Dodaj do ulubionych

dr Piotr Raczyński

07.07.06, 10:59
Całą moją ciążę prowadzi dr Piotr Raczyński z Instytutu Matki i Dziecka w
Warszawie, jestem bardzo zadowolona, wspaniały lekarz a do tego ciepły i
życzliwy człowiek, dyspozycyjny dla pacjentki, odpowie na każde pytanie nawet
poza godzinami pracy. Jest to mój 39 tydzień także za chwilę poród,
zdecydowałam się również na poród w obecności tego lekarza także chętnie dam
Wam znać jak będzie po wszystkim.
Obserwuj wątek
    • beata_78 Re: dr Piotr Raczyński 20.07.06, 09:19
      Ja tez z nim rodziłam rok temu i bardzo polecam, tyle tylko, że nie prowadziłam
      u niego ciąży, rodziłam z nim bo akurat miał dyżur. Teraz jestem w ciąży z
      drugim dzidziusiem i chciałabym u niego prowadzić ciąże. Proszę napisz gdzie on
      przyjmuje. Bardzo mi zależy.

Pozdrawiam,
      Beata
      • m22072006 Re: dr Piotr Raczyński 04.08.06, 13:55
        Urodzilam szczesliwie chlopczyka 15 lipca, jeszcze raz moge potwierdzic, ze
        wybor dr Piotra Raczynskiego byl trafiony, jesli bede jeszcze rodzila to tylko
        z nim.
        Podaje Ci namiary na dr Raczynskiego: przyjmuje w centrum Medicover w Atrium
        oraz czasem na Bitwy Warszawskiej ( sprawdz czy jest w najblizsza niedziele
        wlasnie tam )poza tym przyjmuje w Centrum Damiana w soboty.
        • pantaleta Re: dr Piotr Raczyński 04.08.06, 14:55
          potwierdzam, że to super lekarz. Chociaż to mój koniec ciąży prawie, trafiłam
          do niego z moimi problemami. Działa na pacjentkę bardzo rozluźniająco w
          momentach stresu. Trudno się do niego dostać w Medicover, ale on jest skłonny
          przyjąć w IMiDz. Po wykryciu wady serca załatwił mi migiem w IMiDz echo serca
          płodu u dr Piotrowskiej, choć mnie wcale nie znał.
          • zabnica Re: dr Piotr Raczyński 04.08.06, 15:35
            czesc dziwczyny. Ja tez polecam tego lekarza. Ja u niego leczylam sie od tamtego
            roku pierwsze na infekcje. Potem bylam w ciazy i poronilam. Teraz jestem znowu w
            ciazu i mam male problemy. Caly czas jestem z nim w kontakcie telefonicznym jak
            trzeba to od razu robi mi USG u siebie w Instytucie. Ma fajne poczucie humoru.
            Moze nie wszystkim odpowiadac ale jak sie najbardziej denerwuje to potrafi
            zawsze rozweselic.

Polecam z calego serca. Razem juz troche przeszlismy wink
    • haganna Re: dr Piotr Raczyński 04.08.06, 21:59
      A ja z całą pewnością nie polecam tego pana. Prowadził moją ciążę do 18.
      tygodnia. W momencie, kiedy pojawiły się problemy niestety nie potrafił stanąć
      na wysokości zadania. Zbywał mnie, bagatelizował problem, nie badał podczas
      wizyt. Diagnozę postawił PRZEZ TELEFON - oczywiście błędną, bo jak przed
      telefon mógł odróżnić nadżerkę od krwiaka na łożysku!!!
      Jest fajny, dopóki wszystko jest w porządku.
      A jego poczucie humoru jest trochę prymitywne...
      • issy33 Re: dr Piotr Raczyński 12.08.06, 13:09
        tez mam podobne odczucia co haganna.. taki czarus, bajerant, cos tam slodzi
        pacjentkom juz na na korytarzu - jak jestes usmiechnieta i w dobrym humorze i
        wszystko idzie ok to jest super, ale jak zaczyna sie cokolwiek dziac, to juz
        nie bardzo.. on mnie sie zawsze pyta na wizycie ktory to tydzien, nigdy nie
        uzyl swojego czarodziejskiego kolka do obliczania terminu i nie raczy wpisac tc
        do karty ciazy, w ogole nie pytal o usg, telefony dzwonia podczas wizyty i on
        akurat umawia sie z kolegami na grilla - zalosne. Zniesmaczona przenioslam sie
        do dr. Ziolo i dopiero wtedy poczulam, ze to lekarz, ktory sie mna zajmuje i
        autentycznie prowadzi moja ciaze.
        • edaj Re: dr Piotr Raczyński 13.08.06, 20:13
          Ja też prowadzę u niego ciążę. To już 30 tydzień. Myślę, uważam że to dobry
          lekarz. Spełnia moje oczekiwania. I nie uważam żeby miał prymitywne poczucie
          humoru. Też przeszłam poronienie ( niestety On mi musiał o tym powiedzieć - i
          wtedy pomyślałam że już więcej z nim się nie spotkam... Zabiegu sam mi nie mógł
          zrobić ze względów osobistych ale oddał mnie pod opiekę swojej koleżanki z
          Insytutu dr. Kowalska i dzięki nim nie mam traumy ) - ale jak się okazało
          bardzo szybko zaszłam w kolejną ciążę i wtedy biegiem pobiegłam do Niego. Jest
          bardzo życzliwy, kompetentny ( a ja potrafię być upierdliwa i dociekliwa ) i
          jest wesoły a to bardzo ważne ... Czasami mam tylko wrażenie że ma za duzo na
          głowie i się spieszy. Zdecydowałam się na poród w Instytucie właśnie ze względu
          na niego. Prowadzę ciążę w Medicover.
          Mogę śmiało polecić dr.Raczyńskiego.
          Pozdrawiam
          • zgrabnapola Re: dr Piotr Raczyński 14.08.06, 21:19
            a czy ktoś mial z tym lekarzem cc? Może nawet planowane? Opiszcie jak było.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka