matka.zalozycielka 24.11.08, 15:50 Doszły mnie słuchy, że szpital zamykają przed Świętami. Czy jest ktoś w stanie to potwierdzić i na jakim fakcie? Byłabym wdzięczna... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mal-jan Re: SOLEC 24.11.08, 21:55 takie plotki chodzą od kwietnia, ale nie są prawdziwe. szpital działa i nie będą go zamykać. od czasu do czasu mają zamknięte poszczególne oddziały, teraz np. patologię ciąży, ale to podobno normalne co pewien czas. najlepszy sposób, żeby sprawdzić co i jak do to nich dzwonić. z pozdrowieniami Odpowiedz Link Zgłoś
matka.zalozycielka mal-jan 24.11.08, 22:01 Dzięki za odpowiedź. mnie głównie chodzi o porodówkę, i potem ewentualnie sale poporodowe. myślałam że może znowu będa robić jakiś remont. a jeśli mogę spytać: skad masz takie informacje na bieżąco (chodzi mi o to że np. patologia jest teraz zamknięta). i jeśli możesz to napisz jeszcze (oczywiście jeśli wiesz) czemu jest zamknięta. Pozdrawiam.... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek403 Re: mal-jan 24.11.08, 23:53 Ja rodziłam tam tydzień temu i potwierdzam,że patologia jest obecnie w remoncie.Zrobili jedną salę patologii na oddziale chirurgii. Jeśli chodzi o porodówkę to nic się tam nie dzieje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
teodor03 Re: SOLEC 25.11.08, 09:40 Ja rodziłam tydzień temu, wczoraj wyszłam ze szpitala Solec i potwierdzam remont na oddziale patologii i ginekologii. Porodówka działa i ma się świetnie, tak naprawdę to polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mal-jan Re: SOLEC 25.11.08, 10:53 dziewczyny juz potwierdzily, a ja informacje mam od Krysi Komosy, położnej, która prowadzi szkołę rodzenia przy Solcu. zresztą polecam ją (na razie szkołę, bo nie urodziłam jeszcze) głównie ze względu na ćwiczenia... bardzo pomagają pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
matka.zalozycielka Re: SOLEC 25.11.08, 10:59 Dzięki serdeczne za wszystkie informacje. Własnie chodziło mi o samą porodówkę bo zamierzam tam juz niebawem (po Świętach - jeśli nie "przeterminuję" rodzić) i to właśnie z wczesniej umowiona juz p. Komosą. Do szkoły rodzenia p. Komosy również chodziłam w poprzedniej ciąży (dwa lata temu) i również moge z czystym sumieniem polecić. Jeszcze raz dzieki serdeczne dziewczyny za info Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka-28 Re: SOLEC 17.12.08, 19:14 Z tego co wiem, na Solcu trwa remont Oddziału Ginekologii i potrwa do marca... ale oddział działa - kilka miejsc jest na chirurgii tam są pacjentki z ginekologii. Taki stan ma potrwać do 19.XII bo wtedy mają być wstrzymane przyjecia. Jeśli chodzi o porodówkę to działa normalnie, pełną parą Odpowiedz Link Zgłoś
matka.zalozycielka Re: SOLEC 18.12.08, 22:23 Jak to mają być wstrzymane przyjęcia? Czyli jak mam termin koniec grudnia/początek stycznia to już nie przyjmą mnie tam? Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka-28 Re: SOLEC 19.12.08, 16:29 Najnowsze informacje mam z dzisiaj... sprawa wygląda tak: dziś zamknieto ginekologię i tym samym patologię ciąży - niestety nie pytalam do kiedy. Jeżeli będzie się mialo szczęście i trafi się na porodówkę (ktora cały czas działa ale jest przepelniona )z zaawansowaną akcją porodową to jeśli będzie wolne miejsce to przyjmą na oddzial. Ja jestem w sytuacji takiej, że jestem 8 dni po terminie a na Solcu do dzisiaj w 10 dobie po terminie przyjmowali na oddzial. Termin ten wypada w niedzielę i juz wiem ze nie będzie możliwości pprzyjęcia na oddzial jeśli nie będzie akcji porodowej - brak patologii ciąży! Tak więc jeśli na Solec to tylko z zaawansowaną akcją porodową ! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
matka.zalozycielka biedronka-28 21.12.08, 13:20 Jeśli jesteś jeszcze - wysłałam do Ciebie maila na pocztę gazetową. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś