martencja1 23.05.03, 21:46 Czy ktoś rodził w Mysłowicach? Proszę o podzielenie się informacjami,nie jestem do końca pewna ,czy mam tam iść.Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneczkag Re: Mysłowice 29.05.03, 00:39 Nie wiem, jak to jest z porodówką, ale generalnie o szpitalu (szpitalach?) w Mysłowicach chodzą nie najlepsze opinie... Odpowiedz Link Zgłoś
aneczkag Re: Mysłowice 29.05.03, 00:40 Choć w sumie w Siemianowicach tez są oddziały, których bym nie poleciła a położnictwo z czystym sercem TAK! Odpowiedz Link Zgłoś
sara.gutek Re: Mysłowice 03.06.03, 17:31 Z tego co słyszałam o szpitalu w Mysłowicach, to nie chciałabym tam rodzić. Moja lekarka pracuje w szpitalu na Raciborskiej w Katowicach. I tam właśnie będę rodzić (termin mam na lipiec). Byłam już w tym szpitalu, widziałam oddziały i sale porodowe. Jestem pod wrażeniem. Wanna jest bezpłatna, znieczulenie na razie też. Do każdej sali porodowej osobna toaleta i prysznic, worki sako, drabinki i nowoczesny fotel porodowy. Koleżanki włąśnie tam rodziły i są zdowolone. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_wiktora Re: Mysłowice 12.06.03, 15:47 Polecam Sosnowiec szpital nr 2. Niedaleko. Pozdrawiam Gosiek Odpowiedz Link Zgłoś