asia999922 05.01.07, 18:36 Witam jak oceniacie ten szpital jakie warunki ,atmosfera , koszty porodu rodzinnego,opieka itp... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majowa-mama Re: Szpital na Solcu 05.01.07, 18:41 poszukaj na forum szpitale - tam jest bardzo dużo infomacji na ten temat. Ja tam byłam 2 razy po poronieniach i bardzo miło wspominam lekarzy i pielęgniarki... pozdrawiam Anka Mama Michasia: www.strefamamy.pl/gallery/show/id/94 czekająca na majowego Kubusia: www.strefamamy.pl/pregnancy/showLine/id/21 Odpowiedz Link Zgłoś
oleska16 Re: Szpital na Solcu 06.01.07, 14:59 Ja rodziłam na Solcu w grudniu i kolejny poród tez będzie na Solcu. MIła kameralna atmosfera, wyremontowany oddział, czystko i przyjemnie. Ceny; znieczulenie 600, poród z umówioną położną 600, poród rodzinny bezpłatnie, poród rodzinny przy cesarce 200. A poza tym to w każda niedzielę między 15 a 15.30 można sobie obejrzeć sale porodowe. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
monias71 Koszmar!!! 07.01.07, 16:22 urodzilam mojego synka 13 grudnia 2006. Sam porod ok, mialam zzo, 600 PLN, super anestezjolog, ordynator dok Iwona. Natomiast opieka poporodowa MASAKRA, nie zycze temu najgorszemu wrogowi!!!!! Okropne polozne, rodzilam w dniu jakiegos mega nawalu porodowego. Brak miejsc na odnowionym oddziale. Wywalili nas na ochydna ginekologie, 5,6 osob na sali. Brak jakichkolwiek informacji i pomocy przy karmieniu malenstwa, brak pomocy przy dostawieniu przy piersi. Polozne okropne, nie delikatne dla maluszkow. Bark cieplej wody w sali wiec rozebrane maluszki na rekach nosily przez korytarz do druiej sali zeby je myc pod kranem. Mokre znowu przez korytarz. Nie chcialabym tam rodzic nigdy w zycu !!!! Odpowiedz Link Zgłoś