nika_grudzien 23.05.07, 08:26 Cześć, czy któraś z Was chodzi do ginekologa do Enel-Med? Chciałabym poznać Wasze opinie. Chodzę do Chlabicza, generalnie OK, ale nie chce dawać zwolnień lekarskich.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nika_grudzien Re: Forum "Szpitale" 23.05.07, 09:05 tam już przeglądałam, ale nie było niestety odpowiedzi na moje pytanie Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
idole Re: ENEL MED w-wa 23.05.07, 09:24 ja chodze do dr Dziąga, jest w sumie ok, poza tym pracuje tez w szpitalu na Madalińskiego a tam chce rodzic, wiec trzymam sie tego lekarza mimo ze opinie o mim sa rozne. W pierwszej ciazy mialam tak swietnego lekarza ze tez mam troche zastrzezen do dr Dziaga, ale jezeli chodzi o EnelMed to tylko on do prowadzenia ciazy. Odpowiedz Link Zgłoś
ignis1978 Re: ENEL MED w-wa 23.05.07, 09:32 Od poczatku chodzę do dr Adelson.Jestem zadowolona.Wizyty są rzeczowe, na każde pytanie uzyskuję odpowiedź.Poza tym dr Adelson podchodzi do ciąży jak do cudu a nie każdy lekarz to potrafi.Podoba mi się również to, że nie ma w tym wszystkim przesady.Dzieli się swoją wiedzą. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nika_grudzien Re: ENEL MED w-wa 23.05.07, 11:25 dzięki! Nie wiem dlaczego, ale mam jakieś wewnętrzne opory żeby pójść po zwolnienie, pomimo, ze nie czuję się dobrze, jestem wciąż zmęczona, a pierwszą ciążę poroniłam przez stres..... Odpowiedz Link Zgłoś
beczek2 Re: ENEL MED w-wa 23.05.07, 12:33 Ja polecam Mikłasz - Kupis , fajna babeczka a i ze zwolnieniami jest o.k USG - Dziąg - super specjalista, konkretny i rzeczowy. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: Ginekolog w enel med w-wa 25.05.07, 18:48 • ginekolog enel med w-wa sidney28 22.05.07, 19:03 + odpowiedz jakiego lekarza polecacie? i ważne, żeby nie robił problemów przy wypisywaniu zwolnień lekarskich. Z góry dziękuje za pomoc • Re: ginekolog enel med w-wa IP: 217.153.119.(866) truskawa28 23.05.07, 11:11 + odpowiedz ja tradycyjnie polecam dr Jakubiaka, rzeczowy i mily, a ze zwolnieniami tez nei powinnas miec klopotu, ja wzielam tylko raz zwolnienie ale dr powiedzial, ze zwolnienie to jest moje prawo i w kazdej chwili moge z niego skorzystac • Re: ginekolog enel med w-wa mamakrzysia4 23.05.07, 23:17 + odpowiedz dr Malgosia Fogiel ze zwolnieniem nie ma problemu Odpowiedz Link Zgłoś