Dodaj do ulubionych

Zapach potu

04.11.11, 14:07
Witam,

mam pytanie do wszystkich którzy mają stwierdzoną Candidę bądź ją podejrzewają u siebie.

Mój problem to bardzo intensywny zapach potu. Nie jest to sprawa tego typu, że bardzo się pocę żeby lało się ze mnie strumieniami a po czasie pot zaczyna krótko mówiąc śmierdzieć tylko w momencie kiedy się już pojawia jest śmierdzący (jakby był już kilka godzin i się zdążył "zepsuć"). Prawdę mówiąc wcale się dużo nie pocę.

We wszystkich miejscach gdzie człowiek się normalnie poci jest on zapachu typowego potu tylko, że bardzo nieświeżego od razu po pojawieniu się. Natomiast na plecach pot jest coś w rodzaju zgniłego zapachu. Po wysiłku fizycznym w lecie t-shirt był cały mokry na plecach ale zapach to było coś w rodzaju zgnilizny. Kiedy jestem chory i mam gorączkę na plecach pojawia się dosłownie woda ze zgniłym zapachem. Nawet kiedy codziennie śpię rano koszulka na plecach ma ten zapach (a w nocy wcale się na tyle nie pocę ).

Czy ktoś ma podobny problem? Właściwie nie wiem czy jest to Candida. Robiłem morfologię i jedyne co wyszło nie tak jak trzeba to poziom NEU% (neutrocytów). Czy osoby które mają stwierdzoną grzybicę mają obniżone neutrocyty we krwi ? Tarczycę odrzucam bo jest w porządku.

Z góry dziękuję za informacje.
Obserwuj wątek
    • kupkada Re: Zapach potu 03.11.24, 21:54
      Jak rozwiązałeś problem ?
      • chocolate_dog123 Re: Zapach potu 04.11.24, 00:43
        Ponoć wy.srał się w końcu porządnie. Tak wieść gminna niesie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka