Dodaj do ulubionych

szukam gin. z Żeromskiego-Kr.

05.02.07, 21:59
Witajcie! kogo polecacie ze szpitala Żeromskiego (Kraków)(nie dr
Czekajskiego). Oczywiście ważne, aby to był kompetentny i miły gin, ale też
taki, który sprawdziła sie w sutacjach trudnych ciąży!Bardzo prosze o
pomoc,bo trace już nadzieję,że znajdę kogoś kompetentnego!
Obserwuj wątek
    • aanna6 Re: szukam gin. z Żeromskiego-Kr. 06.02.07, 15:04
      mnie prowadzi krystyna derwisz to moja 2 ciaza i jestem zadowolona jak chcesz
      informacje gdzie przyjmuje to mam namiary
      • smutna55 Re: szukam gin. z Żeromskiego-Kr. 06.02.07, 19:04
        kojarzę to nazwisko z Gemelli. A mogłabyś coś napisać o niej i o tym czy np.
        sparwdziła się w jakiś trudnych syt. , jak było przy porodzie? czy ona była?
        • megg_an1 Re: szukam gin. z Żeromskiego-Kr. 07.02.07, 11:16
          Polecam Ci dr Marszala jest tam ordynatorem przyjmuje na Grzegorzeckiej Pro-
          Bono 636 90 09 poniedzialki i czwartki od 15 - ja jestem bardzo zadowolona
          ciaze prowadzil wzorowo, wskazania do cc byly i ciecie zrobil mi przepiekne smile
          Maluch rosnie zdrow ma 4 mies. ja ze swojej strony polecam ten kontakt.
        • aanna6 Re: szukam gin. z Żeromskiego-Kr. 07.02.07, 13:29
          przy pierwszym porodzie byla wlasnie ona porod byl ciezki pomagala mi w dobrym
          slowem masowala na przemian z polozna nogi [mialam straszne skurcze lydek]
          przy porodzie moze asystowac jedna osoba a w moim przypadku byl ze mna maz i
          mama zszyla mnie b dobrze [mialam nacinane krocze i pekla mi szyjka syn
          mial 4008 i 60 cm ogolnie jestem z niej zadowolona chociarz slyszalam rozne
          opinie [ze jest niemila] teraz jestem w drugiej ciazy wlasnie wrocilam od p
          doktor i okazalo sie ze ujscie mam juz otwarte w duchu licze ze tez trafie na
          jej dyzur. jak chcesz namiary to mam panstwowo i prywatnie ja chodze panstwowo
          a prywatnie tylko na usg [40zl] wiec nie jest wygorowana cena a wszystko
          pokarze i opisze
          • smutna55 Re: szukam gin. z Żeromskiego-Kr. 07.02.07, 19:56
            Dziewczyny bardzo Wam dziekeuje za opdowiedzi!!!! Czy mogłabyś jeszcze napisać
            coś o tym ordynatorze? długo do niego chodzisz? ile kosztuje wizyta? i czy
            sprawdza sie w trudnych ciążach/leczeniu? no i moze głupie pytanie: ale czy
            jest "ludzki",miły ?, bo o to dziś też trudno...sad przynajmniej ja mam jakies
            bolesne dośw. z ginekologami sad
    • edew Re: szukam gin. z Żeromskiego-Kr. 08.02.07, 09:25
      Dr Marszał__ nie aktualne już nie jest ordynatorem!!!
      • egafokus A kto jest teraz ordynatorem??? 08.02.07, 12:15

• smutna55 Re: A kto jest teraz ordynatorem??? 08.02.07, 18:51
          Własnie, kto teraz jest ordynatorem? i kogo polecacie z teo szpitala???
    • edew Re: szukam gin. z Żeromskiego-Kr. 08.02.07, 19:56
      Dr Andrzej Gach -super gość !
      • klema25 Re: szukam gin. z Żeromskiego-Kr. 11.02.07, 21:39
        A ja polecam dr.JAnusza Hejnara-jest zastempcą ordynatora-przyjmuje prywatnie
        na prokocimiu, w hucie i na Woli Justowskiej.Prowadzi moją 2 ciąże i jestem
        bardzo zadowolona(3 inne koleżanki tez do niego chodzily i bylo ok).
        A co do dr.Gacha to tez jest ok ale żadko bywa w szpitalu a Hejnar jest
        codziennie na dyżurze.Pozdrawiam
        • megg_an1 Re: niespodzianka ze nie ordynator 12.02.07, 22:00
          o to niespodzianka ze nie jest juz ordynatorem, ale mimio to polecam bo super
          lekarz bardzo kompetentny i z bardzo dobrym wyczuciem. Wizyta 60 zl ktg 20
          cytologia 20. Przynajmniej takie ceny byly w pazdzierniku smile
          pozdrawiam
          • weronka77 Re: niespodzianka ze nie ordynator 13.02.07, 00:58
            Gach ma 1/3 etatu rzadko tam bywa-głównie w Metramedzie.Ale tam tłumy,brak
            organizacji,chaos i upiorna recepcjonistka Emilka...brrrr...Uciekłąm na miesiąc
            przed rozwiązaniem. Paweł WOjas fajny.Młody ale rewelacyjny aż dziw bierze i
            jaki kompetentny...
    • ald77 Re: szukam gin. z Żeromskiego-Kr. 13.02.07, 12:12
      Leżałam na patologii w Żeromskim i później tam rodziłam, wiec podzielę sie
      swoimi opiniami, bo poznałam większość lekarzy.
      Polecam dr Gacha - właśnie usłyszałam od swojego lekarza, ze został ordynatorem
      w Żeromskim smile
      Polecam dr Nowak, szczególnie przy cc i ciążach patologicznych (ale w prywatnym
      gabinecie ma koszmarną rejestratorkę -położną).
      Nie polecam dr Marszała (nieuprzejmy, mnie badał bardzo brutalnie, koleżanki z
      sali też przed nim uciekały).
      Dr Hejnara i Wojasa też nie polecam. Obaj bardzo mili i życzliwi, ale Hejnar
      niepotrzebnie mnie nastraszył i doprowadził do histerii na pocżątku ciąży, a
      Wojas jest młodym lekarzem, nadal sie uczy i popełnia bardzo poważne błędy.
      • weronka77 Re: szukam gin. z Żeromskiego-Kr. 14.02.07, 00:05
        Gach ordynatorem? Znowu?wink przecież już był lat temu wielewink)A Wojas? POdaj
        proszę i wyszczególnij ku przestrodze innych kobiet,owe bardzo poważne błedy
        popelniane przez lekarza z drugim stopniem specjalizacji.trzeba to będzie
        gdzieś zgłosić.Czekamy!
        • ald77 Re: szukam gin. z Żeromskiego-Kr. 15.02.07, 08:47
          Błędy dr Wojasa są zgłoszone, a jeśli zapadnie wyrok to zostanie to ogłoszone
          publicznie. Sprawa dotyczy moich przyjaciół i ich dziecka, dlatego znam sprawe
          dobrze i mogę wydawać o nim opinie, niekoniecznie podając szczegóły.
          Dr Wojas jest młodym i bardzo sympatycznym lekarzem, z fajnym podejściem do
          pacjentek, ale ja nie zgodziłabym sie na jego obecność podczas porodu.
          Autorka wątku szukała doswiadczonego lekarza do prowadzenia trudnych ciąż i
          dlatego jego nie polecam.

