Dodaj do ulubionych

na Engla w Poznaniu

IP: *.* 03.10.02, 11:55
chciałabym posłuchac mam które tam rodziły. Jak jest? Czy możecie polecić jakiegoś ginekologa który pracuje na Engla żeby chodzić do niego przez całą ciażę? Czy warto do porodu brać lekarza prywatnie? A może lepiej położną? Bardzo proszę o opinie!
Obserwuj wątek
    • Gość: nastka Re: na Engla w Poznaniu IP: *.* 20.10.02, 12:19
      Ja tam rodziłam w grudniu 1999 i jestem bardzo zadowolona. Co pradwa płacilismy za salę do porodu rodzinnego, ale było warto. Przede wszystkim warto spotkać się wcześniej z położną p.Grażyną Szurkowską i z nią rodzić (mam nadzieję, że nadal tam pracuje, bo w lutym rodzimy po raz drugi). W 7 mies. skontaktowaliśmy się z nią (przez szkołę rodzenia przy parafii św. Wawrzyńca - Pallotyni, prowadząca p.M.Neugebauer), powiedzieliśmy czego my oczekujemy, ona dała nam swój grafik i czekalismy aż córeczka zechce nam sie pokazać. Jeśli chodzi o lekarza z tej kliniki, to już po porodzie poznałam dr Andrzeja Zygmunta, który tam pracuje - jest fachowy i godny polecenia, jesli chodzi o podejscie do kobiet.następne doświadczenia czekają nas pod koniec lutego.
    • Gość: emama Re: na Engla w Poznaniu IP: *.* 22.10.02, 11:59
      Ja rodziłam tam 5 miesięcy temu i jestem oczarowana. Podejściem do pacjentek i do maluszków. Nie chciało się stamtąd wychodzić. Ciążę prowadził mi dr. Kuligowski z tej kliniki, wspaniały specjalista i dobry lekarz. Miesiąc przed porodem zapowiedział, że będę miała cesarskie, bo dzidzia się nie przekręci i miał rację. Przyjmuje na kasę chorych. Jak masz jakieś pytania to pisz na priva.Pozdrawiam. Asik.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka