marps 18.06.07, 16:01 Witam. Czy któraś z Was w ciąży chodzi lub chodziła prywatnie do dr Muszyńskiej? Ja do niej chodzę i tak się zastanawiam czy w związku z tym bedzie uczestniczyła przy porodzie itp. Zawsze zapytam sie o to zapytać. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buska_77 Re: dr E. Muszyńska - Warszawa 18.06.07, 17:57 Jezeli bedziesz chciala ja przy porodzie,to musisz sie z nia umowic prywatnie i zaplacic za ta usluge,ale nie jestem pewna,ze doktor jeszcze sie umawia do porodu,bo nie pracuje juz na dyzury ze wzgledow zdrowotnych. Musisz na kolejnej wizycie zapytac ja Odpowiedz Link Zgłoś
monikaj21 Re: dr E. Muszyńska - Warszawa 19.06.07, 09:56 Jeśli byś miała planowane cc to być może doktor wyznaczyłaby ci ją na swoim dyżurze. Poród sn tak jak buska_77 napisała. Zresztą na Żelaznej przy porodach bez komplikacji chyba raczej rzadko lekarze się pojawiają - od przeprowadzenia porodu są położne (świetne . Odpowiedz Link Zgłoś
eragon3 Re: dr E. Muszyńska - Warszawa 18.06.07, 21:02 Prowadzila moja ciaze, chodzilam do niej prywatnie. Ja mialam cesarke ,ktora dr osobiscie mi robila. Odpowiedz Link Zgłoś
marps Re: dr E. Muszyńska - Warszawa 19.06.07, 15:13 Dzięki za odpowiedzi! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
nadiativoli Re: dr E. Muszyńska - Warszawa 28.06.07, 11:40 Czy chodzi dr Ewę Muszyńską - jesli tak to proszę o opinię bo właśnie dowiedziałam się, że spodziewam się drugiego dziecka i zastanawiam się nad wyborem lekarza. W którym szpitalu ona pracuje? Będę wdzięczna za odpowiedz. Nadia Odpowiedz Link Zgłoś
malinova21 Re: dr E. Muszyńska - Warszawa 28.06.07, 15:10 Dr Ewa Muszyńska pracuje na Żelaznej. Miła, ciepła, dociekliwa, szczegółowo odpowiada na pytania. Ma gabinet na ul. Śniadeckich. Wizyta kosztuje 150 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
nadiativoli Re: dr E. Muszyńska - Warszawa 28.06.07, 16:11 Wielkie dzięki za szybką odpowiedź! Jesteś kochana. Dr Muszyńska przyjmuje również w Centrum Zdrowia w Piasecznie więc dla mnie idealna sprawa. Pozdrawiam Nadia Odpowiedz Link Zgłoś
malinova21 Re: nie Ewa tylko Elzbieta 29.06.07, 11:02 zgadza się, Elżbieta. Sorry za pomyłkę. Odpowiedz Link Zgłoś
kaeira Re: dr E. Muszyńska - Warszawa 28.06.07, 18:04 Także polecam (jeżeli to Elżbieta, nie Ewa. Zofia/Sniadeckich sie zgadza). Odpowiedz Link Zgłoś
agla760 Re: dr E. Muszyńska - Warszawa 28.06.07, 21:09 Z tego co wiem to mama (Elzbieta ) i corka (Ewa). Chodze do corki, Swietna lekarz, ale nie wiem jak jest przy porodzie. Bardzo prosze o wszelkie informacje. Dr pracuje w Szpitalu na Czerniakowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
kaeira Re: dr E. Muszyńska - Warszawa 28.06.07, 21:52 Córka?? To ile ona ma lat? Ja miałam wrażenie że dr. Elzbieta byłaby za mloda, żeby mieć córkę w takim wieku (bo chyba musi miec ok. 30, nie?) ale oczywiscie pewno mozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
bestyika Re: dr E. Muszyńska - Warszawa 29.06.07, 13:28 dr Ewa Muszyńska pracuje (a w każdym razie pracowała w grudniu 05) na żelaznej. chodziłam do niej na kontrole na izbę kiedy byłam po terminie, była też przy mojej nagłej cc(zanik tentna dziecka) choć oberację i szycie prowadził dr M. Zioło. dr muszyńska zrobiła na mnie b. dobre wrażenie miła ale też konkretna i zastanawim się czy u niej nie prowadzić 2 ciąży, ale 150 zł za wizytę to sporo...w 2005 r. u dr Rodzenia płaciłam 100 zł. zastanawiam się też nad dr Zioło, bo też jest chyba dobrym lekarzem, choć raczej "chłodny"... Odpowiedz Link Zgłoś
aaaaaaa37 Re: dr E. Muszyńska - Warszawa 01.07.07, 17:09 dr Ewa mUszynska pracuje rowniez w orlowskim widocznie dwie o takich samych danych Odpowiedz Link Zgłoś
marps Re: dr E. Muszyńska - Warszawa 02.07.07, 16:15 Zakładając wątek chodziło mi o Elę Muszyńską (św. Zofia/Śniadeckich). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś