Dodaj do ulubionych

doktor Piotr Mogiła - Komorowski

10.09.07, 10:52
Witam,
czy któraś z Was zna może doktora Komorowskiego z Krakowa? Byłam u niego dopiero raz, wydawał się ok ale nie wiem czy mogę mu zaufać przez najbliższe 9 miesięcy.
Obserwuj wątek
    • justynkagajowa Re: doktor Piotr Mogiła - Komorowski 14.09.07, 22:08
      ja byłam u niego ale te z tylko raz. Jestem w dziewiątym miesiącu i po prostu
      nie było innego lekarza wtedy dostępnego, a ja poczułam nieodpartąsmile "chęć "
      zbadania sięsmile hmm...tez odniosłam pozytywne wrażenie, ale w sumie nic więcej
      nie mogę powiedzieć na jego temat. agdzie u niego byłaś?
      • aska_22 Re: doktor Piotr Mogiła - Komorowski 19.09.07, 13:36
        Ja chodzę do przychodni na ul. Szwedzkiej. Poznałam tam 3 lekarzy i odniosłam
        wrażenie, że tylko dr Piotr Mogiła - Komorowski naprawdę słucha co się do niego
        mówi i traktuje poważnie pacjentkę. Kiedyś myślałam nigdy więcej nie pójdę do
        ginekologa faceta (miałam złe przeżycia), ale wizyta u tego pana zmieniła moje
        zdanie. Szczerze polecam.
        • magpoc Re: doktor Piotr Mogiła - Komorowski 23.10.07, 10:58
          Mam takie same odczucia!dr Komorowski jest solidnym lekarzem i wolę do niego
          chodzić,niż do kobiety,bo u kilku się już ścięłam.Ja jestem w 5 miesiącu i
          jestem zadowolona z wizyt u niego.Zastanawiam się tylko,czemu nigdzie w necie
          nie można znaleźć nic na Jego tematsadPozdrawiam
    • jola274 Re: doktor Piotr Mogiła - Komorowski 12.10.07, 14:36
      Ja też chodzę do przychodni na Szwedzką. Komorowski wydaje mi się dość kompetentny. Byłam u niego dwa razy i już zdecydowałam, że będzie prowadził moją ciążę, mam nadzieję że dobrze robię smile Mówił że pracuje w Rydygierze więc może też zdecyduje się na poród tam. Piersze dziecko rodziłam na Kopernika no i teraz nie wiem który szpital wybrać. Ale mam jeszcze troche czasu
      Pozdrawiam
      • magpoc Re: doktor Piotr Mogiła - Komorowski 23.10.07, 11:02
        Jesteś pewna, że dr Komorowski pracuje w Rydygierze? Ja byłam u Niego już kilka
        razy (sprawia bardzo dobre wrażenie!),ale zapomniałam się Go o to zapytać i mam
        właśnie taki zamiar, bo się rozglądam za szpitalem, gdzie mogłabym rodzić i za
        Szkołą Rodzenia, bo to będzie mój pierwszy poród. Czy Ty chodziłaś na zajęcia do
        jakiejś Szkoły Rodzenia? Myślisz, że w Rydygierze warto rodzić? Pozdrawiam
        serdecznie
        • jola274 Re: doktor Piotr Mogiła - Komorowski 23.10.07, 12:38
          tak mi mówił jak byłam u niego ostatnio, że pracuje w rydygierze. Nie wiem nic o tym szpitalu, pierwsze dziecko rodziłam na kopernia ze względu na cukrzycę a teraz nie wiem, najpierw muszę zrobioć badania na krzywą cukrową.
          Jeśli chodzi o szkołe rodzenia to ja nie chodziłam.
          Pozdrawiam
          gorąco
          Jola

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka