szkotkatrzpiotka 08.01.07, 10:27 chcialam zasiegnac opinii, moze ktoras z Was chodzila do pana doktora, bede wdzieczna za wszystkie opinie, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolina3333 Re: dr Czekański z Krakowa 08.01.07, 11:28 A czy napewno Caekański bo być może dr.Czekajski? to jest jeden z lepszych lekarzy w Krakowie przyjmuje na oś.Oświecenia i na Kobierzyńskiej.Tego to napewno mogę polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
smutna55 Re: dr Czekański z Krakowa 17.01.07, 14:49 U mnie dr Czekajski nie rozpoznał ciąży, po wyniku Beta HCG , które owszem było niskie, ale wskazywało na ciążę(+ to że ja wiedziałam o tym z obserwacji) powiedział,że na pewno nie jestem a on..."za długo pracuje, aby się myslić" gratuluje pokory w zawodzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosiam80 Re: dr Czekański z Krakowa 28.02.07, 17:15 Czy chodzi o dr Artura Czekańskiego? On przyjmuje gdzieś w Krakowie? Ja go kojarzę z okolicami tarnowa raczej-wiem, że pracuje w Tuchowie w szpitalu. Ale jeśli jest również w Krakowie, to dla mnie super wiadomość - napisz proszę gdzie przyjmuje i w jakim jest szpitalu? Odpowiedz Link Zgłoś
aanna6 Re: dr Czekański z Krakowa 06.03.07, 13:49 nie znam go osobiscie dziewczyny sobie go chwala ale bierze za wizyte 120 zl zdzierstwo moj lekarz bierze 60 . a pracuje w zeromskim wlasnie tam rodzilam i z tegio co sie orientuje to ma dyzury prawie codziennie Odpowiedz Link Zgłoś
sylviko Re: dr Czekański z Krakowa 15.03.07, 19:32 witam prowadzę ciąże u dr Czekajskiego. jestem juz w 8 miesiącu i szczerze polecam tego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina218 Re: dr Czekański z Krakowa 16.03.07, 13:23 hej Moze poprostu przekrecilas nazwe .Moze nie Czekanski tylko Czekajsk pracuje w Zeromskim z tego co slyszalam nie za dobra ma opinie ma opinie wyludzania pieniedzy od pacjenta .Ale kazdy ma swoje zdanie wiec zadnej opini nie bede podwazac . pozdrawiam tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20723;51/st/20070408/k/91f1/preg.png[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
szkotkatrzpiotka Re: dr Czekański z Krakowa 18.03.07, 19:06 dzieki, wiem juz cos wiecej. nazwiska nie przekrecilam, chodzilo mi o Czekańskiego, zasugerowalam sie jego pieczatka na ktorej widnieje krakow, ale on pracuje w Tuchowie. jezeli chodzi o konsultacje blizej krakowa to przyjmuje w bochni w remedium, wizyta kosztuje 60zł. dzieki za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś