emilyfil Re: Damian - usg 23.05.06, 11:42 Ewidentnie Kucharski - urodzilam tam synka w czwartek 18.05 - cala ciaze prowadzil dr Kucharski - jesli masz jakies pytania daj znac. Odpowiedz Link Zgłoś
edyta.23 Re: Damian - usg 23.05.06, 11:48 ile kosztuje u niego usg? i czy można na nim sprawdzić rozejście spojenia łonowego? Odpowiedz Link Zgłoś
govanka Re: Damian - usg 23.05.06, 13:19 słyszałam, że Kucharski jest bardzo dobry, chociaż ja przez całą ciąże robiłam USG u Południewskiego (oprócz pierwszego, które robiłam u jakiejś kobiety), on też prowadził moja ciążę i przyjmował poród. byłam bardzo zadowolona. u niego USG kosztuje zdaje się 150 zł. Przyjmuje na Foksal. Odpowiedz Link Zgłoś
juliaaaaa Re: Damian - usg 23.05.06, 20:53 Ja też polecam dr Południewskiego. Potrafi wykryć nawet drobne wady, a poza tym robi piękne zdjęcia buzi dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
justynnka Re: Damian - usg 24.05.06, 12:04 dr Pancześnik- szczegółowe, tłumaczone dokładnie usg połowkowe,piękne fotki i film,prowadzenie ciaży i cc. justynnka,mam Kajusi ( rok i 3 m-ce) Odpowiedz Link Zgłoś
bastet7 Re: Damian - usg 25.05.06, 08:23 Byłam w 14 tc. u Pancześnika - byłam bardzo zadowolona. Teraz wybieram się na połówkowe do Kucharskiego (u którego prowadzę ciążę). Odpowiedz Link Zgłoś