qwerty271 25.07.07, 22:34 szukam dobrego lekarza z centrum medycznego lim w wawie . co myślicie o dr janiku? do niego sie zapisałam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mawisna Re: dr Janik z LIMu 25.07.07, 22:38 W poprzedniej ciąży chodziłam do niego na USG. Miły i kulturalny, zachwycał sie moim brzdącem. Ale czy bardzo fachowy, to nie wiem. Ja chodzę do prof. Kamińskiego i bardzo go sobie cenię. A na USG do dr. Mrozka. Nie pieje nad maluchem, ale bardzo fachowy. Odpowiedz Link Zgłoś
jajofka mawisna! 26.07.07, 14:09 ja tak samo!! ) ufam Kamińskiemu jak Zawiszy Czarnemu, pierwszą ciąże też mi prowadził. Janika odradzam, konował. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaskwa Re: dr Janik z LIMu 26.07.07, 14:18 Hej, ja po wielu poszukiwaniach ostatecznie chodzę do dr. Dobek-Jakubczyk a na usg do dr. Ledowicza (robi tylko 4D ale za to bardzo dokładnie, wszystko opowiada, jest pomocny, zawsze coś poradzi i powie cos smiesznego). M Odpowiedz Link Zgłoś
orso_orso Re: dr Janik z LIMu 26.07.07, 15:31 Kiedyś mi się wydawało, że jest całkiem dobry ale to chyba przez to, że jest gadatliwy bo szczerze to teraz chodzę do dr Dynowskiego (to moja trzecia ciąża a dwie wcześniejsze prowadzone przez dr Janika zakończone poronieniem). Moje koleżanki również starają się Janika omijac Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty271 Re: dr Janik z LIMu 26.07.07, 18:34 dzięki dziewczyny już sie przepisałam do Kaminskiego tylko czy to dobrze jak usg wykonuje inny lekarz? czy Kamiński wykonuje w limie usg? Odpowiedz Link Zgłoś
k_zia Re: dr Janik z LIMu 02.08.07, 00:39 byłam u niego na usg w tc, kiedy zaczęły mi się krwawienia. nie dostrzegł bicia serca, nie dał mi nic na podtrzymanie ciąży i generalnie potraktowął w sposób obrzydliwy. nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś