aga810131 01.12.08, 11:32 Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat tego lekarza. Podobno wybitny specjalista ale ciężko się dostać i trudny kontakt - w sensie rzadko odbiera telefony. Proszę o jakiekolwiek informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga810131 Re: Karowa - prof. Czajkowski 01.12.08, 15:32 Naprawdę nikt nic nie wie o tym lekarzu? Nie ma nigdzie w internecie opinii na jego temat a pacjentek ma tyle, ze trzeba miesiac na wizyte czekac. Odpowiedz Link Zgłoś
spaldi Re: Karowa - prof. Czajkowski 01.12.08, 15:47 moja koleżanka chodziła do jakiegos prof na Karowej. Pewnie do niego, ale jesli chcesz to ja podpytam. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkafijalko Re: Karowa - prof. Czajkowski 02.12.08, 12:32 hej, p.doktora nie znam , ale moją ciążę prowadzi jego żona , też pracuje na Karowej ,jest patologiem ciąży, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
spaldi Re: Karowa - prof. Czajkowski 03.12.08, 14:48 Gdyby któraś chciała, to mam do Pana doktora nr tel. Odpowiedz Link Zgłoś
aga810131 Re: Karowa - prof. Czajkowski 03.12.08, 17:31 Dzięki za odpowiedzi. Ja już jestem do pana Doktora umówiona tylko chciałam wiedzieć cokolwiek na jego temat.... Odpowiedz Link Zgłoś
mizz Re: Karowa - prof. Czajkowski 03.12.08, 19:39 Cześć, miałam przyjemność mieć kontakt z prof. Czajkowskim przy I i II ciąży. Bardzo dobry fachowiec, bardzo miły człowiek, odpowiada na wszystkie pytania w zrozumiały sposób i z szacunkiem podchodzi do pacjentki. Polecam gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś