gizmag 05.07.03, 10:24 Cześć dziewczyny.Chciałabym zapytać was co sądzicie o dr Sarnowskiej ze szpitala na solcu.Jakie są wasze odczucia z rozmowy z nia i wogule. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_ola Re: dr Sarnowska 05.07.03, 23:38 jest rewelacyjna! Znajdź przez wyszukiwarkę mój post "SOLEC-rodzić? tylko tam!!!", przeczytasz sobie o nie i innych lekarzach z Solca. Ona Prowadziła moją ciążę i z całą świadomością stwierdzam, że dzięki nie urodziłam zdrowe dziecko. Pozdrawiam! Ola, mama Julci (16.04.2003) Odpowiedz Link Zgłoś
gizmag Re: dr Sarnowska 06.07.03, 21:42 dzieki za odpowiedz.mam pytanie czy prowadziła ciaże prywatnie czy w przychodni. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_ola Re: dr Sarnowska 07.07.03, 11:36 Dr Sarnowska przyjmuje niestety tylko prywatnie na ul. Smulikowskiego 9/2 w środy i piątki od 15:00. Wizyta razem z Usg kosztuje stówkę. Polecam, polecam, polecam! I oczywiście pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
a-slusar Re: dr Sarnowska 07.07.03, 14:50 Podpisuję sie pod tą opinią!!! Pani dr jest bardzo miła, no i prawdziwy z niej fachowiec. Możesz jej zaufać w 100%. Była przy moim porodzie i dzięki niej dostałam znieczulenie (anestezjolog nie odbierała komórki, a dr Sarnocka skontaktowała się z nią osobiśccie i wezwała do mnie). Zawsze bęę ją ciepło wspominała. Poza tym wcześniej leżałam na patologii i też miałam z nią kontakt. Jest niesamowita, z resztą jak wszyscy lekarze z Solca. Polecam, polecam i jeszcze raz polecam, Ala Odpowiedz Link Zgłoś
gizmag Re: dr Sarnowska 07.07.03, 16:52 Bardzo dziekuje za zainteresowanie i wasze opinie .Właśnie planujemy z meżem drugą dzidzie i zastanawiam sie nad wyborem lekarza i szpitala,pierwsza ciaże zakończyłam tragicznie(musiałam urodzić martwe dziecko)i przy tym porodzie była właśnie obecna pani doktor.Byłam u niej prywatnie trzy razy ale tam są takie tłumy że nie wyobrażam sobie chodzenia tam będąc z brzuchem.Niewiem jak wy sobie z tym radziłyście.Jestem bardzo ciekawa.A poza tym wydaje mi sie że troche jest drogo.A może co sadzicie o dr Raku już nad nim też sie zastanawiam.W mojej sytuacji jest ważny dobry lekarz i najlepiej ktoś dobrze postawiony w szpitalu by mógł w każdej chwili położyć mnie na oddział.Juz sama nie wiem co zrobić ,mam jeszcze miesiac do starań bo powiedziano mi że musze odczekać minimum 6 miesiecy.POZDRAWIAM WSZYSTKIE WAS DZIEWCZYNY> Odpowiedz Link Zgłoś
mama_ola Re: dr Sarnowska 07.07.03, 20:38 Tak bardzo Ci współczuję! IJeśli chodzi o dr Raka, to on przyjmuje gdzie indziej ale USG nie robi u siebie, musisz się z nim dodatkowo umawiać w szpitalu. I płacisz podwójnie za wizytę więc wychodzi drożej( 120 Z USG). A jeśli do Sarnowskiej pójdziesz ok. 14:30 to będziesz najdalej trzecia w kolejce. Gdyby Ci coś dolegało, źle byś się czuła to powiedz położnej (Agnieszce chyba), wejdziesz bez problemu jako pierwsza. Odpowiedz Link Zgłoś