Dodaj do ulubionych

Puck Wejherowo

23.05.06, 10:12
bardzo proszę o informacje
Obserwuj wątek
    • joanna.marta Re: Puck Wejherowo 24.05.06, 11:48
      Ja rodziłam w Pucku. Rewelacja! Mieszkam w Gdańsku i naprawdę warto było
      pojechać. W Wejherowie rodziła moja koleżanka i też była zadowolona. Jak chcesz
      jakieś szczegółowe informacje, to daj znać.
      • mamastaska Re: Puck Wejherowo 30.05.06, 11:19
        asiu ja chetnie poczytam o szcegolach. Rodze za ok 3 tyg i rozwazam takze te 2 szpitale. Co do Pucka to slyszalam ze jak sa komplikacje to moze sie to zle skonczyc dla malucha..... co ty na to?
        • innuit Re: Puck Wejherowo 30.05.06, 14:55
          mieszkałam kiedyś w Helu, przyjmował tam fantastyczny lekarz, najlepszy
          ginekolog jakiego miałam okazję spotkać w życiu,wiem,że odbiera porody w
          wejherowskim szpitalu,więc to napewno wielki plus tego miejsca(dr Berent)
          o Pucku też słyszałam same dobre opinie,ale niestety tez taką,że w razie
          komplikacji odwożą do Trójmiasta.
          ja rodzę w połowie sierpnia i na razie najodpowiedniejsza wydaje mi się opcja,
          która mi się przyśniła niedawno-że urodziłam na plaży, samiuteńka i wszystko
          dobrze się skończyło: )
          dodam,że mamy już dwóch synków- pierwszy urodził się w Lublinie na Jaczewskiego-
          ok, drugi w Wawie na Solcu(porodówka koszmar, neonatologia anioły)po przygodach
          na Solcu naprawdę najchętniej zakopałabym się w piasku na plaży i żeby nikt
          mnie nie dotykał!pozdrawiam serdecznie
          • mamastaska Re: Puck Wejherowo 30.05.06, 20:34
            No właśnie dlatego coraz bardziej jestem za Wejherowem
            Jest tam dwoch lekarzy z Gdyni (mają gabinet na Wielkim Kacku). Nie znam ich osobiście ale podobno dla swoich pacjentek jak anioły. Może dla innych teżwink Chodzi o dr Goworka i Maciejewskiego- ordynatora.
            A co do plaży to .......też bym chciała....wink
            • mag2004 Re: Puck Wejherowo 30.05.06, 22:09
              witajciesmileja w tym tygodniu rodze w Wejherowie; bylam tam 2 tyg. temu na
              patologii (na szczescie tylko dobewink; szpital wydal mi sie w miare ok, chociaz
              nie wiem dokladnie jak jest na samym polozniczym...co do lekarzy, to mnie
              prowadzi dr Kielkowski (pracuje tam) i ja jestem super zadowolonasmile co do dr
              Maciejewskiego, to wg. mojego odczucia straszny mruk, nie udziela informacji o
              stanie i w ogole jakos mi nie przypadl do gustu...ale fakt, ja nie bylam "jego"
              pacjentka, moze dla swoich jest okwink
              jesli dam rade, to w przyszlym tygodniu zdam relację smile
              pozdrawiam!!
    • monikaa13 Re: Puck Wejherowo 31.05.06, 11:31
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=588&w=42504879
      • neerroo Re: Puck Wejherowo 31.05.06, 12:19
        a moze mial ktoś cc w pucku lub wejherowie? i podzieli sie przeżyciami?
        z góry dziękuję
    • mahalia1 Re: Puck Wejherowo 07.06.06, 20:26
      Rodzilam w Wejherowie 2 tyg temu, dla mnie szpital naprawde przyjazny dziecku i matce. Polecam goraco.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka