kuku1978 29.08.07, 15:57 Jakiego lekarza polecacie w Poznaniu? Jestem "napływowa" i nie mam tu swojego gin. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaania7 Re: Poznań 29.08.07, 16:05 Mogę Ci polecić dr Graczyka też jest "napływowy". Świetny fachowiec. Wiem, że pracuje w Akademii Medycznej i w klinice na ul promienistej. Innego sposobużeby go znaleźć tam nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
adulka07 Re: Poznań 29.08.07, 19:53 Jeśli koleżance chodzi o tego dr Graczyka do którego ja chodzę to również mogę go polecićJest bardzo na luzie,wyraża się konkretnie Ja chodzę do niego do przychodni na Osiedlu Marysieńki,wiem też że pracuje na Polnej.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Poznań 30.08.07, 08:19 chętnie podepnę się po pytanie. Chodziłam do dr Kornelii Tomaszewskie, Certu. Jednak ostatnio jej nie ma (może ciąża ). Poszukuję zatem zastępstwa, najchętniej w okolicy Rataj, Starołeki; prywatnie bądź na NFZ. Odpowiedz Link Zgłoś
izetta Re: Poznań 30.08.07, 09:03 polecam dr Woźniak. przyjmuje w medisanie na ratajach. pracuje na polnej i jest nejlepszy z najlepszych tam lekarzy Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Poznań 30.08.07, 09:08 Izetto, czy możesz podac jakieś namiary na Medisan? Google wyrzucają mi jakieś niepoznańskie instytucje o tej nazwie. Odpowiedz Link Zgłoś
margot602 dr Woźniak 30.08.07, 09:44 Niestety dr Woźniak należy też do najbardziej niedelikatnych lekarzy na Polnej Trafiłam do niego w trakcie poronienia pustego jaja płodowego i niestety wspomnienia mam koszmarne. Sondę dopochwową włozył mi tak brutalnie, że aż podskoczyłam na leżance, masssakra. Może jest dobrym specjalistą, ale ja oczekuję od ginekologa także delikatności i ludzkiego podejścia. pozdrawaim Odpowiedz Link Zgłoś
kuku1978 Re: Poznań 30.08.07, 15:39 A doktor Szczepańska z Polnej? Ktoś zna? Poleca? Coś słyszał? No i szpital jaki najlepszy. Bo ja słyszałam, że św. Rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
bezak25 Re: Poznań 30.08.07, 15:41 jesli chodzi o szpitale to zdania sa kompletnie podzielone, oczywiscie najwiecej negatywnych opinii ma ten na polnej, ale mnie i tak to nie zrazilo, zamierzam tam rodzic, tam jest moj lekarz prowadzacy, dobry sprzet itp. Odpowiedz Link Zgłoś
izetta dr woźniak 04.09.07, 10:17 hej! ja go znam z dobrej strony dlatego poleciłam. jest jeszcze dr Szymczak, ja chodzę do niej, ale jest strasznie zalatana. Medisana jest na piłsudskiego na ratajach. wpisz w google "medisana poznań" i od razu znajdziesz. jak prywatnie to polecam jeszzcze profesora t.opalę. on tez tam przyjmuje i Rabiega ona też jest dobra. pozdrawiam Iza Odpowiedz Link Zgłoś
gasylwik Re: dr woźniak 12.09.07, 14:33 ja także znam doktora Woźniaka z dobrej strony. prowadził moją ciążę i prawdobodobnie jemu zawdzięczam, że w porę wykrył, iż cos jest nie tak i dziś mam 9-miesięcznego synusia. Bardzo rzeczowy, konkretny. przyjmuje nie tylko w Medisanie. Ma też gabinet na Pogodnej i zawsze mnóstwo pacjentek, więc chyba jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
alaska1 Re: Poznań 04.09.07, 21:27 W Medisanie przyjmuje również dr Olejniczak - byłam u niego raz, ale zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie, wszystko wytłumaczył, opowiedział, co i jak, on pracuje również na Polnej - polecali nam go nasi znajomi. Gdybym nie miała już innego lekarza na bank wybrałąbym jego. Przyujmuje w poniedziałki. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.czarka Re: Poznań 07.09.07, 23:07 A czy któraś z Was korzystała lub korzysta z usług dr Pięty ( pracuje w szpitalu na Raszei) i jakie słyszałyście opinie na temat oddziału położniczego tego szpitala? Odpowiedz Link Zgłoś
kajenka Re: Poznań 12.09.07, 15:24 WSZYSTKO byle nie Raszeja. Warunki tragedia, zzo brak, a o wywoływaniu porodu nawet przy najwiekszych bólach nie ma mowy. Znajoma rodziła tam 28h, czekali tyle na pełne rozwarcie az biedna opadła całkowicie z sił.Zeby bylo ciekawiej, lekarze zarzucili jej ze symuluje ból żeby jej szybciej wywołali.(aa no i była po terminie) Mąż na żądanie przewiózł ją do innego szpitala- na lutyckiej gdzie od razu zajeli się nią tak jak powinni. Urodzila dziecko przy zatruciu ciążowym i zielonych wodach ( a takowych nie było na początku akcji porodowej). Z lekarzy osobiście polecam dr. Pawła Wandelta. To starszy lekarz, ale niesamowity fachowiec. W każdej chwili mogę przyjsc na KTG, w gabinecie ma bardzo dobre usg, ktore umozliwia rowniez 3d oraz prenatalne badania. Sam lekarz jest konkretny ale bardzo sympatyczny- naprawde czuje, ze mam lekarza ktory o nas dba i odpowiada na kazde pytanie, telefon (nawet w nocy). REWELACJA! I bede do niego chodzic tak dlugo jak to bedzie mozliwe. Odradzam za to Iwone Marcinkowską-Antecką. (przyjmuje w enel-medzie oraz na ratajach).Bierze 80zl za nic- wizyta trwa 10 minutek, nie ma ani usg ani ktg, i nie zrobila mi cytologii- choc nigdy w zyciu takowej nie mialam. Bardzo konserwatywna ale tez pewna siebie. Szkoda ze stracilam u niej 4 miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.czarka Re: Poznań 13.09.07, 18:32 Wielkie dzięki Kajenka! Jeszcze jedna prośba - napisz proszę gdzie przyjmuje dr Paweł Wandelt i kiedy, a także w jakim szpitalu pracuje. Zależy mi bardzo na dobrym drugim porodzie, ponieważ pierwszy miałam koszmarny i strasznie się boję drugi raz rodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
promyczek3054 Re: Poznań 14.09.07, 11:30 Ja chodzę prywatnie do dr.Hantke na ul.Orzeszkowej jestem bardzo z niego zadowolona wizyta kosztuje 60 zł i idzie z nim porozmawiac jest super lekarzem. Odpowiedz Link Zgłoś