dotitoti 12.10.07, 15:43 witam, poproszę Was o opinie na temat dr P.Szachowskiego. W którym szpitalu przyjmuje, może prowadzi Waszą ciąże? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneta0304 Re: Dr P. Szachowski 12.10.07, 15:59 Hej Dr. Szachowski prowadzi moją ciąże, jestem w 22-gim tygodniu i bardzo sobie chwalę tego lekarza, jest bardzo zrównoważony, spokojny ogólnie czuję że jestem pod bardzo dobra opieką. Pracuje w Orłowskim Odpowiedz Link Zgłoś
dotitoti Re: Dr P. Szachowski 12.10.07, 16:12 Moją ciążę też prowadzi, ja jestem w 24/25 tc, póki co chodzę do niego do Falcka, i jestem bardzo zadowolona. Choc wcześniej nie widziałam wielu pozytywnych opini na Jego temat. Zastanawiam sie nad szpitalem, gdzie będę rodzić, pytam także o szkołę rodzenia, ale póki co mój gin mówi że jeszcze wcześnie, za tydzień kolejna wizyta, może wtedy dowiem się więcej. na kiedy masz termin? Odpowiedz Link Zgłoś
aneta0304 Re: Dr P. Szachowski 12.10.07, 16:44 Mam termin na 19.02 i mam zamiar chyba w Orłowskim rodzić chociaż ostatnio przeczytałam, że w grudniu styczniu ma byc tam remont ale zapytam sie na nastepnej wizycie czy to prawda. A ty na kiedy masz termin? Odpowiedz Link Zgłoś
dotitoti Re: Dr P. Szachowski 12.10.07, 17:59 Ja mam termin na 26 stycznia, do lekarza idę we środe więc jak czegoś się dowiem to napiszę. Do Szachowskiego chodzisz prywatnie czy na kasę? Odpowiedz Link Zgłoś
aneta0304 Re: Dr P. Szachowski 13.10.07, 09:48 Ja się wybieram w poniedziałek wiec też dam znać, chodze prywatnie a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
dotitoti Re: Dr P. Szachowski 13.10.07, 17:57 czekam na informacje od Ciebie, ja chodzę do Falcka na ul. Mariańską i on tam przyjmuje. Gdzie kieruje Ciebie na USG, moze na ul. sapieżyńską do dr Bednarskiej? Ja byłam u niej już 2 razy, super babka! Odpowiedz Link Zgłoś
aneta0304 Re: Dr P. Szachowski 13.10.07, 20:25 Ja chodze do jego gabinetu na Lipską a na USG faktycznie kieruje do Bednarowskiej ale na Finlandzką, ona przyjmuje tam gdzie Roszkowski, faktycznie fajna babka tylko że tam jest dosyć drogo i na połówkowe poszłam do Makowskiego na Łódzką ale nie byłam zadowolona, strasznie szybko zrobił to USG ok 7 minut na połówkowe a Ty ile u niej płacisz i jak tam połowkowe zadowolona byłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
dotitoti Re: Dr P. Szachowski 14.10.07, 17:04 Witaj,ja mam wykupiony przez zakład pracy abonament w Falcku, więc wizyty i wszystkie badania w tym także USG mam bezpłatnie. Ja ostatnio na Usg byłam miesiąc temu w 22 tygodniu ciaży, tak jak pisałam wcześniej u dr Bednarowskiej,w gabinecie spędziłam blisko 40 minut, oglądałam MAŁEGO ( w 100% chłopak )na ekranie razem z dr Bednarowską . Dzidzia jest zdrowa i ja też sie świetnie czuje. A czy Ty znasz płeć dzidzi? Pozdrawiamy WAS Odpowiedz Link Zgłoś