jola274 10.09.07, 10:52 Witam, czy któraś z Was zna może doktora Komorowskiego z Krakowa? Byłam u niego dopiero raz, wydawał się ok ale nie wiem czy mogę mu zaufać przez najbliższe 9 miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justynkagajowa Re: doktor Piotr Mogiła - Komorowski 14.09.07, 22:08 ja byłam u niego ale te z tylko raz. Jestem w dziewiątym miesiącu i po prostu nie było innego lekarza wtedy dostępnego, a ja poczułam nieodpartą "chęć " zbadania się hmm...tez odniosłam pozytywne wrażenie, ale w sumie nic więcej nie mogę powiedzieć na jego temat. agdzie u niego byłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
aska_22 Re: doktor Piotr Mogiła - Komorowski 19.09.07, 13:36 Ja chodzę do przychodni na ul. Szwedzkiej. Poznałam tam 3 lekarzy i odniosłam wrażenie, że tylko dr Piotr Mogiła - Komorowski naprawdę słucha co się do niego mówi i traktuje poważnie pacjentkę. Kiedyś myślałam nigdy więcej nie pójdę do ginekologa faceta (miałam złe przeżycia), ale wizyta u tego pana zmieniła moje zdanie. Szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
magpoc Re: doktor Piotr Mogiła - Komorowski 23.10.07, 10:58 Mam takie same odczucia!dr Komorowski jest solidnym lekarzem i wolę do niego chodzić,niż do kobiety,bo u kilku się już ścięłam.Ja jestem w 5 miesiącu i jestem zadowolona z wizyt u niego.Zastanawiam się tylko,czemu nigdzie w necie nie można znaleźć nic na Jego tematPozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jola274 Re: doktor Piotr Mogiła - Komorowski 12.10.07, 14:36 Ja też chodzę do przychodni na Szwedzką. Komorowski wydaje mi się dość kompetentny. Byłam u niego dwa razy i już zdecydowałam, że będzie prowadził moją ciążę, mam nadzieję że dobrze robię Mówił że pracuje w Rydygierze więc może też zdecyduje się na poród tam. Piersze dziecko rodziłam na Kopernika no i teraz nie wiem który szpital wybrać. Ale mam jeszcze troche czasu Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magpoc Re: doktor Piotr Mogiła - Komorowski 23.10.07, 11:02 Jesteś pewna, że dr Komorowski pracuje w Rydygierze? Ja byłam u Niego już kilka razy (sprawia bardzo dobre wrażenie!),ale zapomniałam się Go o to zapytać i mam właśnie taki zamiar, bo się rozglądam za szpitalem, gdzie mogłabym rodzić i za Szkołą Rodzenia, bo to będzie mój pierwszy poród. Czy Ty chodziłaś na zajęcia do jakiejś Szkoły Rodzenia? Myślisz, że w Rydygierze warto rodzić? Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
jola274 Re: doktor Piotr Mogiła - Komorowski 23.10.07, 12:38 tak mi mówił jak byłam u niego ostatnio, że pracuje w rydygierze. Nie wiem nic o tym szpitalu, pierwsze dziecko rodziłam na kopernia ze względu na cukrzycę a teraz nie wiem, najpierw muszę zrobioć badania na krzywą cukrową. Jeśli chodzi o szkołe rodzenia to ja nie chodziłam. Pozdrawiam gorąco Jola Odpowiedz Link Zgłoś