aniawe 25.02.06, 14:54 Czy moze ktos mi podac namiary do dobrego ginekologa w Poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaonna1 Re: ginekolog w Poznaniu-szukam!!! 25.02.06, 15:18 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=36824 tutaj pewnie coś znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
sarunia21 Re: ginekolog w Poznaniu-szukam!!! 25.02.06, 18:32 czesc bardzo dobry gin( z tego co wiem) ja teraz u niej zaczełam prowadzic ciaze jestem w 15 tyg (ciaża zagrożona) jest dr magdalena szymczak jest to lekarz ginekolog z polnej cieszy sie bardzo dobrą opinią dostalam na nia namiary w sumie jak lezałam w szpitalu prowadzila zagrożoną ciąze dziewczyny z mojej sali przyjmuje ona prywatnie 100zł wizyta ale ponoć warto ma ta osoba bardzo duze doświadczenie i jest cenionym lekarzem nr tel 8798226 Odpowiedz Link Zgłoś
gabi2006 Re: ginekolog w Poznaniu-szukam!!! 29.03.06, 12:59 Witam, ja również jestem prowadzona przez Panią Magde Szymczak.Jestem w 36 tc i ciąża była zagrożona ale jak widać jestem już na końcówce i wszystko jest OK. Pani Madzia to super miła osoba i super fachowiec! Odpowiedz Link Zgłoś
temeryszek Re: ginekolog w Poznaniu-szukam!!! 25.02.06, 21:55 Witaj, ja byłam pod opieką dr Marioli Ropackiej. Ona pracuje na Polnej, na ginekologii III. Przyjmuje prywatnie w domu, na ul. Tęczowej 12. Tel. 0618619715. Przyjmuje w pon i śr od 14 do 20. Ta kobieta sprawiała, że czułam się bardzo bezpiecznie. Jest jednym z najlepszych w Polsce specjalistów od USG. Wizyty u niej są drogie, ale w ciązy warto zapłacić specjaliście i być spokojną o dziecko i siebie. Pozdrawiam, Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
aniawe Re: ginekolog w Poznaniu-szukam!!! 25.02.06, 22:03 A jaka opinie ma Certus? Odpowiedz Link Zgłoś
viola33 Re: ginekolog w Poznaniu-szukam!!! 31.03.06, 10:47 chodziłam przez peiwen okres ciązy do certusa, pani ginekolog bardzo sympatyczna,ale nie znająca się na wynikach moczu skierowała mnie z nimi do urologa, pozatym pracuje w szpitalu ale na onkologii, myslałam, że w tej klinice jest mozliwość rodzenia, ale niestety nie, jedyna prywatna kliniką była korvita, ale juz nie istnieje.także odnośnie certusa nie polecam! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mariannape Re: niu-szukam!!! 26.02.06, 19:32 Dr Małgorzata Szczepańska, z IV oddziału na Polnej, towarzyszy mi po raz dugi w tej cudnej podrozy, a nie są to najprostsze przypadki. Dzieki niej mam zdrowego slicznego synka i oczekuje teraz corki Dodam, ze bedac w ciazy z synkiem dlugo nie moglam znalezc odpowiedniego lekarza. Do dr Szczepanskiej trafilam w polowie 4. miesiaca. Naprawde zna sie na rzeczy, a do tego niezwykle uprzejma kobieta. Wizyta 80zl, gabinet na ul. Sokoła 13m.4 tel. rejestracja 0501455775, przyjmuje w poniedzialki i srody od godz. 16, wtedy tez najlepiej dzwonic, zeby umowic sie na wizyte Odpowiedz Link Zgłoś
earl.grey Re: ginekolog w Poznaniu-szukam!!! 26.02.06, 21:19 ja również polecam dr Ropacką, sympatycza, kompetentna, nie spieszy się podczas rozmowy z pacjentką, świetnie wyposażony gabinet. Minusem jest to, że ma wiele pacjentek, więc nieraz są kolejki, chociaz teoretycznie wyznacza konkretną godzinę. Odpowiedz Link Zgłoś
krusonek Re: ginekolog w Poznaniu-szukam!!! 26.02.06, 22:31 Mariusz Dubiel, super gościu!przyjmuje na Lubeckiego15A, tel.0-61 6624469 lub komóra 605-25-3070,potrafi zrobić takie usg że w głowie się nie mieści Odpowiedz Link Zgłoś
blina Re: ginekolog w Poznaniu-szukam!!! 29.03.06, 10:12 oj chyba ten lekarz (pan Dubiel)to trgedia.Moze i dobry fachowiec, ale gbur, niczego nie mozna sie dowiedziec.Jak robil mi usg to jedyna rzecz na jaka moglam sobie popatrzec to sufit w pajeczynach. Mysle, ze jest wielu innych fachowcow, ktorzy za to sa sampatyczni i chetnie udzielaja informacji Odpowiedz Link Zgłoś
ellaella Re: ginekolog w Poznaniu-szukam!!! 28.02.06, 13:07 Kochane, ja też szukam dobrego ginekologa - najchętniej kobieta, pracująca w szpitalu Świętej Rodziny, a do tego żeby była fajna, kompetentna babka. Przesadzam? ) Pomóżcie! EllaElla Odpowiedz Link Zgłoś
mrrkot Re: ginekolog w Poznaniu-szukam!!! 02.03.06, 11:24 ja mam lekarza ze Św. Rodziny, ale to facet mimo wszystko polecam- dr Stoinski, przyjmuje pryw.w czw. i wtorki od 20. Gabient dzieli właśnie z lekarką ze Św. Rodziny, która przyjmuje chyba od 18-20 w tym samym miejscu (ul.Nowosolska 18)-jak się nazywa niestety nie pamiętam. Mogę jeszcze polecić dr Sosnowską- ona w tej chwili już nie pracuje w tym szpitalu, ale długo tam pracowała. Jest super specjalistką od usg. Gabinet ma na Palacza 117a. Odpowiedz Link Zgłoś
bba75 Re: ginekolog w Poznaniu-szukam!!! 14.03.06, 08:35 Uważaj żebyś tylko nie trafiła w szpitalu św. Rodziny na dyżur dra Kuligowskiego. To straszny sadysta, mówią na niego rzeźnik! Nacierpiałam się przez niego straszliwie (krocze goiło się miesiąc i do dziś czasami pobolewa). Odpowiedz Link Zgłoś
lettka Re: ginekolog w Poznaniu-szukam!!! 28.02.06, 13:26 Dr Marek Pietryga, super lekarz, ciepły, fachowy, podchodzi indywidualnie do każdej pacjentki, nie bedziesz jedną z wielu na taśmie jak to mówię Poza tym jest super specjalistą od wszelkiego rodzaju usg, ma certyfikaty londyńskie, ma prywatną praktykę w EUROMEDICUS, ul. Wojskowa 1B lok. 15, 60-792 Poznań podaję stronkę www.euromedicus.net/, państwowo pracuje na Polnej, tel. 506 298 115 Odpowiedz Link Zgłoś
marysienka44 Re: A ja nie polecam! 05.03.06, 23:30 Nie polecam doktor Sosnowskiej, prowadziła cała moja ciąże, i miałam z nią stycznosc w szpitalu bo akurat miała swiateczny dyżur. Fakt jest bardzo dobrą specjalistką co do USG ale z resztą to tak średnio. Zreszta już o tym pisałam, o całym porodzie, o szpitalu Sw.rodziny, jakby ktos chciał poczytac to niech szuka jako marysienka44 lub joannamaria2 (to był mój pierwszy nick, a potem zapomniałam hasla) tam jest wszystko na gorąco opisane. Pozdrawiam PS jakby jakies pytanka to prosze pytac na adres gazetowy bo tutaj już zadko zaglądam) Odpowiedz Link Zgłoś
karlis76 Re:dr Ropacka 06.03.06, 12:02 mam wielką prośbę czy któras z Was może mi podac komórke do doktor Marioli Ropackiej ? nie jestem z Poznania ale mozliwe, że bedę tam w środe (08.02.2006) chciałabym się z nią skontaktować telefonicznie i umówić na wizyte niekoniecznie w godzinach przyjmowania pacjentek bo od rana będę na Polnej nie wiecie jak można ją tam znaleź i czy będzie tam w środe ? czekam na szybką odpowiedź ... pozdrawiam Karolina i Nasze marzenie Odpowiedz Link Zgłoś
mamma88 Re: ginekolog w Poznaniu-szukam!!! 07.03.06, 03:31 Polecam dr Wandelta ze Strzeszyńskiej 100.Trochę trzeba się wyczekać, ale warto. USG robi bezbłędne, a sprzęt! Pracuje na Lutyckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
anatii Re: ginekolog w Poznaniu-szukam!!! 14.03.06, 12:45 jestem w 32 tygodniu od stycznia ciąże prowadzi mi dr Barbara Helerz- Nowakowska pracuje na Polnej jest zastępcą ordynatora.Prywatnie przyjmuje na Palacza 117a(nr tel do prywatnego gabinetu 8614240) Wizyty są drogie od 100- 150zł ale opłaca się,polecam!!!!!teraz jestem spokojna o moje maleństwo Odpowiedz Link Zgłoś
ada1077 Re: ginekolog w Poznaniu-szukam!!! 19.03.06, 09:07 A ja nie polecam Halerzowej. Moją snajomą tak zszyła po porodzie, że nie mogła chodzić normalnie przez wiele tygodni. Musiała mieć robiony ponownie zabieg "poprawkowy". Ginekolog, który poprawiał to szycie po p Halerz, był przerażony, że można coś takiego zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
aagawek Re: ginekolog w Poznaniu-szukam!!! 16.03.06, 14:02 Ja polecam dra Koźmę ze Św. Rodziny, super specjalista Odpowiedz Link Zgłoś
kiki80 Re: ginekolog w Poznaniu-szukam!!! 18.03.06, 19:54 ja polecam krzystofa hadasia tel 61-8435020 - rewelacyjny - pracuje na Polnej, prywatnie przyjmuje na Gorczyczewskiego ( to niedaleko Polnej), 120 zł za wizytę ale w tym cytologia, usg, jestem bardzo zadowolona, doprowadzil mi do ciazy bo mialam problemy i cala ciaze prowadzil i szczerze polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
kamisia22 Re: ginekolog w Poznaniu-szukam!!! 21.03.06, 00:22 dr Wieslaw Markwitz- pracuje na Polnej, prywatny gabinet na Zeylanda oraz we Wrzesni . jest rewelacyjny, mily, uprzejmy i "wie co robi" pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tinuviel21 Re: ginekolog w Poznaniu-szukam!!! 28.04.06, 11:31 oj dr markwitz potraktowal mnie okropnie; nie dosc ze w gabinecie nie ma sprzetu, to jeszcze przez cala wizyte trakrtowal mnie jak gowniare (mam 23 lata nie 16) i w ktoryms momencie zapytal: a tak w ogole to ile masz lat? gbur Odpowiedz Link Zgłoś
jagodaserwatka Re: ginekolog w Poznaniu-szukam!!! 18.04.06, 18:40 czy mogę prosić o dokładne namiary tego doktora. pozdrawiam jagoda Odpowiedz Link Zgłoś
basja44 Re: ginekolog w Poznaniu-szukam!!! 21.03.06, 09:45 Ja polecam doktora Słopienia. Pracuje na Polnej. Prywatny gabinet Bamberski Dwór (przy Kościelnej. Wizyta 70 zł ( w cenie USG i biocenoza). Bardzo dokładny, cierpliwy, a przede wszystkim sympatyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
mycha1812 Re: ginekolog w Poznaniu-szukam!!! 29.03.06, 22:24 ja równiez polecam dr Wandelta , to super lekarz naprawdę , specjalista w USG , pracuje na Lutyckiej , niedrogie wizyty ok. 70 zł. za badanie , usg , cytologia . Rzeczywiście u niego kolejki ale naprawdę warto !!! Śietny z poczuciem humoru , bardzo uprzejmy i rzeczowy . POLECAM . tel 061 8221172 - rejestracja . Odpowiedz Link Zgłoś
kajusia1979 Re: ginekolog w Poznaniu-szukam!!! 29.04.06, 18:09 Szczerze polecam panią ginekolog Ewę Wender-Ożegowską. Pracuje na Polnej, natomiast prywatny gabinet na Międzychodzkiej. Świetnie wyposażony gabinet, pani docent szczegółowo odpowiada na wszytskie pytania, zawsze dostępna pod tel komórkowym. Wizyta (badnie + USG) 150 zł. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś