xyz113 11.05.06, 14:12 Lux med w Warszawie, najlepiej lekarz pracujący w szpitalu, możecie kogoś polecić?, Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zochowko Re: kto do porwadznia zagrożonej ciąży w Lux medz 19.07.06, 18:41 Dr Antepowicz lub dr Celińska Odpowiedz Link Zgłoś
xyz113 Re: kto do porwadznia zagrożonej ciąży w Lux medz 19.07.06, 23:50 Witaj, rzeczywiście byłam u obu Pań i uważam jak na razie, że to dwie godne polecenia lekarki. Wiem, że dr. Antepowiecz jest ze szpitala Bielańskiego a dr. Celińska ze Starynkiewicza. Czy może prowadziłaś ciążę u którejś? Dziękuję za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
bramborek11 Re: kto do porwadznia zagrożonej ciąży w Lux medz 20.07.06, 11:12 w umowie o świadczeniach ( pakiety indywidualne) jest zastrzeżenie że ciąz zagrożonych nie prowadzą dr Antepowicz nie chce wypisywac dłuższych zwolnien lekarskich bo jest na czarnej liśie w ZUS-e, miala juz kiedyś wstrzymane wydawanie Odpowiedz Link Zgłoś
0306a do bramborek11 20.07.06, 12:13 Witaj, Nie bardzo rozumiem tego zastrzeżenia w umowie, że ciąż zagrożonych nie prowadzą- przecież to bzdura kompletna, czy oni powariowali, nie wydaje mi się, że tak moga postępować, to gdzie prowadzić zagrożone ciąże?????????????? A jeśli chodzi o dr. Antepowicz- to jeśli ktoś ma wskazania, uzasadnione do np. leżenia to też są problemy u Pani dr? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marweg25 Re: kto do porwadznia zagrożonej ciąży w Lux medz 20.07.06, 14:21 Dużym problemem jest fakt, że obie panie są b. mocno oblegane. Ograniczają też liczbę godzin w luxmedzie (szczególnie or Antepowicz). Efekt jest taki, że na wizytę można się zapisać dopiero za 2 czasem nawet 3 miesiące. Nie wybrażam sobie w tej sytuacji prowadzenia ciąży prawidłowej a co dopiero zagrożonej. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz113 do marweg25 20.07.06, 16:07 Co w takim razie robić, kto w Lux-medzie jest jeszcze godny polecenia, już sama nie wiem.... Rzeczywiście dzisiaj zadzowniłam do Lux medu i do dr. Celińskiej najbliższy wolny termin to październik..). Do kogo chodzić? Odpowiedz Link Zgłoś
duszka30 Re: do marweg25 20.07.06, 16:16 Ja proponuję Dr Radosiewicz, przyjmuje na Chmielnej, nie miałam zagrożonej ciąży, ale jest bardzo skrupulatna i dokładna, a przy tym ogromnie sympatyczna, wiem niestety, że od 24 lipca do 20 sierpnia jest na urlopie, a w Lux Med przyjmuje tylko we środy. Odpowiedz Link Zgłoś
amatus Re: do marweg25 20.07.06, 16:53 Hey, ja mialam ciaze zagrozona i prowadzila mi ja P. dr Pawlowska z Pulawskiej. Serdecznie ja polecam, choc jest bardzo oblegana. Mi duzo pomogla. teraz jestem w 36 tc i jest wszystko ok. Odpowiedz Link Zgłoś
misia_as Re: do marweg25 24.07.06, 16:08 Jesteś pewna, ze dr Radosiewicz pracuje jeszcze w LuxMedzie. Byłam co prawda u niej w czerwcu, ale teraz nie widnieje w spisie ginekologów LUXMEDu. Odpowiedz Link Zgłoś
duszka30 Re: do marweg25 24.07.06, 16:35 Ja miałam informację, że ma do 20 sierpnia urlop. Odpowiedz Link Zgłoś