iwa149 14.02.08, 14:48 Witam, Czy macie jakieś opinie na temat dr Drągowskiej z Karowej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
camaieu Re: Dr Drągowska 15.02.08, 13:11 Ogólnie może być, choć sprawia wrażenie ciągle zabieganej osoby i takiej której się śpieszy. Mam żal do niej tylko o to, że gdy zjawiłam się na IP w terminie porodu(poza cukrzycą ciężarnych ciąża przebiegała książkowo), ww pani dr udawała, że mnie nie zna/nie widzi. Ostatecznie zostałam odesłana wówczas do innego szpitala. Odpowiedz Link Zgłoś
iwa149 Re: Dr Drągowska 15.02.08, 13:17 Przykro mi, że udała, że Cię nie widzi. A uczęszczałaś do Niej, prowadziła Ci ciążę? Masz może jakiegąś ginekolog godną polecenia? Ja staram się 3 cykl i nic. Pierwszą ciąże poroniłam, dr dała mi Duphaston, który ma mi ponoć pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
camaieu Re: Dr Drągowska 15.02.08, 15:50 iwa149 napisała: > A uczęszczałaś do Niej, prowadziła Ci ciążę? - tak, wydaje się dość kompetentna. > Masz może jakiegąś ginekolog godną polecenia? - jest taka na karowej, teraz nie pamiętam już nazwiska, to było w 2006. Przypomniało mi się natomiast nazwisko świetnej dr, która jest również endokrynologiem na karowej, ale przyjmuje zdaje się w LIMie, nazywa się Jolanta Skórska. > Ja staram się 3 cykl i nic. Pierwszą ciąże poroniłam, dr dała mi > Duphaston, który ma mi ponoć pomóc. - Z tym Duphastonem, to racja, podobno pomaga. Wszystkiego dobrego i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś