Dodaj do ulubionych

Gdzie bezpłatna szkoła rodzenia ?

30.05.07, 21:23
w Warszawie albo okolicach
Obserwuj wątek
    • bzz_bzz1 Re: Gdzie bezpłatna szkoła rodzenia ? 30.05.07, 22:16
      Popytaj przy szpitalach w mieście.
      • justa118 Re: Gdzie bezpłatna szkoła rodzenia ? 31.05.07, 12:46
        na powstanców slaskich w przychodni ale musisz chodzic albo tam do lekarza albo
        na wrocławską czy czumy,oni maja to w darmowym pakiecie wraz ze wszystkimi
        potrzebnymi badaniami.ja ide pierwszy raz dzisiaj.
        Pozd.
    • apolka73 Re: Gdzie bezpłatna szkoła rodzenia ? 30.05.07, 22:49
      Chodze na Inflancka - bezplatna. Przy zelaznej tez jest bezplatana - pod
      warunkiem ze jestes zameldowana w wawie albo tu pracujesz. Na madalinskiego tez
      chyba za darmo.
      • melancholia133 Re: Gdzie bezpłatna szkoła rodzenia ? 31.05.07, 07:07
        przy każdym szpitalu, który jest objęty programem Mama Zdrowie i Ja dla osób
        zameldowanych, pracujących lub uczących się w Warszawie: św. Zofia, Orłowski,
        Bielański.
        • dc22 Re: Gdzie bezpłatna szkoła rodzenia ? 31.05.07, 07:58
          na starynkiewicza. zameldowana jestem w piasecznie
          • jovila Re: Gdzie bezpłatna szkoła rodzenia ? 31.05.07, 10:12
            na Żelaznej (przynajmniej Szkoły rzodenia niektórych położnych) nie są
            całkowicie bezpłatne koszt 100zł- ale musisz mieć zameldowanie, pracę lub studia
            (czyli Legitymacje studencka) z Wawy. Wiem, bo właśnie jedna z takich szkół kończę.
      • betimek Re: Gdzie bezpłatna szkoła rodzenia ? 31.05.07, 10:42
        I jak ta szkoła na Inflackiej ? Podoba Ci się ? I gdzie ewentualnie znaleźć na nią namiary ?
        • rowinki Re: Gdzie bezpłatna szkoła rodzenia ? 31.05.07, 11:08
          Dziewczyny,a jak jest w MSWiA???Teraz tam podobno jest remont a nie wiecie może
          co ze szkołą rodzenia?
        • apolka73 Re: Gdzie bezpłatna szkoła rodzenia ? 31.05.07, 11:59
          Na Inflanckiej chyba klasyka. Jestem zielona, wiec dowiaduje sie nowych rzeczy,
          tylko ze pewnie od kolezanek tez bym sie ich dowiedziala, gdybym wiedziala o co
          pytac. Ostatnie zajecia (6 weekendow) sa w sobote a jeszcze nie bylo cwiczen
          oddechowych. Platne SR sa chyba bardziej skuteczne. Polozne takie sobie.
          Najfajniejsza pani od laktacji. Dla wlasnego spokoju trzeba pochodzic smile
          • blaszany_dzwoneczek Re: Gdzie bezpłatna szkoła rodzenia ? 31.05.07, 12:49
            Można wybrać prywatną szkołę rodzenia, która normalnie jest płatna, a teraz
            refundowana przez miasto dla zameldowanych, pracujących bądź uczących się w
            Warszawie.
          • aronowka Re: Gdzie bezpłatna szkoła rodzenia ? 31.05.07, 22:38
            Przy szpitalu na inflanckiej są trzy szkoły rodzenia, ja dzisiaj ukończyłam
            szkołę prowadzona przez panią Małgosię i panią Anię, zajecia odbywaja się w
            sali konferencyjnej w szpitalu. Z kursu jestem bardzo zadowolona, nie wiem co
            znaczy klasyka ale wiele informacji od koleżanek sprecycowano i podano mi w
            przystepny sposob. POdejście jest bardzo merytoryczne i praktyczne, jeśli
            szukacie głaskania po głowie i psychologicznych pogadanek to na pewno zły adres
            ale jeśli chodzi wam o rzeztelne informacje to polecam. Ja wyniosłam bardzo
            duzo z zajęc ze wszystkimi osobami jesli macie jakieś pytania to chetnie
            odpowiem
            • betimek Re: Gdzie bezpłatna szkoła rodzenia ? 31.05.07, 22:46
              A skoro są trzy szkoły, jak trafic na tę, do której Ty chodziłas? Masz może jakieś namiary na położne prowadzące tę szkołę?
          • betimek Re: Gdzie bezpłatna szkoła rodzenia ? 31.05.07, 22:45
            Dzięki za odpowiedź smile
        • aronowka Re: Gdzie bezpłatna szkoła rodzenia ? 31.05.07, 22:42
          namiary znajdziesz na stronie szpitala albo w wyszukiwarce wpisując szpital
          inflancka szkoła rodzenia
          • betimek Re: Gdzie bezpłatna szkoła rodzenia ? 31.05.07, 22:49
            Ok, nie dotycztałam tego posta i zapytałam o namiary. Juz znalazłam na stronie szpitala smile Dzieki smile
    • jumami We Wrześni 31.05.07, 16:03
      Polecam Szkołę Rodzenia przy szpitalu we Wrześni.Jestem z
      Gniezna...uczęszczałam do niej ok 2,5 miesiąca,spotkania 1x w
      tygodniu,czwartki.Prowadzace: położna i oddziałowa super!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka