boody 16.12.08, 20:25 Zapytany co powie na temat jazdy Komorowskiego powiedział. Jedno go usprawiedliwia z tego co wiem śpieszył się na spotkanie klubu. Qrwa ale kadry ma platforma. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
etykietka Re: Szhetyna w programie M.Olejnik 16.12.08, 20:27 Ciekawe który by wygrał Komorowski, czy Kurski? Kogo obstawiasz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
boody Re: Szhetyna w programie M.Olejnik 16.12.08, 20:30 etykietka napisała: > Ciekawe który by wygrał Komorowski, czy Kurski? Kogo obstawiasz?: Przecież nie o to chodzi.To co powiedział Schetyna jest jeszcze głupsze niż to co zrobił Kurski Komorowski. Czy można kogokolwiek w ten sposób usprawiedliwiać. Może bardziej Kurskiego,który podłączył się do konwoju niż Komorowskiego,który mknął na spotkanie z klubem. A gdzie te radary? Gdzie policja? Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide Porazka 16.12.08, 20:33 ze takie cos jest ministrem ktory ma stac na strazy porzadku ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kolorolo Re: Porazka 16.12.08, 20:35 To coś to się nawet dobrze wypowiedzieć nie potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide Re: Porazka 16.12.08, 20:41 kolorolo napisał: > To coś to się nawet dobrze wypowiedzieć nie potrafi. A zabki ma jak 100 letni hipopotam. Odpowiedz Link Zgłoś
kornel113 Myślisz, że jest gorszy od waszego Kaczmarka? 16.12.08, 20:44 A może zaczniesz bronić Kaczmarla? Chętnie poczytam. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Kurski łamie przepisy patriotycznie a Komorowski 16.12.08, 20:42 łamie przepisy w sposób wrogi naszej kochanej IV RP. M. Odpowiedz Link Zgłoś
kolorolo Re: Kurski łamie przepisy patriotycznie a Komorow 16.12.08, 20:46 Długo nad tą mądrością myślałeś ? Pomyśl jeszcze trochę. Może następnym razem wyjdzie ci to lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kolorolo Re: Szhetyna w programie M.Olejnik 16.12.08, 20:33 140 po mieście = potencjalny morderca na drodze !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
boody Re: Szhetyna w programie M.Olejnik 16.12.08, 20:38 kolorolo napisał: > 140 po mieście = potencjalny morderca na drodze !!!! Cholera nie zwróciłem uwagi,że źle napisałem jego nazwisko. To nie było zamierzone. Schetyna oczywiście,zachował się po prostu jak kumpel Komorowskiego.Ale przecież jest ministrem spraw wewnętrznych i taka reakcja.Faktycznie porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
no_co_ty Re: Szhetyna w programie M.Olejnik 16.12.08, 20:36 1) Komorowski nie jechał po pijaku 2) nie podpiął się pod policyjną eskortę 3) coś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
boody Re: Szhetyna w programie M.Olejnik 16.12.08, 20:41 no_co_ty napisał: > 1) Komorowski nie jechał po pijaku > 2) nie podpiął się pod policyjną eskortę > 3) coś jeszcze? Komorowski w ogóle nie prowadził samochodu,był wewnątrz samochodu. Pewnie spał,bo w przeciwnym wypadku musiał zdawać sobie sprawę z jaką szybkością porusza się samochód,którego jest pasażerem. Odpowiedz Link Zgłoś
no_co_ty Re: Szhetyna w programie M.Olejnik 16.12.08, 20:43 boody napisał: > no_co_ty napisał: > > > 1) Komorowski nie jechał po pijaku > > 2) nie podpiął się pod policyjną eskortę > > 3) coś jeszcze? > > > Komorowski w ogóle nie prowadził samochodu,był wewnątrz samochodu. > Pewnie spał,bo w przeciwnym wypadku musiał zdawać sobie sprawę > z jaką szybkością porusza się samochód,którego jest pasażerem. > To prawdziwy skandal. Dziś Jareczek rozgrzeszył Kurskiego za podpięcie się do policyjnej eskorty. Widocznie to nic złego. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Szhetyna w programie M.Olejnik 16.12.08, 20:46 no_co_ty napisał: > > To prawdziwy skandal. Dziś Jareczek rozgrzeszył Kurskiego za podpięcie się do > policyjnej eskorty. Widocznie to nic złego. > A co to zmienia ? Komorowski i Schetyna wyszli na dupków. I fakt ,że Jarek jest super dupkiem ich nie usprawiedliwia. Odpowiedz Link Zgłoś
boody Re: Szhetyna w programie M.Olejnik 16.12.08, 20:48 m.c.hrabia napisał: > > A co to zmienia ? > Komorowski i Schetyna wyszli na dupków. > I fakt ,że Jarek jest super dupkiem ich nie usprawiedliwia. Pełna zgoda,też mam takie zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
boody Re: Szhetyna w programie M.Olejnik 16.12.08, 20:47 no_co_ty napisał: > > To prawdziwy skandal. Dziś Jareczek rozgrzeszył Kurskiego za podpięcie się do > policyjnej eskorty. Widocznie to nic złego. Pewnie dlatego Schetyna taki wyrozumiały. A teraz zastanów się,który samochód spowodował większe zagrożenie. Ten Kurskiego gdy podłączył się do konwoju policyjnego czy Komorowskiego(choć nie prowadził)który łamał przepisy ruchu drogowego w centrum Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
no_co_ty Re: Szhetyna w programie M.Olejnik 16.12.08, 20:49 Byłeś w Warszawie? Przyjedź i zobacz jak tu się jeździ. Ograniczenie do 60 a wszyscy jeźdżą 100. Odpowiedz Link Zgłoś
boody Re: Szhetyna w programie M.Olejnik 16.12.08, 20:49 no_co_ty napisał: > Byłeś w Warszawie? Przyjedź i zobacz jak tu się jeździ. > Ograniczenie do 60 a wszyscy jeźdżą 100. Ręce opadają.N/c. Odpowiedz Link Zgłoś
boody Re: Szhetyna w programie M.Olejnik 16.12.08, 20:54 W normalnym kraju,po takie wypowiedzi,którą dzisiaj udzielił Schetyna powinien się poddać do dymisji,lub tej dymisji powinien mu udzielić premier rządu. W normalnym kraju ale nie w republice kolesi. Dała platforma ciała,oj dała. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Szhetyna w programie M.Olejnik 16.12.08, 21:02 Mnie też się wydaje ,że sondażowe bąbelki walnęły im do głowy, ale po Schetynie się tego nie spodziewałem. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Szhetyna w programie M.Olejnik 16.12.08, 21:42 A mnie najbardziej wkurzyło wyjasnienie Komorowskiego, że BORowcy mu w ten sposób zapewniaja bezpieczeństwo. Chyba juz sie ma za Pomazańca - przykro mi, bo go mialam za jednego z rozsądniejszych. Odpowiedz Link Zgłoś