mileczka75 15.09.06, 00:08 Czy ktoś rodził z tą położną? Będę wdzięczna za opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mileczka75 Re: Grażyna Nastula Starynkiewicza 15.09.06, 16:17 podciągam... czy nikt nie zna tej położnej??? Odpowiedz Link Zgłoś
imoan8 Re: Grażyna Nastula Starynkiewicza 15.09.06, 19:33 Pamiętam, że czytałam o niej jakieś 4 miesiące temu (może 5?), gdy zaczynałam korzystać z tego forum. Miała bardzo dobre opinie. Wrzuć w wyszukiwarkę. Na pewno jest w archiwach.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mileczka75 Re: Grażyna Nastula Starynkiewicza 15.09.06, 23:46 dziękuję, poszukam Odpowiedz Link Zgłoś
denevue Re: Grażyna Nastula Starynkiewicza 16.09.06, 12:00 ja planuję z nią rodzić (termin na początek paździerika) miła Pani, ale nie dzierlatka, polecił mi ją mój gin. na forum były pozytywne opinie Odpowiedz Link Zgłoś
guga_28 Re: Grażyna Nastula Starynkiewicza 18.09.06, 12:37 A kto prowadzi Twoja ciaze? Pani Nastula jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
denevue Re: Grażyna Nastula Starynkiewicza 18.09.06, 14:51 dr. P. Marianowski dlaczego pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
guga_28 Re: Grażyna Nastula Starynkiewicza 18.09.06, 21:05 Troche znam ten szpital, rodzilam tam juz dwa razy - ostatnio 02/08. Pytam tak z ciekawosci, bo cenie tamtejszych lekarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
ziuta101 Re: Grażyna Nastula Starynkiewicza 18.09.06, 21:21 Dziewczyny szukam dobrego ginekologa na starynkiewicza, kogo mozecie polecic? Odpowiedz Link Zgłoś
imoan8 Re: Grażyna Nastula Starynkiewicza 18.09.06, 21:50 Od niedawna chodzę do dr Borowieckiej i wydaje mi się bardzo w porządku. A poszłam do niej, bo słyszałam o niej wiele dobrego. Jest miła, budząca zaufanie i (podobno) sprawdza sie także przy nietypowych, skomplikowanych porodach. No ale to dopiero 33t mojej pierwszej ciąży, więc nie sprawdziłam "w praktyce" Odpowiedz Link Zgłoś
ziuta101 Re: Grażyna Nastula Starynkiewicza 18.09.06, 22:08 a gdzie ona przyjmuje możesz podać jakieś namiary, imoan8, ja jestem pierwszy raz w ciązy, i nie wiem zupełnnie jak się zabrać do wyboru lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
imoan8 Re: Grażyna Nastula Starynkiewicza 18.09.06, 23:43 Przyjmuje w poradni na Starynkiewicza i tam udało mi się wkręcić, nie wiem czy gdzieś prywatnie też. Nie wiem, który to tydzień u Ciebie, jesli masz jeszcze czas to spróbuj do tej poradni. Oni tam mają niestety długie terminy. Poradnia jest tam gdzie klinika położnicza (to samo wejście) na pierwszym piętrze. Telefon tam: (22)502 14 23.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
imoan8 Re: Grażyna Nastula Starynkiewicza 18.09.06, 23:47 A przepraszam, to pewnie początek, bo piszesz, że jeszcze nie wybrałaś lekarza. To może nie będzie problemu. Zadzwoń tam jak najszybciej Odpowiedz Link Zgłoś
lemurka3 Re: Grażyna Nastula Starynkiewicza 19.09.06, 08:17 Ja prowadzę ciążę u dr Pietrzak a usg robie u dr Wielgosia - jestem bardzo zadowolona z tych lekarzy - to dopiero 17 tc ale czuję się bezpiecznie i nigdy nie byłam "zbyta". Wizyty trwają często po 30 minut. Prywatnie przyjmują w Multi-Medzie na Okopowej. W M-M mają bardzo nowoczesne usg. Dodam że zmieniłam lekarza bo nie byłam zadowolona a ci lekarze zostali mi poleceni przez zaufaną osobę. Odpowiedz Link Zgłoś
pryderi Re: Grażyna Nastula Starynkiewicza 19.09.06, 09:41 a moją prowadzi Zula Zieniewicz. fantastyczna ginka. w 20 tyg zmieniłam swojego lekarza właśnie na nią... wiele dobrych opinii słyszałam też o Marku Kiliańczyku. On ostatnio robił mi USG. wiem ze on przyjmuje w fundacji przy szpitalu a Zula na Opaczewskiej ma własny gabinet. nie wiem czy przyjmuje w przychodni przyszpitalnej. ja bardzo jestem zadowolona z tego że wybrałam właśnie ją , podobno lepiej późno niż wcale... Odpowiedz Link Zgłoś
denevue Re: Grażyna Nastula Starynkiewicza 19.09.06, 10:35 dr. Piotr Marianowski przyjmuje w Euromedzie (budynek Millennium Plaza - pl. Zawiszy) tel 022 5297000 Odpowiedz Link Zgłoś
ziuta101 Re: Grażyna Nastula Starynkiewicza 19.09.06, 15:22 dziekuję za informację, mam jeszcze bardzo dużo czasu, jestem dopiero w trzecim tygodniu, miałam invitro w białymstoku, i jestem bardzo szczęśliwa !!! pozdrawiam Anka Odpowiedz Link Zgłoś
ziuta101 Re: Gratulacje !!! dbaj o siebie :) 19.09.06, 17:57 dbam, a jakże, jestem podniecona i pełna nadziei, a jednocześnie pełna trosk, to taka odpowiedzialność! pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
denevue Re: Grażyna Nastula Starynkiewicza 08.10.06, 15:48 ja niedawno rodziłam - kompetencja i doświadczenie oraz życzliwość serdecznie polecam !!! Odpowiedz Link Zgłoś