andzia84 09.05.06, 11:18 Czy któraś z was ma jakieś doświadczenia, bo muszę wybrać gina, a on wydaje się w porządku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marwiolek1 Re: dr Janik- cm lim 09.05.06, 12:08 miałam przyjemność poznać dr Janika w Limie, byłam u niego na usg razem z mężem i nasze zdanie o nim jest jak najbardziej pozytywne! Wszystko dobrze tłumaczy a przy tym jeszcze dowcipkuje, nie miałam z nim żadnych problemów. Ja bym go polecała. Odradzam Ci tylko Chwalibogowską!!! jak wpiszesz w wyszukiwarkę jej nazwisko wyjdzie Ci kilka postów (jeden założony min przeze mnie) pozdrawiam, powodzenia 35tc Odpowiedz Link Zgłoś
lolao Re: dr Janik- cm lim 09.05.06, 12:45 z dr Janikiem miałam do czynienia dwa razy. przy pierwszej wizycie, nie mając wyników badań wykrył u mnie choroby których nigdy nie miałam. na pytanie skąd się bierze nadżerka powiedział mi że jest to wynik zbyt wcześnie rozpoczętego współrzycia .... bez komentarza a w czasie drugiego (przypadkowego) spotkania miał jedynie potwierdzić na USG że jestem w ciązy - już w 9 tygodniu ustalił płeć dziecka ..... płeć kształtuje się i jest widoczna około 18 tygodnia. jest miły ale kompetencje widzę kiepsko jeśli mogę polecić w LIM-ie - bardzo w porządku jest dr Antypowicz pozdrawiam ola andzia84 napisała: > Czy któraś z was ma jakieś doświadczenia, bo muszę wybrać gina, a on wydaje > się w porządku Odpowiedz Link Zgłoś
andzia84 Re: dr Janik- cm lim 09.05.06, 13:21 a dr Barcz? słyszałam że też jest niezła? Odpowiedz Link Zgłoś
bszafarz Re: dr Janik- cm lim 09.05.06, 15:32 Ja polecam dr Antepowicz i dr Kuźlika Odpowiedz Link Zgłoś
andzia84 Re: dr Janik- cm lim 11.05.06, 07:14 zapisałam się właśnie do dr Antepowicz, ale dopiero na 31 maja, bo wcześniej nie było terminów. u dr Barcz terminy są dopiero na lipiec!!! więc dałam sobie spokój Odpowiedz Link Zgłoś
anutka9 Re: dr Janik- cm lim 11.05.06, 10:20 Ja wczoraj (31tc) postanowiłam zmienić Janika na innego lekarza prowadzącego - nie kwestionuję jego wiedzy jednak nie odpowiadał mi w kilku kwestiach i byłam wczoraj u Dr Gmyrka - polecam bo z takim fajnym lekarzem dawno się nie spotkałam. Odpowiedz Link Zgłoś
joanmiro Re: dr Janik- cm lim 06.10.06, 20:36 Polecam; bardzo miły, kompetentny. Badał mnie często i naprawdę byłam bardzo zadowolna z prowadzenia mojej ciąży!!!Płeć dziecka ocenił na USG w 14 tygodniu i poźniej się potwiedziło (i kochana nie pisz takich bzdur że płeć kształtuuje się dopiero w 18 tygodni, bo to nieprawda - gdzie to wyczytałaś); inna sprawa czy płeć jest widoczna czy nie, ale to zalezy od ułożenia dziecka, jakości aparatu do USG i umiętności oceny badającego . Odpowiedz Link Zgłoś
isa2 Re: dr Janik- cm lim 11.05.06, 15:22 Ja bardzo polecam dr. Janik. W pierwszej ciąży robił mi USG, W 13 tygodniu powiedzial, że na 90% będzie chłopak i na następnych USG już tylko się potwierdzało. Obecna ciąża jest zagrożona. Janik podchodzi do mnie b. fachowo. B. długo i dokładnie bada. POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś
isa2 Re: dr Janik- cm lim 03.10.06, 10:53 Zmienilam zdanie co do dr. Janika. Jestem teraz w 29 t 2giej ciazy. Prowadzi mnie od poczatku i przez ostatnie 20 tygodni nie zbadal ani 1raz ginekologicznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
viwka Re: dr Janik- cm lim 07.10.06, 17:20 Bo sie NIE BADA /nie powinno/ ginekologicznie w ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
viwka Re: dr Janik- cm lim 08.06.06, 18:39 Ja się wybieram też do Janika...lubie go, jest dowcipas straszny i lubi babki w ciąży Co do jego odkryć "płci" zobaczymy jak będzie u nas W każdym razie mnie to by nie zniechęciło. Odpowiedz Link Zgłoś
strzalcia Re: dr Janik- cm lim 08.06.06, 19:10 Dr Janik prowadzi moja ciąże prawie od samego początku (teraz 8 miesiac) i jestem zadowolona, zawsze mnie rozsmiesza, nawet jak wpadam do niego zaplakana (tzn wpadalam, bo prawioe przez całą ciąze wymiotowalam - nadal mi sie zdarza i juz mialam ciązy dosyc). Witam mnie słowami: "O moja rzygownika przyszła". Zawsze usmiechnięty, wesoły. Jezeli chodzi o kompetencje - nie mam porównania bo w sumie do nikogo innego nie chodzil;am. Denerwuje mnie tylko ze u niego wiecznie jest tak duzo osob, zawsze przyjmuje osoby jako dodatkowego pacjenta i czasami trzeba czekac (no ale jest to w sumie tez plus bo sama czasami z korzystam z "dodatkowego" pacjenta Ogolnie mowiąc polecam Odpowiedz Link Zgłoś
betty69 Re: dr Janik- cm lim 07.10.06, 20:43 nie polecam. bylam u niego raz na usg. bzdury mi takie powiedzial ze sie pozniej inni lekarze gin. smiali Odpowiedz Link Zgłoś