arnika15 28.11.06, 16:10 Czy któraś z Was rodziła w szpitalu w Pucku? Bardzo proszę o opinie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna.marta Re: Puck-opinie 29.11.06, 09:55 Już pisałam na tym forum o tym szpitalu. Wystarczy poszukać poprzednich wątków. Wszystko zawiera się w słowach: było super!! Polecam z całego serca. Odpowiedz Link Zgłoś
patylda Re: Puck-opinie 07.12.06, 21:31 Jeździłąm tam wiele lat jako studentka medycyny. Dr Przyboś to jeden z najlepszych lekarzy jakich znam, nie tylko ze względu na wiedzę, ale przede wszystkim ze względu na podejście do kobiety. Traktuje je jak dobry ojciec, z szacunkiem, ciepłem i wyrozumiałością. Bardzo polecam. Nie bez powodu ten szpital ma czołowe miejsca w rankingach polskich porodówek. Znam nawet panie, które w terminie porodu wybrały się na wakacje do pucka, żeby tam urodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Puck-opinie 08.12.06, 11:35 ja nie rodzilam ale kolezanka rodzila i mowi ze bylo rewelacyjnie, niestety rodzila przez cc, choc nei planowane, mąż przy porodzie caly czas za darmo wiec spoko, szpital malutki, ale tez nie ma zadnych kolejek i bardzo mily personel Odpowiedz Link Zgłoś