Dodaj do ulubionych

Medicover domaniewska

02.10.06, 15:13
hej, wiem, ze to juz bylo ale poradzcie gina na Domaniewskiej. Bylam u
Stradomskiej, nawet OK ale cos mi nie pasuje. Bylam u Sztand cieslikowskiej,
troche lepsza. Czempinski mi nie pasuje bo przyjmuje popoludniu.
macie jakies doswiadczenia z ginami na domaniewskiej, podzielcie sie.
Obserwuj wątek
    • mariken Re: Medicover domaniewska 04.10.06, 10:41
      Stradomska jest już na zwolnieniu, ja chodzę teraz do Czempińskiego, z innymi
      nie miałam kontaktu

joaśka
    • mamaadka Re: Medicover domaniewska 04.10.06, 22:24
      Hejsmile mam podobny dylemat... a ciekawa sprawa, ze trafilam do tych samych ginów
      co Wysmile najpierw u dr Stradomskiej, ale jak zorientowalam sie że i jej rośnie
      brzusio, to poszłam do dr Sztand Cieślikowskiej - dokładna, spokojna jak dla
      mnie za powolna i jakaś skrzywiona. Znajoma poleciła mi dr Czempinskiego - niby
      dokładny itd, ale podważył wyliczony przez 3 doktorow termin porodu, ustalil
      inny i juz... nie wiem sama kogo słuchac... 19 tc a ja ciagle do kogo innego
      chodze, mam wrazenie, ze oni jacyś lewi są, wysyłają tylko na usg i inne
      analizy, jakby bali się sami cokolwiek powiedziec... Ostatecznie zapisalam się
      prywatnie do lekarki z Karowej a w Medicover bede tylko analizy robic, skoro
      mam w abonamencie no i kontrolnie czyba do Czempinskiego pojde kolejnym razem,
      bo juz nie chce mi sie zmieniac kolejny raz... Sama nie wiem co robic...
      Pozdrawiamsmile
      • alela1 Re: Medicover domaniewska 05.10.06, 09:56
        hej
        czempinski jest OK, prowadzil cala moja 1 ciaze, chociaz polecil mi NOSPe w
        duzych dawkach a inny lekarz ju zw szpitalu poweidzial, ze to nie konieczne i
        przepisal specjalna witamine D, przeciw skorczowa. Zreszta nie moge do niego
        chodzic bo on przyjmuje popoludniu a ja oge tylko do 13. A Szczecina?
        slyszalyscie? Wolalabym chyba babke. A ta sztand cieslikowska, to rzeczywiscie
        jakas skrzywiona, nijaka.
        • dorias Re: Medicover domaniewska 06.10.06, 12:50
          Polecam dr Świetlickiego
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka