Dodaj do ulubionych

szpital wrocław-brochow

26.11.07, 16:07
mam prosbe czy potrzebne sa jakies dodakowe dokumenty jesli chce by przy porodzie był obecny ojciec dziecka??i ile kosztuje cegiełka na rzecz szpitala jesli chodzi o porody rodzinn....i jeszcze jedno czy musze wczesniej chodzic do szkoły rodzenia aby przy porodzie był mąz

pozdrawiam ania
Obserwuj wątek
    • marzenka516 Re: szpital wrocław-brochow 26.11.07, 17:34
      dzien dobry aniu.te same pytnia zadaje sobie poniewaz chce rodzic na
      brochowie.chciałabym miec przy sobie dobra położna,moze doradzisz mi
      cos w tym kierunku?pozdrawiam
      • anna2704 Re: szpital wrocław-brochow 26.11.07, 18:24
        wiesz co marzenko powiem ci ze szpital wybrałam droga eliminacji dyrekcyjna odpadła od razu, po gronkowcu na kaminskiego sam odpadł...pozostał brochow powiem ci ze mam cykora jak diabli a o połoznej nic mi nie wiadomo wiesz co mało osob na forum wie cos o brochowie moze we dwie cos zdziałamy zapraszam cie na gg1292447
        albo panca@buziaczek.pl ale w kwesti ubran dla malucha za grosze i innych moge pomoc bez problemu czekam na jakis kontakt bo powiem szczeze czuje sie dosc osamtniona z wszystkim
        • mc429 Re: szpital wrocław-brochow 26.11.07, 19:19
          Nie wiem jak jest teraz. Rodziłam na Brochowie w grudniu 2004 roku. Do szkoły
          rodzenia nie musiałam chodzić. Wykupiłam cegiełkę za 100 zł ale już przy
          porodzie nikt się o nic nie pytał - mąż był obecny. Ubrań dla dziecka nie
          musiałam mieć, wszystko było szpitalne. Miałam super położna przy porodzie ( nie
          była opłacona) p. Ewa - niestety nie pamiętam nazwiska. Teraz będę rodziła
          drugie dziecko w lutym i mam nadzieję, że dużo się nie pozmieniało. Gosia
          • anna2704 Re: szpital wrocław-brochow 26.11.07, 20:06
            gosiu prosze napisz cos wiecej nasłuchałam sie tyle o szpitalach ze włos deba staje własciwie zielona jestem jak narazie w kwesti procedur szpitalnycha rodze w styczniu
            • martulka79 Re: szpital wrocław-brochow 27.11.07, 13:44
              Rodzilam w czewrcu 2006, cegielke wplacasz u ordynatora(przyjmuje we
              wtorki od 12.00)zalezy od Ciebie ile chcesz dac,ja dalam 100zl,ta
              cegielka zostaje wpisana w Twoja karte ciazy i wtedy przy porodzie
              polozne juz wiedza,ze chcesz rodzic z mezem w osobnej sali.
              Do szkoly rodzenia nie chodzilam i nie bylo z tym problemu, poloznej
              tez nie oplacalam(podobno nie mozna)ale trafila mi sie wyjatkowo
              sympatyczna.
              Ubrenek dla dziecka nie trzeba miec, nawet koszule szpitalne daja
              swoje.Waze,zeby miec pampersy.
              Jak macie wiecej pytac to na gg 224467 odpowiemsmile
              Pozdrawiam!
    • gordianna Re: szpital wrocław-brochow 27.11.07, 14:13
      Trzeba iść do ordynatora po zgodę na poród rodzinny, on daje nr
      konta na które wpłaca się cegiełkę, on mi mówił, że od 150zł, ale i
      po 100 płacą. radzę wejść na forum o szpitalach przed
      porodem...forum portalu e-mama.
      www.forum.e-mama.pl/viewtopic.php?p=1682117#1682117