goska12345 06.08.06, 23:10 Napiszcie coś o szpitalu na Czerniakowskij, mam zamiar tam rodzić, jak tam jest, czy poród rodzinny jest płatny, jak tam jest? A może polecicie jakiś inny szpital. To jest mój pierwszy dzidziuś. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala_nicki Re: szpital na czerniakowskij 07.08.06, 13:09 Jest akurat wątek o tym szpitalu, na samym poczatku. POza tym wrzuc sobie w wyszukiwarkę- jest mnóstwo opinii i chyba same dobre. porod rodzinny 500zł www.szpital-orlowskiego.pl/cennik.html Odpowiedz Link Zgłoś
iluvia Re: szpital na czerniakowskij 08.08.06, 13:29 Na czerniakowskiej rodzilam na poczatku lipca i moge napiasc ze jesli chodzi o pobyt na porodowce to opieka naprawde super. W czasie porodu mozna sobie chodzic, posiedziec na pilce a nawet na pol godzinki isc pod prysznic. Natomiast jesli chodzi o opieke nad noworodkami to wg mnie tragedia. Nie wiem czy jest tam tak zawsze czy to wina tego ze oddzial polozniczy byl przepelniony, ale trudno bylo sie dopytac o cokolwiek na temat pielegnacji badz nawet stanu zdrowia dziecka. Porod rodzinny jest platny 500 zl ale osobiscie odradzam, choc na poczatku tez myslalam o porodzie rodzinnym jednak los tak chcial ze w koncu rodzilam sama i teraz stwierdzam ze dobrze sie stalo. Odpowiedz Link Zgłoś