swietlik14 16.06.08, 11:47 Mam pytanie gdzie w Warszawie robili Wasi partnerzy badanie nasienia. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swietlik14 Re: badanie nasienia w w-wie 17.06.08, 07:39 jeszcze raz proszę o odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
arabeska5 Re: badanie nasienia w w-wie 17.06.08, 07:42 Mój mąż robił w Novum, kolejne będzie w Invimedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
uccellino W Invimedzie 17.06.08, 09:13 Trzeba się umówić telefonicznie, terminy tylko popołudniowe. Do badania trzeba być po 3-5 dniach wstrzemięźliwości. Koszt 100 PLN. Z wyniku samemu trudno coś zrozumieć - ale proponuje oszczędzić sobie wizyty u androloga, ginekolodzy od niepłodności też się na tym znają. Odpowiedz Link Zgłoś
nansiija Re: badanie nasienia w w-wie 17.06.08, 19:06 Robia na zelaznej w szpitalu sw zofii, ale przyjmuja tylko w srody. tez robia w labolatorium izis. o novum nie mam dobrej opini, bo lekarz z novum powiedzial mi ze TYLKO ich badanie jest wiarygodne, a wszystkie inne labolatoria nie maja racji bytu. wniosek zalezy do ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
kachape Re: badanie nasienia w w-wie 17.06.08, 22:49 w nOvum. Ja bym jednak polecała to miejsce. Nikt łaski nie robi, wiadomo jaka to klinika, nie krzyknie babka w rejestracji "pani Haniu, ten Pan tu na badanie nasienia przyszedł, czy już ten pokój jest wolny????" Odpowiedz Link Zgłoś
penelopa1 Re: badanie nasienia w w-wie 18.06.08, 07:24 novum - mają chyba najlepsze laboratorium w Wawie. Kiedyś Żelazna miała też super dobre laboratorium i tam były bardzo dokładnie i dobrze opisane wyniki. Ale nie wiem czy tam nadal to działa bo ta przychodnia przy Fundacji szpitala została mocno okrojona z usług jakie świadczyła. Także tylko novum albo Żelazna. Żadnych innych miejsc nie polecam ze względu na laboratorium -a o to jest w tym wypadku najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
angelika1978 Re: badanie nasienia w w-wie 19.06.08, 21:54 Cześć, W przychodni przy szpitalu św. Zofii w Warszawie, koszt ok. 80 PLN, badanie robi się w środę , na wynik czeka 1 tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
malwes Re: badanie nasienia w w-wie 19.06.08, 22:01 Invimed przy Rakowieckiej, wejście od Bruna. Bardzo szybko wynik, bardzo dyskretnie, miło, bardzo czyste pokoje i łazienki. Intymna atmosfera. Nie polecam laboratorium przy Grochowskiej, brrr... Odpowiedz Link Zgłoś
malwes Re: badanie nasienia w w-wie 19.06.08, 22:02 miało być, że nie polecam "Grzybowskiej" nie "Grochowskiej" Odpowiedz Link Zgłoś