aneczkag1 24.08.06, 09:32 witam czy zdecydowac sie na porod w tym szpitalu moze ktos doradzi i podzieli sie wrazeniami wczesniej rodzilam na jaczewskiego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mprend Re: lublin lubartowska 24.08.06, 12:22 Cześć Pierwszą córkę rodziłam na Lubartowskiej i było bardzo dobrze. Może luksusów tam nie ma ale jest za to ( a to dużo ważniejsze) bardzo fachowy i doświadczony personel, dodam, że przyjazny pacjentce. Na sobotę mam termin i też będę tam rodzić. Mają wszystko co jest potrzebne, nowoczesny sprzęt itp tyle, że to nie Wersal no ale podobno nie można mieć wszystkiego. Polecam i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aneczkag1 Re: lublin lubartowska 24.08.06, 12:49 a moze masz namiary na jakiegos lekarza z tego szpitala? Odpowiedz Link Zgłoś
julia232 Re: lublin lubartowska 24.08.06, 13:18 Ja mam na dr.Wajnberga jeśli Cię interesuje to daj znać Odpowiedz Link Zgłoś
aneczkag1 Re: lublin lubartowska 24.08.06, 19:23 jesli mozna to powiedz mi jak sie dostac do tego lekarza czy przyjmuje w przychodni jesli tak to kiedy (czy prywatnie do niego chodzilas?)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
julia232 Re: lublin lubartowska 24.08.06, 21:14 Ja chodzę do niego prywatnie. Przyjmuje na ul.Zuchów 2/16. We wtorki, środy i czwartki od 16.30 do 18.30. Ta ulica jest niedaleko Aleji Kraśnickich.Słyszałam sporo dobrych opinii na jego temat i faktycznie jestem zadowolona z tego jak "prowadzi" ciążę.Poza tym ma doświadczenie w prowdzeniu ciąży patologicznych, moja dzięki Bogu przebiega prawidłowo! Życzę Ci dużo zdrówka! Odpowiedz Link Zgłoś
julia232 Re: lublin lubartowska 24.08.06, 13:17 Witam! Kiedy masz termin?? Ja też zdecydowałam się rodzić na LUbartowskiej z tego powodu, że mój lekarz prowadzący tam precuje. Termin mam na 2.10. i juz nie mogę się doczekać, bo ciężko mi strasznie!Pozdrawiam i lekkiego porodu życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
aneczkag1 Re: lublin lubartowska 24.08.06, 13:51 ja dopiero wybieram sie na pierwsza wizyte narazie tylko test potwierdza moja ciaze prawdopodobnie ok25 kwietnia bede rodzic Odpowiedz Link Zgłoś
kasia1jar1 Re: lublin lubartowska 24.08.06, 22:05 Ja osobiście nie radziłabym ci dr. Wajnberga. Moim zaufaniem ciesza sie Dr. Zatorska, Dr. Łagód oboje przyjmują w przychodni przyszpitalnej. To jest moja 2 ciąża i niestety mam kłopoty a ci lekarz wszczególnosci dr. Łagód sa świetni, profesjonalni rzeczowi i życzliwi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aneczkag1 Re: lublin lubartowska 24.08.06, 22:33 a do tej przychodni mozna zarejestrowac sie telefonicznie czy trzeba byc rano i na bierzaco sie zapisywac? Odpowiedz Link Zgłoś