo cięzki i długi nie skończył sie cc a syn urodził sie zdrowy.Dzięki niej czułam sie przed porodem i w trakcie porodu pewnie i nie denerwowałam sie a poród mimo trudności spominam bardzo miło. Dziewczyna z która lezałam na sali rodziła z Jolą Miłek i tez była bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
gunia76 Re: Żelazna-położna,lekarz 15.02.06, 14:31 Bardzo polecam Urszulę Tataj-Puzyna. Rewelacyjna położna. Cierpliwa, troskliwa, zaangażowana, doświadczona, przesympatyczna ! Miałam ciężki poród, który dzięki niej nie był traumatycznym przeżyciem. Gdyby każda położna była taka jak ta pani, kobiety rodziłyby częściej ! Odpowiedz Link Zgłoś