iwa149 26.03.08, 09:34 Dziewczyny czy któraś z Was chodziła może do dr Dubickiej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwa149 Re: dr Dubicka 26.03.08, 10:48 Tak w Warszawie. Jakaś opinia o tej ginekolog? Odpowiedz Link Zgłoś
kolibu Re: dr Dubicka 26.03.08, 11:05 Ja chodziłam do niej w ramah NFZ na Targówku w pierwszej ciąży i NIE POLECAM. Ignorowała moje objawy, co o mało nie skończyło się krwotokiem. Niehętny wyraz twarzy. Zero jakiegoś kontaktu - chyba nawet na mnie nie patrzyła. W ostanim trymestrze już mnie prakycznie nie badała - nawet, jak miałam infecję. A pod koniec 8 mies. stwierdziła , że już mam nie przychodzć - jak będzie się coś działo, to już do szpitala. Szczerze mówiąc miałam dość tych bezsensownych wizyt. Za to jak zajrzałam do niej w "Atucie" to od razu uśmiech od ucha do ucha, serdeczność w głosie itp. Straszna obłuda. W drugiej ciąży zmieniłam lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
moni-ka7 Re: dr Dubicka 26.03.08, 13:06 one razem z ulman to niezly duecik.raczka raczke myje.jak jedna cos schrzani to druga kryje blad.moja szwagierka miala dwa poronienia pod jej opieka.wmawiala jej ze jest w ciazy gdy po niej juz nie bylo sladu.na obfite krwawienie i zwijanie sie z bolu dala no spe.oczwiiscie poronienie bylo w toku.robiac usg nie potrafila odpowiedziec czy ciaza jest czy nie.potem kwitowala to ze tak naprawde to ona sie nie zna na usg.wiec po co do ciezkiej cholerci sie za nie bierze.straszna porazka. Odpowiedz Link Zgłoś