Dodaj do ulubionych

Inflancka (w-wa) - lekarz

IP: *.* 04.03.02, 13:11
Dziewczyny, moja koleżanka szuka lekarza pracujacego w ww. szpitalu, który przyjmuje również prywatnie - mam nadzieję że będziecie mogły pomóc - czekam na namiaryz góry dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania_Rokicinska Re: Inflancka (w-wa) - lekarz IP: *.* 04.03.02, 13:14
      Hej,mam namiary na świetnego lekarza (dr Wójtowicza) z tego szpitala. Odezwij się na priv :-)Pozdrawiam,Ania z Emilką (5 miesięcy)arokita@informat.pl
      • Gość: agarad Re: Inflancka (w-wa) - lekarz IP: *.* 04.03.02, 15:48
        Dzięki odezwę się w środę bo ide juz do domku i proszę o jeszcze.
        • Gość: NikaJ Re: Inflancka (w-wa) - lekarz, IP: *.* 04.03.02, 21:02
          Ja polecam dr. Jedrzejowska. Tez napisz na priva, choc nie wiem, czy do srody dotrzymasm (termin mialam na zeszly piatek). Jak nie, to napisze w pozniejszym okresie, bogatsza o doswiadczenia.Nika
          • Gość: NINIO Re: Inflancka (w-wa) - lekarz, IP: *.* 27.04.02, 18:03
            Jeśli to aktualne to znam zastępcę ordynatora tego szpitala, p. dr. Obłocką-przyjmuje prywatnie i jest dobra (sprawdzone na sobie).
            • Gość: MartusiaBe Re: Inflancka (w-wa) - lekarz, IP: *.* 05.06.02, 12:52
              Nie dość że dobra ale i przeurocza. Jest jedynym ginek. do jakiego lubię chodzić.Polecam wszystkim a i prywatnie nie jest droga.Pozdrawiam Marta
              • megis1 Re: Inflancka (w-wa) - lekarz, 14.05.03, 11:35
                Hej,

pierwsze dziecko rodzilam na Inflanckiej bylo super i bez komplkacji, przy
                drugim dziecku chcialabym chodzic prywatnie do lekarza ktory tam pracuje, czy
                macie namiar na dr Oblocka.

pozdrawiam
    • Gość: kasia.sj Re: Inflancka (w-wa) - lekarz IP: *.* 03.06.02, 21:39
      Agarad jeżeli to jeszcze aktualne to mam namiary na lekarza który chyba jest ordynatorem oddziału położniczego (na 100% nie jestem pewna) no i ja do niego chodzę za pełną darmochę w ramach programu mama zdrowie i ja.Pozdrawiam kasia
      • Gość: Kasia_M Re: Inflancka (w-wa) - lekarz IP: *.* 19.12.02, 08:35
        Kasiu czy ten namiar jest jescze aktualny? nie wiesz czy ten program "Mama zdrowie i ja" jeszcze działa??pozdrawiamKasia_M&fasolka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka