Dodaj do ulubionych

SANUS-WROCLAW dr Kucharski

IP: *.* 04.10.01, 10:02
Hej dziewczynySzukam informacji i opinii o doktorze Kucharskim z Sanusa we Wrocławiu. Nie dla siebie tylko dla kolezanki, ktora wlasnie sie do niego wybiera a poza tym planuje powiekszenie rodzinki :-)))Jaki on jest? Dokladny? W jakim szpitalu przyjmuje? Czy jest przy porodzie? Jesli ktoras z Was do niego chodzila badz chodzi to napiszcie-bede bardzo wdzieczna. Z gory dziekuje :benetton:Aga z Kubusiem i 38 tygodniowym brzusiem :love:
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: SANUS-WROCLAW dr Kucharski IP: *.* 04.10.01, 11:18
      Aga, ktoś całkiem niedawno bardzo chwalił jakiegoś ginekologa z Sanusa (głowy nie dam, że był to dr Kucharski), ale sprawdź na forum "regionalne". Pozdrawiam
      • Gość: guest Re: SANUS-WROCLAW dr Kucharski IP: *.* 04.10.01, 13:55
        dzieki MargoZaraz sprawdzeAga :-)))
    • Gość: guest Re: SANUS-WROCLAW dr Kucharski IP: *.* 04.10.01, 20:03
      Hej Aga!To ja chwaliłam dr. Kucharskiego, ja chodziłam do niego w czasie ciązy i teraz i bardzo go sobie chwalę, w ciąży przy każdej wizycie mnie badał, USG miałam robione ok.5 razy, poza tym jest bardzo sympatyczny i wszystko dokładnie tłumaczy, badania się praktycznie nie czuje, pracuje na Brochowie ale niestety nie wiem jak z jego obecnością przy porodzie, jak masz jeszcze jakieś pytania to pisz, pozdr. jola

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka