omena2 30.07.07, 14:25 Uprzejmie proszę o opinie o tym lekarzu, zamierzam się do niego zapisać i prowadzić u niego ciąże. Czy polecacie? Wdzięczna będę za każdą informację. Pozdrawiam serdecznie EO Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
omena2 Re: dr Piotr Piasny z CM Lim 31.07.07, 12:31 Naprawdę nikt nie prowadzi ciąży u tego doktora w LIMie? Odpowiedz Link Zgłoś
natalia2005r Re: dr Piotr Piasny z CM Lim 01.08.07, 13:16 witaj co prawda nie prowadzę ciąży u P.Dr. ale leczyłam się u Niego w gabinecie w otwocku i na prawdę polecam jest super miły i wogóle naprawdę rzadko się zdarza żebym chwaliła gina a tego będę zawsze.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magdawet Re: dr Piotr Piasny z CM Lim 08.08.07, 11:21 Witam!!! Bardzo polecam dr Piotra Piasnego.Prowadził moją ciążę w CM Lim. Nie tylko jest świetnym profesjonalistą, lecz również bardzo sympatycznym człowiekiem.W maju urodziłam córkę w szpitalu w Otwocku gdzie pracuje dr Piasny.To był naprawdę doskonały wybór.POLECAM!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewasza0862 Re: dr Piotr Piasny z CM Lim 10.08.07, 13:19 witam ja tez planuje porod w Otwocku termin mam na 8.10.2007 zamierzam isc teraz we wrzesniu na kontrolna wizyte do dr Piasnego bo wczesniej prowadzaca moja byla dr Kurkowska tez dobra lekarka nie wiedzialam ze ktos ze szpitala w otwocku przyjmuje w limie czy z dr Piasnym mozna porozmawiac o zwyczajach na oddziale porodowym i o znieczuleniach ktore stosowane sa w Otwocku? Odpowiedz Link Zgłoś
magdawet Re: dr Piotr Piasny z CM Lim 21.08.07, 11:26 Jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości dr.Piasny na pewno je rozwieje.Pytaj śmiało o wszystko, w końcu chodzi o zdrowie twoje i twojego maluszka. Pozdrawiam i życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ewasza0862 Re: dr Piotr Piasny z CM Lim 04.09.07, 15:02 witam bylam dzisiaj na kontrolnej wizycie u Pana dr Piasnego, faktycznie bardzo mily i sympatyczny czlowiek, odpowiedzial mi na wszystkie pytania, szkoda ze wczesniej do niego nie trafilam, wszystkim polecam Odpowiedz Link Zgłoś