Dodaj do ulubionych

ginekolog w Poznaniu-szukam!!!

25.02.06, 14:54
Czy moze ktos mi podac namiary do dobrego ginekologa w Poznaniu.
Obserwuj wątek
    • jaonna1 Re: ginekolog w Poznaniu-szukam!!! 25.02.06, 15:18
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=36824 tutaj pewnie coś znajdziesz
      • sarunia21 Re: ginekolog w Poznaniu-szukam!!! 25.02.06, 18:32
        czesc bardzo dobry gin( z tego co wiem) ja teraz u niej zaczełam prowadzic
        ciaze jestem w 15 tyg (ciaża zagrożona) jest dr magdalena szymczak jest to
        lekarz ginekolog z polnej cieszy sie bardzo dobrą opinią dostalam na nia
        namiary w sumie jak lezałam w szpitalu prowadzila zagrożoną ciąze dziewczyny z
        mojej sali przyjmuje ona prywatnie 100zł wizyta ale ponoć warto ma ta osoba
        bardzo duze doświadczenie i jest cenionym lekarzem nr tel 8798226
        • gabi2006 Re: ginekolog w Poznaniu-szukam!!! 29.03.06, 12:59
          Witam, ja również jestem prowadzona przez Panią Magde Szymczak.Jestem w 36 tc i
          ciąża była zagrożona ale jak widać jestem już na końcówce i wszystko jest OK.
          Pani Madzia to super miła osoba i super fachowiec!
    • temeryszek Re: ginekolog w Poznaniu-szukam!!! 25.02.06, 21:55
      Witaj, ja byłam pod opieką dr Marioli Ropackiej. Ona pracuje na Polnej, na
      ginekologii III. Przyjmuje prywatnie w domu, na ul. Tęczowej 12. Tel.
      0618619715. Przyjmuje w pon i śr od 14 do 20. Ta kobieta sprawiała, że czułam
      się bardzo bezpiecznie. Jest jednym z najlepszych w Polsce specjalistów od USG.
      Wizyty u niej są drogie, ale w ciązy warto zapłacić specjaliście i być spokojną
      o dziecko i siebie. Pozdrawiam, Gosia
      • aniawe Re: ginekolog w Poznaniu-szukam!!! 25.02.06, 22:03
        A jaka opinie ma Certus?
        • viola33 Re: ginekolog w Poznaniu-szukam!!! 31.03.06, 10:47
          chodziłam przez peiwen okres ciązy do certusa, pani ginekolog bardzo
          sympatyczna,ale nie znająca się na wynikach moczu skierowała mnie z nimi do
          urologa, pozatym pracuje w szpitalu ale na onkologii, myslałam, że w tej
          klinice jest mozliwość rodzenia, ale niestety nie, jedyna prywatna kliniką była
          korvita, ale juz nie istnieje.także odnośnie certusa nie polecam!
          pozdrawiam
    • mariannape Re: niu-szukam!!! 26.02.06, 19:32
      Dr Małgorzata Szczepańska, z IV oddziału na Polnej, towarzyszy mi po raz dugi w
      tej cudnej podrozy, a nie są to najprostsze przypadki. Dzieki niej mam zdrowego
      slicznego synka i oczekuje teraz corki smile Dodam, ze bedac w ciazy z synkiem
      dlugo nie moglam znalezc odpowiedniego lekarza. Do dr Szczepanskiej trafilam w
      polowie 4. miesiaca. Naprawde zna sie na rzeczy, a do tego niezwykle uprzejma
      kobieta.
      Wizyta 80zl, gabinet na ul. Sokoła 13m.4
      tel. rejestracja 0501455775, przyjmuje w poniedzialki i srody od godz. 16,
      wtedy tez najlepiej dzwonic, zeby umowic sie na wizyte
    • earl.grey Re: ginekolog w Poznaniu-szukam!!! 26.02.06, 21:19
      ja również polecam dr Ropacką, sympatycza, kompetentna, nie spieszy się podczas
      rozmowy z pacjentką, świetnie wyposażony gabinet. Minusem jest to, że ma wiele
      pacjentek, więc nieraz są kolejki, chociaz teoretycznie wyznacza konkretną godzinę.
      • krusonek Re: ginekolog w Poznaniu-szukam!!! 26.02.06, 22:31
        Mariusz Dubiel, super gościu!przyjmuje na Lubeckiego15A, tel.0-61 6624469
        lub komóra 605-25-3070,potrafi zrobić takie usg że w głowie się nie mieści
        • blina Re: ginekolog w Poznaniu-szukam!!! 29.03.06, 10:12
          oj chyba ten lekarz (pan Dubiel)to trgedia.Moze i dobry fachowiec, ale gbur,
          niczego nie mozna sie dowiedziec.Jak robil mi usg to jedyna rzecz na jaka
          moglam sobie popatrzec to sufit w pajeczynach. Mysle, ze jest wielu innych
          fachowcow, ktorzy za to sa sampatyczni i chetnie udzielaja informacji
    • ellaella Re: ginekolog w Poznaniu-szukam!!! 28.02.06, 13:07
      Kochane,

ja też szukam dobrego ginekologa - najchętniej kobieta, pracująca w szpitalu
      Świętej Rodziny, a do tego żeby była fajna, kompetentna babka.
      Przesadzam? smile)
      Pomóżcie!
      EllaElla
      • mrrkot Re: ginekolog w Poznaniu-szukam!!! 02.03.06, 11:24
        ja mam lekarza ze Św. Rodziny, ale to facetsmilesmile mimo wszystko polecam- dr
        Stoinski, przyjmuje pryw.w czw. i wtorki od 20. Gabient dzieli właśnie z
        lekarką ze Św. Rodziny, która przyjmuje chyba od 18-20 w tym samym miejscu
        (ul.Nowosolska 18)-jak się nazywa niestety nie pamiętam. Mogę jeszcze polecić
        dr Sosnowską- ona w tej chwili już nie pracuje w tym szpitalu, ale długo tam
        pracowała. Jest super specjalistką od usgsmile. Gabinet ma na Palacza 117a.
      • bba75 Re: ginekolog w Poznaniu-szukam!!! 14.03.06, 08:35
        Uważaj żebyś tylko nie trafiła w szpitalu św. Rodziny na dyżur dra
        Kuligowskiego. To straszny sadysta, mówią na niego rzeźnik! Nacierpiałam się
        przez niego straszliwie (krocze goiło się miesiąc i do dziś czasami pobolewa).
    • lettka Re: ginekolog w Poznaniu-szukam!!! 28.02.06, 13:26
      Dr Marek Pietryga, super lekarz, ciepły, fachowy, podchodzi indywidualnie do
      każdej pacjentki, nie bedziesz jedną z wielu na taśmie jak to mówię smile Poza tym
      jest super specjalistą od wszelkiego rodzaju usg, ma certyfikaty londyńskie, ma
      prywatną praktykę w EUROMEDICUS, ul. Wojskowa 1B lok. 15, 60-792 Poznań podaję
      stronkę www.euromedicus.net/, państwowo pracuje na Polnej, tel. 506 298
      115
      • marysienka44 Re: A ja nie polecam! 05.03.06, 23:30
        Nie polecam doktor Sosnowskiej, prowadziła cała moja ciąże, i miałam z nią
        stycznosc w szpitalu bo akurat miała swiateczny dyżur.
        Fakt jest bardzo dobrą specjalistką co do USG ale z resztą to tak średnio.
        Zreszta już o tym pisałam, o całym porodzie, o szpitalu Sw.rodziny, jakby ktos
        chciał poczytac to niech szuka jako marysienka44 lub joannamaria2 (to był mój
        pierwszy nick, a potem zapomniałam hasla) tam jest wszystko na gorąco opisane.
        Pozdrawiam PS jakby jakies pytanka to prosze pytac na adres gazetowy bo tutaj
        już zadko zaglądam)
        • karlis76 Re:dr Ropacka 06.03.06, 12:02
          mam wielką prośbę czy któras z Was może mi podac komórke do doktor Marioli
          Ropackiej ? nie jestem z Poznania ale mozliwe, że bedę tam w środe (08.02.2006)
          chciałabym się z nią skontaktować telefonicznie i umówić na wizyte
          niekoniecznie w godzinach przyjmowania pacjentek bo od rana będę na Polnej nie
          wiecie jak można ją tam znaleź i czy będzie tam w środe ?
          czekam na szybką odpowiedź ...
          pozdrawiam

Karolina i
          Nasze marzenie
    • mamma88 Re: ginekolog w Poznaniu-szukam!!! 07.03.06, 03:31
      Polecam dr Wandelta ze Strzeszyńskiej 100.Trochę trzeba się wyczekać, ale
      warto. USG robi bezbłędne, a sprzęt! Pracuje na Lutyckiej.
    • anatii Re: ginekolog w Poznaniu-szukam!!! 14.03.06, 12:45
      jestem w 32 tygodniu od stycznia ciąże prowadzi mi dr Barbara Helerz-
      Nowakowska pracuje na Polnej jest zastępcą ordynatora.Prywatnie przyjmuje na
      Palacza 117a(nr tel do prywatnego gabinetu 8614240) Wizyty są drogie od 100-
      150zł ale opłaca się,polecam!!!!!teraz jestem spokojna o moje maleństwo
      • ada1077 Re: ginekolog w Poznaniu-szukam!!! 19.03.06, 09:07
        A ja nie polecam Halerzowej. Moją snajomą tak zszyła po porodzie, że nie mogła
        chodzić normalnie przez wiele tygodni. Musiała mieć robiony ponownie
        zabieg "poprawkowy". Ginekolog, który poprawiał to szycie po p Halerz, był
        przerażony, że można coś takiego zrobić.
    • aagawek Re: ginekolog w Poznaniu-szukam!!! 16.03.06, 14:02
      Ja polecam dra Koźmę ze Św. Rodziny, super specjalista
      • kiki80 Re: ginekolog w Poznaniu-szukam!!! 18.03.06, 19:54
        ja polecam krzystofa hadasia tel 61-8435020 - rewelacyjny - pracuje na Polnej,
        prywatnie przyjmuje na Gorczyczewskiego ( to niedaleko Polnej), 120 zł za
        wizytę ale w tym cytologia, usg, jestem bardzo zadowolona, doprowadzil mi do
        ciazy bo mialam problemy i cala ciaze prowadzil i szczerze polecam!
        • kamisia22 Re: ginekolog w Poznaniu-szukam!!! 21.03.06, 00:22
          dr Wieslaw Markwitz- pracuje na Polnej, prywatny gabinet na Zeylanda oraz we
          Wrzesni . jest rewelacyjny, mily, uprzejmy i "wie co robi" wink
          pozdrawiamsmile
          • tinuviel21 Re: ginekolog w Poznaniu-szukam!!! 28.04.06, 11:31
            oj dr markwitz potraktowal mnie okropnie; nie dosc ze w gabinecie nie ma
            sprzetu, to jeszcze przez cala wizyte trakrtowal mnie jak gowniare (mam 23 lata
            nie 16) i w ktoryms momencie zapytal: a tak w ogole to ile masz lat?
            gbur
      • jagodaserwatka Re: ginekolog w Poznaniu-szukam!!! 18.04.06, 18:40
        czy mogę prosić o dokładne namiary tego doktora. pozdrawiam jagoda
    • basja44 Re: ginekolog w Poznaniu-szukam!!! 21.03.06, 09:45
      Ja polecam doktora Słopienia. Pracuje na Polnej. Prywatny gabinet Bamberski Dwór
      (przy Kościelnej. Wizyta 70 zł ( w cenie USG i biocenoza). Bardzo dokładny,
      cierpliwy, a przede wszystkim sympatyczny.
      • mycha1812 Re: ginekolog w Poznaniu-szukam!!! 29.03.06, 22:24
        ja równiez polecam dr Wandelta , to super lekarz naprawdę , specjalista w USG ,
        pracuje na Lutyckiej , niedrogie wizyty ok. 70 zł. za badanie , usg ,
        cytologia . Rzeczywiście u niego kolejki ale naprawdę warto !!! Śietny z
        poczuciem humoru , bardzo uprzejmy i rzeczowy . POLECAM . tel 061 8221172 -
        rejestracja .
    • kajusia1979 Re: ginekolog w Poznaniu-szukam!!! 29.04.06, 18:09
      Szczerze polecam panią ginekolog Ewę Wender-Ożegowską. Pracuje na Polnej,
      natomiast prywatny gabinet na Międzychodzkiej. Świetnie wyposażony gabinet,
      pani docent szczegółowo odpowiada na wszytskie pytania, zawsze dostępna pod tel
      komórkowym. Wizyta (badnie + USG) 150 zł. Pozdrawiam!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka