Dodaj do ulubionych

lublin lubartowska

24.08.06, 09:32
witam czy zdecydowac sie na porod w tym szpitalu moze ktos doradzi i podzieli
sie wrazeniami wczesniej rodzilam na jaczewskiego
Obserwuj wątek
    • mprend Re: lublin lubartowska 24.08.06, 12:22
      Cześć
      Pierwszą córkę rodziłam na Lubartowskiej i było bardzo dobrze. Może luksusów
      tam nie ma ale jest za to ( a to dużo ważniejsze) bardzo fachowy i doświadczony
      personel, dodam, że przyjazny pacjentce. Na sobotę mam termin i też będę tam
      rodzić. Mają wszystko co jest potrzebne, nowoczesny sprzęt itp tyle, że to nie
      Wersal no ale podobno nie można mieć wszystkiego. Polecam i pozdrawiam
      • aneczkag1 Re: lublin lubartowska 24.08.06, 12:49
        a moze masz namiary na jakiegos lekarza z tego szpitala?
        • julia232 Re: lublin lubartowska 24.08.06, 13:18
          Ja mam na dr.Wajnberga jeśli Cię interesuje to daj znać
          • aneczkag1 Re: lublin lubartowska 24.08.06, 19:23
            jesli mozna to powiedz mi jak sie dostac do tego lekarza czy przyjmuje w
            przychodni jesli tak to kiedy (czy prywatnie do niego chodzilas?)pozdrawiam
            • julia232 Re: lublin lubartowska 24.08.06, 21:14
              Ja chodzę do niego prywatnie. Przyjmuje na ul.Zuchów 2/16. We wtorki, środy i
              czwartki od 16.30 do 18.30. Ta ulica jest niedaleko Aleji Kraśnickich.Słyszałam
              sporo dobrych opinii na jego temat i faktycznie jestem zadowolona z tego
              jak "prowadzi" ciążę.Poza tym ma doświadczenie w prowdzeniu ciąży
              patologicznych, moja dzięki Bogu przebiega prawidłowo! Życzę Ci dużo zdrówka!
    • julia232 Re: lublin lubartowska 24.08.06, 13:17
      Witam! Kiedy masz termin?? Ja też zdecydowałam się rodzić na LUbartowskiej z
      tego powodu, że mój lekarz prowadzący tam precuje. Termin mam na 2.10. i juz
      nie mogę się doczekać, bo ciężko mi strasznie!Pozdrawiam i lekkiego porodu
      życzę!
      • aneczkag1 Re: lublin lubartowska 24.08.06, 13:51
        ja dopiero wybieram sie na pierwsza wizyte narazie tylko test potwierdza moja
        ciaze prawdopodobnie ok25 kwietnia bede rodzic
    • kasia1jar1 Re: lublin lubartowska 24.08.06, 22:05
      Ja osobiście nie radziłabym ci dr. Wajnberga.
      Moim zaufaniem ciesza sie Dr. Zatorska, Dr. Łagód oboje przyjmują w
      przychodni przyszpitalnej. To jest moja 2 ciąża i niestety mam kłopoty a ci
      lekarz wszczególnosci dr. Łagód sa świetni, profesjonalni rzeczowi i życzliwi.
      Pozdrawiam
      • aneczkag1 Re: lublin lubartowska 24.08.06, 22:33
        a do tej przychodni mozna zarejestrowac sie telefonicznie czy trzeba byc rano i
        na bierzaco sie zapisywac?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka