mibre 15.04.06, 17:51 polećcie fajnego, dobrego lekarza?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1marta2 Re: lekarz w medicover?szukam 15.04.06, 19:57 polecam dr Ewę Świątek!!! poraz n-ty! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
beczek2 Re: lekarz w medicover?szukam 18.04.06, 09:48 poszukaj sobie na forum, bo ten wątek powtarza się baaaaaaardzo często (nawet tydzień temu był) Odpowiedz Link Zgłoś
budzik11 Re: lekarz w medicover?szukam 18.04.06, 11:35 Mnie prowadził dr Marek Polkowski. Żadna rewelacja, ale też nie mogę złego słowa powiedzieć. Po prostu profesjonalny lekarz. Przyjmuje na Ochocie. Odpowiedz Link Zgłoś
jutka92 polkowski - odradzam 18.04.06, 19:07 Rutyniarz, dopóki wszystko idzie dobrze jest ok. Jak się zaczynają kłopoty nie sprawdza się w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
agaszy5 Re: lekarz w medicover?szukam 18.04.06, 14:45 Tydzien temu urodzilam drugie dziecko. Zarowno te ciaze, jak i poprzednia prowadzil dr Frasunkiewicz. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
ankapo30-tce Re: lekarz w medicover?szukam 18.04.06, 14:47 Ja też polecam doktora Frasunkiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_225 Re: lekarz w medicover?szukam 18.04.06, 14:55 a w jakim mieście? Ja moge polecić z Wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś
herminia Re: lekarz w medicover?szukam 18.04.06, 15:02 to ja poproszę o namiary na gina z Wrocławia H. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_225 Re: lekarz w medicover?szukam 18.04.06, 15:33 Ja chodze do dr Gizlera, jest konkretny i miły. Nie mogę narzekać. Ogólnie jestem zadowolona, choć jeszcze za dużo nie mogę powiedzieć bo byłam u niego dopiero 2 razy. Wiem że pracuje w szpitalu na Brochowie. Z lekarzy przyjmujących w medicoverze polecany jest też inny lekarz ze szpitala na Brochowie - dr Saczko Odpowiedz Link Zgłoś
fikanderr pediatra w medicover?szukam 21.04.06, 00:12 Polecam dr Ewe Filipp - młoda, bardzo skrupulatna i dokładna kobieta. Pracuje tez na Kasprzaka. Odradzam Mirakowskiego Jacka - dramatyczned wrażenie na mnie zrobił na szczescie krzywdy nie zdązył. Pracuje zdaje sie na Madalinskiego. Bardzo godna polecenia - i to z wielu juz zrodel slyszalalm - jest Aeta Karwacka. Specjalizuje sie w leczeniu nieplodnosci. Szukam natomiast pediatry dla mojego synka. Mozecie jakiegos polecic? Odpowiedz Link Zgłoś