Dodaj do ulubionych

lekarz z IMiD lub św. Zofii

IP: *.* 02.12.02, 17:26
hejposzukuję "sensownego" ginekologa-położnika z w/w szpitali.wielkie dziękiania
Obserwuj wątek
    • Gość: joas Re: lekarz z IMiD lub św. Zofii IP: *.* 02.12.02, 18:43
      Polecam dr. Sikorę z św. Zofii. To świetny lekarz. Po więcej informacji zapraszam na priva.Pozdrawiam,Joanka
    • Gość: dino Re: lekarz z IMiD lub św. Zofii IP: *.* 07.12.02, 09:09
      Z czystym sercem i sumieniem moge ci polecić dwóch lekarzy.Pierwsza to kobieta-dr. Rymkiewicz. Nie zawsze jest bardzo wylewna ale jest po prostu wspaniałym fachowcem. kobiety polecają ja sobie nawzajem.Drugi lekarz to cudowny, czarujacy, przesympatyczny lekarz dr. Zwolinski. Specjalizuje sie w obrotach na glowke i ciazach z problemami. mojaj mama po 5 min. byla nim zauroczona. a co najsmiesznijesz moj maz rowniez!Dino
      • Gość: Malech Re: lekarz z IMiD lub św. Zofii-do dino IP: *.* 08.12.02, 00:01
        Dino! Czy lekarze ,których wymieniasz są z IMiD?Czy przyjmuja w Fundacji przy szpitalu?Czeakm na odpowiedz i pozdrawiam Gonia
    • Gość: szczęściara Re: lekarz z IMiD lub św. Zofii IP: *.* 07.12.02, 22:49
      Podczas ciży prowadził nas lekarz, który współpracuje ze szpitalem na Żelaznej. On też odbierał poród w tymże szpitalu. Wiem, że również współpracuje z Damianą. Dr. Jarosław Niemoczyński jest bardzo "sensownym" lekarzem. Polecam. Oto jego telefon 0602- 211-785. Szczęściara
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka