kasiek0404 Re: Dr. Pazio, który szpital? 15.10.08, 16:41 Dr Pazio prowadzi moja ciaze od 3miesiecy. Termin mam na 23listopada, ostatnio rozmawiałam z nim na temat porodu i szpitala - On pracuje w Damianie i na Solcu i to wlasnie na ten drugi sie zdecydowalam. Odpowiedz Link Zgłoś
madziuniunia Re: do kasiek0404 16.10.08, 15:10 Piszesz, że wybrałaś na solcu . Ja tu czytałam na forum nie zaciekawe opinie. Nie denerwujesz się tym? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiek0404 Re: do kasiek0404 16.10.08, 17:38 W sumie mieszkam od niedawna w Warszawie. Wszyscy tutaj polecili mi doktora Pazia i szpital na Solcu. Jednak po opiniach przeczytanych tutaj na Forum zaczynam myslec ze zle wybrałam a dlaczego myslicie ze Solec jest zly? Odpowiedz Link Zgłoś
moni-ka7 Re: do kasiek0404 16.10.08, 18:24 ja spotkalam sie z dr pazio w szpitalu praskim ale moze to nie ten. Odpowiedz Link Zgłoś
a-a-l Re: do kasiek0404 16.10.08, 18:53 Witaj, Doktor Stanisław Pazio przyjmuje/pracuje w następujących placówkach: Centrum Damiana Szpital Solecki Szpital Praski oprócz tego w prywatnym gabinecie. Dalsze informacje (łącznie ze zdjęciem Doktora Pazio) na stronie www.pazio.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
madziuniunia Re: do kasiek0404 17.10.08, 14:37 dr. Pazio nie pracuje już w szpitalu Praskim zakończyłam tam praktykę. Wybrałam tego lekarza po dobrych opinia a o szpitalu na solcu na tym forum nie słyszałam za dobrych. Nie wiem dlaczego jest zły Ja również szukam szpitala i w zwiazku z tym nawet zastanawiam się nad zmiana lekarza. Myślałam o szpitala na Karowej i Madalińskiego Odpowiedz Link Zgłoś