Dodaj do ulubionych

dr Sarnowska

05.07.03, 10:24
Cześć dziewczyny.Chciałabym zapytać was co sądzicie o dr Sarnowskiej ze
szpitala na solcu.Jakie są wasze odczucia z rozmowy z nia i wogule.
Obserwuj wątek
    • mama_ola Re: dr Sarnowska 05.07.03, 23:38
      jest rewelacyjna! Znajdź przez wyszukiwarkę mój post "SOLEC-rodzić? tylko
      tam!!!", przeczytasz sobie o nie i innych lekarzach z Solca. Ona Prowadziła
      moją ciążę i z całą świadomością stwierdzam, że dzięki nie urodziłam zdrowe
      dziecko.
      Pozdrawiam!
      Ola, mama Julci (16.04.2003)
      • gizmag Re: dr Sarnowska 06.07.03, 21:42
        dzieki za odpowiedz.mam pytanie czy prowadziła ciaże prywatnie czy w przychodni.
        • mama_ola Re: dr Sarnowska 07.07.03, 11:36
          Dr Sarnowska przyjmuje niestety tylko prywatnie na ul. Smulikowskiego 9/2 w
          środy i piątki od 15:00.
          Wizyta razem z Usg kosztuje stówkę.
          Polecam, polecam, polecam!
          I oczywiście pozdrawiam!!!
          smile
          • a-slusar Re: dr Sarnowska 07.07.03, 14:50
            Podpisuję sie pod tą opinią!!! Pani dr jest bardzo miła, no i prawdziwy z niej
            fachowiec. Możesz jej zaufać w 100%. Była przy moim porodzie i dzięki niej
            dostałam znieczulenie (anestezjolog nie odbierała komórki, a dr Sarnocka
            skontaktowała się z nią osobiśccie i wezwała do mnie). Zawsze bęę ją ciepło
            wspominała. Poza tym wcześniej leżałam na patologii i też miałam z nią
            kontakt. Jest niesamowita, z resztą jak wszyscy lekarze z Solca.
            Polecam, polecam i jeszcze raz polecam,
            Ala
    • gizmag Re: dr Sarnowska 07.07.03, 16:52
      Bardzo dziekuje za zainteresowanie i wasze opinie .Właśnie planujemy z meżem
      drugą dzidzie i zastanawiam sie nad wyborem lekarza i szpitala,pierwsza ciaże
      zakończyłam tragicznie(musiałam urodzić martwe dziecko)i przy tym porodzie była
      właśnie obecna pani doktor.Byłam u niej prywatnie trzy razy ale tam są takie
      tłumy że nie wyobrażam sobie chodzenia tam będąc z brzuchem.Niewiem jak wy
      sobie z tym radziłyście.Jestem bardzo ciekawa.A poza tym wydaje mi sie że
      troche jest drogo.A może co sadzicie o dr Raku już nad nim też sie
      zastanawiam.W mojej sytuacji jest ważny dobry lekarz i najlepiej ktoś dobrze
      postawiony w szpitalu by mógł w każdej chwili położyć mnie na oddział.Juz sama
      nie wiem co zrobić ,mam jeszcze miesiac do starań bo powiedziano mi że musze
      odczekać minimum 6 miesiecy.POZDRAWIAM WSZYSTKIE WAS DZIEWCZYNY>
      • mama_ola Re: dr Sarnowska 07.07.03, 20:38
        Tak bardzo Ci współczuję!
        IJeśli chodzi o dr Raka, to on przyjmuje gdzie indziej ale USG nie robi u
        siebie, musisz się z nim dodatkowo umawiać w szpitalu. I płacisz podwójnie za
        wizytę więc wychodzi drożej( 120 Z USG).
        A jeśli do Sarnowskiej pójdziesz ok. 14:30 to będziesz najdalej trzecia w
        kolejce. Gdyby Ci coś dolegało, źle byś się czuła to powiedz położnej
        (Agnieszce chyba), wejdziesz bez problemu jako pierwsza.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka