innuit 23.05.06, 10:12 bardzo proszę o informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna.marta Re: Puck Wejherowo 24.05.06, 11:48 Ja rodziłam w Pucku. Rewelacja! Mieszkam w Gdańsku i naprawdę warto było pojechać. W Wejherowie rodziła moja koleżanka i też była zadowolona. Jak chcesz jakieś szczegółowe informacje, to daj znać. Odpowiedz Link Zgłoś
mamastaska Re: Puck Wejherowo 30.05.06, 11:19 asiu ja chetnie poczytam o szcegolach. Rodze za ok 3 tyg i rozwazam takze te 2 szpitale. Co do Pucka to slyszalam ze jak sa komplikacje to moze sie to zle skonczyc dla malucha..... co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
innuit Re: Puck Wejherowo 30.05.06, 14:55 mieszkałam kiedyś w Helu, przyjmował tam fantastyczny lekarz, najlepszy ginekolog jakiego miałam okazję spotkać w życiu,wiem,że odbiera porody w wejherowskim szpitalu,więc to napewno wielki plus tego miejsca(dr Berent) o Pucku też słyszałam same dobre opinie,ale niestety tez taką,że w razie komplikacji odwożą do Trójmiasta. ja rodzę w połowie sierpnia i na razie najodpowiedniejsza wydaje mi się opcja, która mi się przyśniła niedawno-że urodziłam na plaży, samiuteńka i wszystko dobrze się skończyło: ) dodam,że mamy już dwóch synków- pierwszy urodził się w Lublinie na Jaczewskiego- ok, drugi w Wawie na Solcu(porodówka koszmar, neonatologia anioły)po przygodach na Solcu naprawdę najchętniej zakopałabym się w piasku na plaży i żeby nikt mnie nie dotykał!pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
mamastaska Re: Puck Wejherowo 30.05.06, 20:34 No właśnie dlatego coraz bardziej jestem za Wejherowem Jest tam dwoch lekarzy z Gdyni (mają gabinet na Wielkim Kacku). Nie znam ich osobiście ale podobno dla swoich pacjentek jak anioły. Może dla innych też Chodzi o dr Goworka i Maciejewskiego- ordynatora. A co do plaży to .......też bym chciała.... Odpowiedz Link Zgłoś
mag2004 Re: Puck Wejherowo 30.05.06, 22:09 witajcieja w tym tygodniu rodze w Wejherowie; bylam tam 2 tyg. temu na patologii (na szczescie tylko dobe; szpital wydal mi sie w miare ok, chociaz nie wiem dokladnie jak jest na samym polozniczym...co do lekarzy, to mnie prowadzi dr Kielkowski (pracuje tam) i ja jestem super zadowolona co do dr Maciejewskiego, to wg. mojego odczucia straszny mruk, nie udziela informacji o stanie i w ogole jakos mi nie przypadl do gustu...ale fakt, ja nie bylam "jego" pacjentka, moze dla swoich jest ok jesli dam rade, to w przyszlym tygodniu zdam relację pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Puck Wejherowo 31.05.06, 11:31 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=588&w=42504879 Odpowiedz Link Zgłoś
neerroo Re: Puck Wejherowo 31.05.06, 12:19 a moze mial ktoś cc w pucku lub wejherowie? i podzieli sie przeżyciami? z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
mahalia1 Re: Puck Wejherowo 07.06.06, 20:26 Rodzilam w Wejherowie 2 tyg temu, dla mnie szpital naprawde przyjazny dziecku i matce. Polecam goraco. Odpowiedz Link Zgłoś