• fern74 Re: szukam gin. z Żeromskiego-Kr. 14.02.07, 17:19
        Czy dr Gach przyjmuje gdzies prywatnie?
    • edew Re: szukam gin. z Żeromskiego-Kr. 15.02.07, 15:25
      Dr Gach nie był ordynatorem tylko zastępcą -to sprostowanie do poprzedniczki. A
      przyjmuje w Metramed os Centrum E
    • sigma Re: szukam gin. z Żeromskiego-Kr. 15.02.07, 20:09
      a czy dr Marszal parcuje nadal w zeromskim?
      ktos wie?
    • crazy-house Re: szukam gin. z Żeromskiego-Kr. 21.02.07, 19:43
      Z pelna odpowiedzialnoscia polecam dr Andrzeja Gacha. Prowadzil moja ciaze, 13
      lipca 2006 zrobil mi cc ze wskazan okulistycznych. Chodzilam do niego prywatnie
      do Metramedu. Owszem, czeka sie czasami dluuuugo, mimo umowienia sie na godzine.
      Wszystko przez to ze dr.Gach jest bardzo dokladny, swietnie wszystko opisuje na
      usg. No i niby pracuje w Zeromskim od 8 do 12, a czesto zostaje dluzej jesli
      jest jakas operacja i potem sie robia opoznienia w Metramedzie.
      Polecam tego lekarza smile
    • sylviko Re: szukam gin. z Żeromskiego-Kr. 15.03.07, 19:45
      polecam dr Czekajskiego, bardzo kompetentny lekarz, pracuje w Żeromskim, a
      prywatnie na os. Oświecenia.mam za sobą dwa poronienia, odwiedziłam gabinety
      kilku lekarzy zanim trafiłam do dr Czekajskiego. teraz jestem w 8 miesiącu
      ciązy ...
    • lobuz28 Re: szukam gin. z Żeromskiego-Kr. 15.03.07, 20:13
      Witam, Tez chciałabym rodzić w Żeromskim ale nie chodzę do żadnego lekarza z
      tego szpitala. Myslicie że to może być jakiś problem? Lepiej zmienić lekarza
      albo chociaż iść na konsultacje do kogoś stamtąd? Jakie są Wasze doświadczenia?
      pozdrawiam
      • andaba Do autorki wątku 20.03.07, 10:36
        Mam pytanie, dlaczego wykluczasz dr Czekajskiego, bo ja poleciłabym go pierwszego? Masz jakieś konkretne zastrzeżnia? Możesz o nich napisać?

Co do innych lekarzy: z pania Derwiszową miałam do czynienia dwa razy i dwa razy naraziła mi się strasznie. Co gorsza naraziła tez moje dziecko. Co najmniej jedno, mam nadzieję, że dla drugiego tak czy siak nie było ratunku.
        Tyle, że byłam pacjentką "z ulicy", swoje prywatne pacjentki ponoć traktuje lepiej, ale obojętnie, jest w moich oczach zdyskwalifikowana jako położnik.
        Dużo dobrego słyszałam o dr. Nowak, Hejnar też jest dobrym lekarzem.
        • aanna6 Re: Do andaba 20.03.07, 11:51
          ja jestem z derwiszowej b zadowolona gdyby nie ona moj pierwszy syn
          by sie udusil bardzo mi pomogla przy porodzie chociasz slyszalam
          opinie ze dla "obcych pacjetek" jest nie mila ja mialam z nia nawet kont
          tel w razie czego DRUGIEGO SYNA RODZILAM PRZY INNYM LEKARZU I SKUTKI
          WYPADNIETA SZYJKA MACICY NIE CZYSZCZACA SIE MACICA ORAZ NIE KURCZYLA
          SIE WCALE PRZEZ MIESIAC CO 2 DNI WIZYTY KATROLNE W SZPITALU
          ZASZCZYKI ANTYBIOTYKI .
          • andaba Re: Do andaba 21.03.07, 11:21
            No a mój syn byłby się przez nią udusił.
            Gdyby nie interwencja dr. Bodzka, nie wiem czy mój najmłodszy by żył, a jeżeli tak, to w jakim stanie...
      • lobuz28 Trzeba mieć lekarza z Żeromskiego żeby tam rodzić? 20.03.07, 20:57
        Cześć Dziewczyny,
        Chciałabym rodzić w tym szpitalu ale nie chodzę tam do żadnego lekarza. Powinnam
        poszukać sobie kogoś czy iść w ciemno?
        Pozdrawiam
        • karolina218 Re: Trzeba mieć lekarza z Żeromskiego żeby tam ro 21.03.07, 11:49
          lobuz28

Czesc

zeby rodzic w Zeromskim nie musisz miec zadnego lekarza to jest twoj wybor jaki
          szpital wybierzesz tak , ze nie musisz sie martwic ja lezalam na Patologi w
          styczniu i dziewczyny przyjezdzaly z malych miast i nie mialy zadnego lekarza i
          byly tak samo traktowane jak MY.
          Ja chodze obecnie do Dr Nowak moge ja polecic jest mila , sympatyczna

pozdrawiam
          tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20723;51/st/20070408/k/91f1/preg.png[/img]
          • lobuz28 Re: Trzeba mieć lekarza z Żeromskiego żeby tam ro 22.03.07, 22:23
            Dzięki za informację. Możesz podać namiary na dr Nowak?
            Pozdrawiam,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka