anka197406 11.05.06, 11:49 Co myslicie o dr Gozdziu z Damiana? Mam wrazenie, ze jest troche nieprzytomny i nie wiem, czy dalej do niego chodzic czy poszukac innego. Moze ktoras z Was rodzila w Damianie u Gozdzia? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ksas Re: cm damiana dr Góźdź 11.05.06, 22:50 ja rodzilam z dr Gozdziem i co do jego nieprzytomnosci, zgadzam sie ,ze robi takie wrazenie ,ale na szcescie to tylko wrazenie) jak chcesz co wiedziec to pytaj pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mim288 Re: cm damiana dr Góźdź 12.05.06, 09:25 Prowadził moje 2 ciąże i był przy porodzie. Moim zdamniem jest bardzo "przytomny", choć nie wylewny, ale to akurat dla mnie obojętne. Ja bym polecała, byłam bardzo zadowolona z opieki lekarskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
a_pola Re: cm damiana dr Góźdź 12.05.06, 11:56 zgadzam sie z obiema opiniami ,tzn robi wrazenie troche roztargnionego,ale to taki typ charakteru i nie ma zwiazku z jego kompetencjami , do ktorych nie mam zastrzezen. Prowadzil moja ciaze, o wszystkim pamietal , zawsze oddzwania ,a ze zakrecony ... taki jego urok Druga sprawa to jego oschlosc, nie jest to wylewny typ jak np dr Hadas, co poklepie, mowi na Ty ,ale mnie to zupelnie nie przeszkadza, nie musze sie przyjaznic z ginem , natomiast jest bardzo serdeczny, i mily i nie olewa nawet setek glupich pytan, a to sie liczy!! Odpowiedz Link Zgłoś
pasjanna Re: cm damiana dr Góźdź 19.05.06, 21:35 Podzielam Wasze opinie na temat dr Gozdzia. Rzeczywiscie sprawia wrazenie nieprzytomnego, zakreconego, przy tym bardzo czesto sie spoznia i kaze czekac na siebie przed gabinetem. Prowadzil moja pierwsza ciaze i bardzo namawial mnie na porod w Damianie, ale nie zdecydowalam sie. To najwyrazniej nie spodobalo sie panu doktorowi, co dal mi odczuc przy nastepnych wizytach. Z czarusia zmienil sie w prawdziwego gbura. Jest nastawiony na wyciaganie od pacjentek pieniedzy i to nie tylko moja opinia. Pomimo zmiany w zachowaniu pana dr postanowilam prowadzic ciaze u niego do samego konca. Mialam nadzieje, ze nie zawiode sie przynajmniej na jego kompetencjach. Niestety... Juz od wczesnych miesiecy ciazy narzekalam na bole i skurcze brzucha. Pan doktor bagatelizowal moje dolegliwosci. Poczatkowo tlumaczyl te bole rociaganiem wiazadel macicy. Pozniej przepisywal nospe i zalecal odpoczynek, ale z wypisywaniem zwolnien juz robil problem Na USG nie widzial niczego niepokojacego. W trakcie cc (u innego lekarza i na szczescie w panstwowym szpitalu) okazalo sie, ze mam dwa calkiem spore miesniaki na macicy. Pan doktor wykonujacy ciecie byl zaskoczony, ze lekarz prowadzacy nie widzial ich na USG. To wlasnie te nieszczesne miesniaki wywolywaly bole, skurcze, krwawienia, mogly byc przyczyna moich problemow z zajsciem w ciaze a takze spowodowac poronienie. Reasumujac...moim zdaniem, dr Gozdz moze sprawiac wrazenie swietnego specjalisty, ale tylko w nieskomplikowanych przypadkach. Generalnie nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
makufka Re: cm damiana dr Góźdź 23.05.06, 21:06 Była u niego raz na USG i rzeczywiście miałam wrażenie, jakby był gdzie indziej. Ale byłam u niego tylko raz, więc nie wiem, czy to normalka czy miał gorszy dzień Odpowiedz Link Zgłoś