Dodaj do ulubionych

wybór ginekologa - prowadzenie ciąży - Wrocław...?

24.01.07, 22:09
pomóżcie
Obserwuj wątek
    • hela_bertz1 Re: wybór ginekologa - prowadzenie ciąży - Wrocła 26.01.07, 13:46
      Dołaczam się, i zastanawiam jednocześnie, po moich złych doświadczeniach z
      doktor Lipowczyk w pierwszej ciąży, i bardzo dobrych z doktorem Jaroszem,
      polecam i chyba sama się zapiszę do Jarosza w drugiej (ciązy of kors)
      • corelll Re: wybór ginekologa - prowadzenie ciąży - Wrocła 26.01.07, 19:01
        do "młodego" Jarosza? byłam u niego raz z plamieniami przedmiesiączkowymi -
        stwierdził ze nadżerka mi krwawi - dla mnie i innych ginekologów to
        bzdura...wiec nie wiem co o nim myślec - zastanawiam sie nad Pająkiem,
        Bielickim lub Łętkowskim, moze Halamą?
        • ciapek7 corelll 27.01.07, 12:16
          pisałam kiedyś Tobie maila o szpitalu w Trzebnicy , w/w lekarza , prowadzącego
          moją ciążę bardzo polecam
        • keani Re: wybór ginekologa - prowadzenie ciąży - Wrocła 16.04.07, 13:55
          Halama i mlody jarosz - na jedno wychodzi
          obaj maja hurtownie pacjentek - czytaj placisz b duzo za wizyte ! a masz
          wrazenie ze patrza caly czas na zegarek bo juz nastepna powinna wchodzic.
          Powazniejszych problemow nie wyjasnia bo szkoda im czasu. Moze sa i dobrzy obaj,
          ale komfort wizyt u nich zaden. No i te koszty
    • secasia Re: wybór ginekologa - prowadzenie ciąży - Wrocła 28.01.07, 20:14
      A ja Wam polecę dr Bielickego z Corfamedu na Kluczborskiej...

Ja od zawsze chodziłam do niego smile moją ciąze tez prowadzil. Ale ja zrobilam tak
      ze poniewaz Bielicki nie pracuje juz w szpitalu to pod koniec ciazy poszlam
      prywatnie do ordynatora z Kaminskiego dr Malinowskiego. Potem przy porodzie byl
      juz ordynator... Zawsze to jakies rozwiazanie smile teraz robi tez tak moja siostra
      a ja w kolejnej ciazy tez tak zrobie smile

Dr Pajaka znam z opowiadac mojej bardzo dobrej kolezanki. Miala bardzo duzo
      problemow ginekologicznych i z ciazami i wlasnie on najbardziej jej pomogl...
      Ale facet za wizyte bierze 120 zl! "Moj" Bielicki 50 zl z USG dopochwowym a
      Malinowski 70 zl bez USG
      • corelll do secasia 29.01.07, 08:34
        tez własnie myslałam o Kamieńskiego bo tam jest najmniejszy odsetek nacięć - a
        to mnie własnie przeraża, da sie tam jakos załatwić zzo? jak załatwiłas ze
        ordynator był przy porodzie? jaka miałas położna?
        • hela_bertz1 Re: do secasia 29.01.07, 09:26
          Pierwsze dziecko rodziłam na Kamieńskiego, byłam nacięta, powiem szczerze
          samego nacięcia w ogóle nie czułam robia to w takim momencie że na prawdę w
          ogóle się o tym nie myśli, dopiero szycie było dla mnie niezbyt przyjemne (ale
          moja koleżanka przy szyciu wysyłała SMS- y do znajomych) więc chyba zależy to
          od dobrego znieczulenia, na Kamieńskiego położne przy porodzie są po prostu
          super, dopiero te na noworodkowym beznadziejne chociaż też nie mozna
          generalizować, były dwie dosyć miłe ( z tego co czytałam prawie w każdym
          wrocławskim szpitalu pielęgniarki noworodkowe do bani). Ja chciałaby drugie
          dziecko urodzić w Trzebnicy (jeśli dojadę na czas oczywiściesmile. Też mówiąc
          szczerze nie wiem do kogo pójść, zapisałam się do Jarosza, spotkałam się z
          wieloma opiniami że to dobry lekarz, oczywiście chciałabym mieć lekarza który
          by przyjmował w szpitalu w którym będę rodzić i wiem że Halama przyjmuje tam
          gdzie Jarosz, ale do tej pory nic na jego temat nie słyszałam.
          Co do ZZO to nie wykonują go w żadnym z wrocławskich szpitali.
          • secasia Re: do secasia 29.01.07, 20:07
            u mnie dr Malinowski byl przy porodzie poniewaz sie tak umowilismy... Bylam u
            niego wczesniej na prywatnej wizycie. On wtedy dal mi swoja komorke. Co prawda
            mialam cesarke ale i tak musialam czekac do akcji porodowej wiec wydzwanialam z
            domu czy te skurcze to juz smile w koncu jak sie okazalo ze juz to maz mnie zawiozl
            do szpitala i zaraz spotkalismy sie z lekarzem. Potem oczywiscie mu jeszcze
            doplacilismy (500 zl) bo zszyl mnie rewelacyjnie, opiekowal sie mna super,
            zagladal do dzidzi... Teraz moja siostra zaczela do niego chodzic (termin ma na
            1 kwietnia) ona juz nie zamierza mu potem placic bo chodzi do niego prywatnie
            wiec kasa sie sama uzbiera.... a ja bylam tylko raz...

Jak chcesz wiecej informacji to pytaj sie na gg 9285284 smile

Na Kaminskiego jest tez pani doktor Dobroszycka ktora prywatnie przyjmuje kolo
            Grunwaldzkiego tez mam jej namiary bo chodzi tam moja kolezanka... z reszta ona
            mnie tez ciela z Malinowskim - tez fajna babka
            • tafasola Re: do secasia 03.02.07, 21:02
              Dobryszycka smile
              Była przy moim porodzie, to znaczy nic w zasadzie nie robiła, bo rodziło mi się
              samo, ale to bardzo miła i spokojna kobieta - tak ją zapamiętałam. To był drugi
              poród, nie byłam nacinana, miałam minimalne pęknięcie, które właśnie p. doktor
              zszywała - nomen omen jej nazwisko jest tu znaczące, bo gdy poszłam po kilku
              dniach na zdjęcie szwów, to położna była zachwycona - a i mnie szwy kompletnie
              nie dokuczały.
              Doktora Malinowskiego również pamiętam z obchodów, taki trochę śmieszny mi się
              wydawał smile, znam kilka osób zadowolonych z jego opieki.
              F.
    • mammia Re: wybór ginekologa - prowadzenie ciąży - Wrocła 29.01.07, 14:50
      Szczerze mogę polecić dr Maślaka z Corfamedu. Miły, sympatyczny i przede
      wszystkim kompetentny. prowadził moja pierwszą ciążę. niestety wszystkie badania
      jakie zleca są płatne. w tej chwili chodzę do dr Bodniaka z Kamieńskiego.
      świetny lekarz. jedynym minusem jest okres oczekiwania, około 1 miesiąca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka