Dodaj do ulubionych

cm damiana dr Góźdź

11.05.06, 11:49
Co myslicie o dr Gozdziu z Damiana? Mam wrazenie, ze jest troche nieprzytomny
i nie wiem, czy dalej do niego chodzic czy poszukac innego. Moze ktoras z Was
rodzila w Damianie u Gozdzia?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • ksas Re: cm damiana dr Góźdź 11.05.06, 22:50
      ja rodzilam z dr Gozdziem i co do jego nieprzytomnosci, zgadzam sie ,ze robi
      takie wrazenie ,ale na szcescie to tylko wrazeniesmile) jak chcesz co wiedziec to
      pytajsmile
      pozdrawiam
    • mim288 Re: cm damiana dr Góźdź 12.05.06, 09:25
      Prowadził moje 2 ciąże i był przy porodzie. Moim zdamniem jest
      bardzo "przytomny", choć nie wylewny, ale to akurat dla mnie obojętne. Ja bym
      polecała, byłam bardzo zadowolona z opieki lekarskiej.
      • a_pola Re: cm damiana dr Góźdź 12.05.06, 11:56
        zgadzam sie z obiema opiniami ,tzn robi wrazenie troche roztargnionego,ale to
        taki typ charakteru i nie ma zwiazku z jego kompetencjami , do ktorych nie mam
        zastrzezen. Prowadzil moja ciaze, o wszystkim pamietal , zawsze oddzwania ,a ze
        zakrecony ... taki jego uroksmile
        Druga sprawa to jego oschlosc, nie jest to wylewny typ jak np dr Hadas, co
        poklepie, mowi na Ty ,ale mnie to zupelnie nie przeszkadza, nie musze sie
        przyjaznic z ginem , natomiast jest bardzo serdeczny, i mily i nie olewa nawet
        setek glupich pytan, a to sie liczy!!
        • pasjanna Re: cm damiana dr Góźdź 19.05.06, 21:35
          Podzielam Wasze opinie na temat dr Gozdzia. Rzeczywiscie sprawia wrazenie
          nieprzytomnego, zakreconego, przy tym bardzo czesto sie spoznia i kaze czekac
          na siebie przed gabinetem.
          Prowadzil moja pierwsza ciaze i bardzo namawial mnie na porod w Damianie, ale
          nie zdecydowalam sie. To najwyrazniej nie spodobalo sie panu doktorowi, co dal
          mi odczuc przy nastepnych wizytach. Z czarusia zmienil sie w prawdziwego gbura.
          Jest nastawiony na wyciaganie od pacjentek pieniedzy i to nie tylko moja
          opinia.
          Pomimo zmiany w zachowaniu pana dr postanowilam prowadzic ciaze u niego do
          samego konca. Mialam nadzieje, ze nie zawiode sie przynajmniej na jego
          kompetencjach. Niestety... Juz od wczesnych miesiecy ciazy narzekalam na bole i
          skurcze brzucha. Pan doktor bagatelizowal moje dolegliwosci. Poczatkowo
          tlumaczyl te bole rociaganiem wiazadel macicy. Pozniej przepisywal nospe i
          zalecal odpoczynek, ale z wypisywaniem zwolnien juz robil problemwink Na USG nie
          widzial niczego niepokojacego.
          W trakcie cc (u innego lekarza i na szczescie w panstwowym szpitalu) okazalo
          sie, ze mam dwa calkiem spore miesniaki na macicy. Pan doktor wykonujacy ciecie
          byl zaskoczony, ze lekarz prowadzacy nie widzial ich na USG. To wlasnie te
          nieszczesne miesniaki wywolywaly bole, skurcze, krwawienia, mogly byc przyczyna
          moich problemow z zajsciem w ciaze a takze spowodowac poronienie.

Reasumujac...moim zdaniem, dr Gozdz moze sprawiac wrazenie swietnego
          specjalisty, ale tylko w nieskomplikowanych przypadkach. Generalnie nie polecam.
          • makufka Re: cm damiana dr Góźdź 23.05.06, 21:06
            Była u niego raz na USG i rzeczywiście miałam wrażenie, jakby był gdzie
            indziej. Ale byłam u niego tylko raz, więc nie wiem, czy to normalka czy miał
            gorszy dzień
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka