Dodaj do ulubionych

Kondratowicza -W-wa

IP: *.* 23.08.02, 10:19
Wczoraj moja zonka miala cesarke (piekny chopczyk przyszedl na swiat). Nie wiem jak wam, ale mnie sie podobalo w tym szpitalu. Sympatyczni lekarze, pielegniarki mile, niektore nawet zagadywaly co bedzie (chopczyk czy dziewczynka). Jedna(wysoka szatynka w okularkach)wyjatkow byla sympatyczna.Duzy plus. Siedzac niedaleko sali operacyjnej obesrwowalem ich kontem oka. Ja jestem pod wrazeniem. Znacznie lepsze zrobil na mnie wrazenie ten szpital niz np. szpital przy ul. Batorego w Otwocku. Tam bylo fatalnie, a pielegniarki jakby im kto przed chwila nawsadzal...Gdy zonka wyjdzie ze szpitala, napisze sama co mysli o tym szpiatalu. Wedlug mnie jest OK.-)
Obserwuj wątek
    • Gość: ZosiaN Re: Kondratowicza -W-wa IP: *.* 23.08.02, 17:37
      Clowiek, a to nie Ty pytałeś jakiś czas temu o ten szpital?smile)) Cieszę się, że jesteście zadowoleni (bo nie wiątpię, że Małżonka też pozytywnie się wypowiesmile)))I gratulacjesmile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))ZosiaP.S. Haha! Widzę Szpital z oknasmile mam widok na okna od stołówkismile))
      • Gość: clowiek Re: Kondratowicza -W-wa IP: *.* 26.08.02, 14:04
        Tak, ja pytalem o ten szpital. I ja jestem z niego zadowolony, no moze poza jedna rzecza ktora mnie wqrwia, a mianowicie ten nieszczesny platny parking pod szpitalem. Moim zdaniem duzo za drogi.Zonka jest jeszcze w szpitalu, wyjdzie prawdopodobnie w srode/czwartek to namowie ja na opisanie sytuacji tam panujacej - od wewnatrz.Dzieki za gratulacje.pozdrawiamclowiekPS. Za jakies pol godziny sie tam wybieram, wiec mozesz mnie przyfilowac z okna.
    • Gość: kasialek Re: Kondratowicza -W-wa IP: *.* 28.08.02, 12:09
      Witam!Mam nadzieje, ze zonka szybko wroci do siebie i bedzie miala chec i sile, zeby wszystko opisac. Nie ukrywam, ze bardzo mi na tym zalezy, tym bardziej, ze tez prywatnie rowniez chodze do dr Osuch i mam zamiar rodzic na Kondratowicza.Chcialabym dowiedziec sie czy pani dr byla przy porodzie i czy cos dodatkowo placiliscie? Czy chodziliscie wczesniej do szkoly rodzenia?Mam mnostwo pytan, ale te w tej chwili najbardziej mnie nurtuja.Serdecznie pozdrawiam Was i MalenstwoKasia
      • Gość: clowiek Re: Kondratowicza -W-wa IP: *.* 29.08.02, 09:04
        A wiec tak. Dr. Osuch byla przy porodzie, a raczej przy cesarce ktora zreszta sama robila. Zonka i malenstwo czuja sie dobrze. Malenstwo obecnie konczy zoltaczke, wiec moze dzis albo jutro ich wypuszcza ze szpitala. Jak na razie to placilismy tylko 200 zl za opieke calodobowa(chyba tak to sie nazywa- ale jest to tylko "na zyczenie"). Przy wyjsciu sie okaze czy cos bedziemy placic.Do szkoly rodzenia nie chodzilismy gdyz wiedzielismy duzo wczesniej ze bedzie cesarka. Gdyby bylo inaczej, zaczelibysmy sie interesowac szkola rodzenia.Dziekuje za pozrowienia(dzis przekaze) i rowniez pozdrawiamclowiekPS.Czy nie jestes gdzies z okolic Karczewa?kasialek napisała/ł:> Witam!> Mam nadzieje, ze zonka szybko wroci do siebie i bedzie miala chec i sile, zeby wszystko opisac. Nie ukrywam, ze bardzo mi na tym zalezy, tym bardziej, ze tez prywatnie rowniez chodze do dr Osuch i mam zamiar rodzic na Kondratowicza.> Chcialabym dowiedziec sie czy pani dr byla przy porodzie i czy cos dodatkowo placiliscie? Czy chodziliscie wczesniej do szkoly rodzenia?> Mam mnostwo pytan, ale te w tej chwili najbardziej mnie nurtuja.> Serdecznie pozdrawiam Was i Malenstwo> Kasia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka