Dodaj do ulubionych

Ginekolog - Białystok

IP: *.* 11.01.02, 14:25
Szukam lekarza w Białymstoku do prowadzenia mojej ciąży. Wolałabym aby miał podpisaną umowę z kasą chorych (ze względu na koszty). Może poradziłybyście mi jakiegoś z własnego doświadczenia.Pozdrowienia dla wszystkich.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Ginekolog - Białystok IP: *.* 11.01.02, 17:34
      A należysz do Podlaskiej Kasy Chorych?
      • Gość: guest Re: Ginekolog - Białystok IP: *.* 12.01.02, 07:49
        Tak należę do Podlaskiej Kasy Chorych.
        • Gość: guest Re: Ginekolog - Białystok IP: *.* 12.01.02, 09:48
          To może warto zastanowić się nad przepisaniem się do Branżowej Kasy Chorych? Ja tak zrobiłam na początku ciąży (teraz jestem w 22 tyg.) i chodzę do poradni przy Parkowej. Wizyty u lekarza, wszelkie badania (krew, mocz, USG)mam robione na miejscu i bezpłatnie, a warunki komfortowe. Kiedy ja się przepisywałam do "branżówki", nie było z tym żadnych problemów, trzeba było tylko zmienić deklarację w ZUS-ie. Teraz podobno trzeba czekać ok. 2 m-cy. Ja chodzę na Parkowej do dr. Pietrewicza i jestem b. zadowolona. Wiem, że przyjmuje on też prywatnie na Słonecznym Stoku, ale nie ma podpisanej umowy z kasą chorych, odpłatność więc jest pełna, dobrze też wtedy mieć znajomego lekarza rodzinnego, który wypisze skierowańia na wszystkie badania. Pozdrawiam serdecznie.Nanka.
          • Gość: guest Re: Ginekolog - Białystok IP: *.* 12.01.02, 10:32
            A czy rodzić też chcesz na Parkowej. Ja osobiście wolałabym na Warszawskiej, więc nie wiem czy warto przepisywać sie do BKCh.Pozdrawiam
          • Gość: guest Re: Ginekolog - Białystok IP: *.* 12.01.02, 10:38
            Właśnie przegłądałam strony w internecie Podlaskie Kasy Chorych, według tego co jest napisane oni też mają podpisany kontrakt z Podlaską Kasą Chorych.
            • Gość: guest Re: Ginekolog - Białystok IP: *.* 12.01.02, 14:55
              Parkowa rzeczywiście ma też podpisaną umowę z Podlaską Kasą Chorych, ale dużo gorszą i chyba tylko to dotyczy porodów i wszystkiego co w klinice, wiem że w poradni pacjenci z "podlaskiej" płacą za wszystko normalne stawki. Ja też chcę rodzić na Warszawskiej i wiem, że "branżówka" ma tam podpisaną umowę, więc to żaden problem. A o tym lekarzu, co Ci napisała Klaudianka na "bajbusie" też słyszałam wiele dobrego- prowadził on ciążę bliźniaczą siostry mojego męża. Pozdrawiam. Nanka.
              • Gość: guest Re: Ginekolog - Białystok IP: *.* 12.01.02, 15:05
                Chodzi mi oczywiście o lekarza, którego poleca IwonaG :)Nanka.
                • Gość: Joanna22 Re: Ginekolog - Białystok IP: *.* 25.07.02, 16:20
                  Guest, dopiero teraz odkryłam tę stronę. Też jestem z Białegostoku, powiedz mi co tam u Ciebie, jak rozwiązałaś problem lekarza? Pozdrawiam serdecznie, Joanna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka