bojanka4 04.01.09, 20:12 Nikt nie wypowiada się o porodach w tym szpitalu, a bardzo mnie to interesuje. Może któraś jednak tam rodziła. Proszę o wszelkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszka203 Re: poród w Rydygierze w Krakowie 04.01.09, 22:32 Cześć właśnie!! coś za mało mam się wypowiada. Ja idę jutro na pierwsze zajęcia w szkole rodzenia - zaczynają się o 17 w auli. Mam nadzieję, że będzie fajnie. Kto jest Twoim lekarzem? Ja chodzę do dr. marszała- jest ordynatorem, wcześniej był w Żeromskim. Odpowiedz Link Zgłoś
bojanka4 Re: poród w Rydygierze w Krakowie 04.01.09, 23:33 Mój lekarz pracował w Narutowiczu. Teraz tylko prywatnie, ale przyjeżdża do porodu w Rydygierze lub w Siemiradzkim. Zaczynam teraz piąty miesiąc. Daj znać jak będziesz coś wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
elieka ja rodziłam w Rydygierze 05.01.09, 17:35 co prawda 2,5 roku temu... Generalnie - bardzo polecam. Opieka położnicza dla matki dobra, neonatologiczna dla dziecka - super. położne noworodkowe bardzo miłe i pomocne, nie ma problemu. w szpitalu czysto, spokojnie i cicho. jakbyście miały pytania piszcie Odpowiedz Link Zgłoś
bojanka4 Re: ja rodziłam w Rydygierze 05.01.09, 18:57 Miałaś poród rodzinny? Jakieś problemy, czy tylko poród, trzy dni w szpitalu i do domu? Jakie sale na położniczym? Wybiorę się osobiście pooglądać wszystko i wypytać na miejscu, ale na razie muszę się oszczędzać i siedzę w domu. Dziękuję za wszelkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
elieka Re: ja rodziłam w Rydygierze 06.01.09, 21:39 tak, poród był rodzinny, ale ze urodziłam baaaardzo szybko to za wiele sie nie wypowiem ma temat porodówki leżalam po porodzie dość długo bo syn miał problemy i nie chcieli nas wypuścić dopóki sie wszystko nie unormowało. a i potem musieliśmy zgłosic sie na kontrolę i badania. podczas pobytu -lekarze na bieżąco informowali o wynikach badań, robili obszerny wywiad itp. Natomiast koleżanki które tam również rodziły (i naturalnie i cc)i leżały chwilę przed porodem czy w trakcie - chwaliły personel. sale poporodowe małe, trzyosobowe, z łazienkami. Odpowiedz Link Zgłoś
bojanka4 Re: ja rodziłam w Rydygierze 16.01.09, 16:56 Dziewczyny, czy naprawdę żadna nie rodzi w Rydygierze? Odpowiedz Link Zgłoś
0_bulinka Re: ja rodziłam w Rydygierze 04.02.09, 21:11 ja też rodziłam w rydygierze i jestem b. zadowolona! rodziłam we wrześniu 2008-naturalnie, w sali porodów rodzinnych, bez znieczulenia. położna i lekarz przy porodzie super. w ogóle opieka ok. tak samo na oddziale neonatologicznym. widać tam zainteresowanie matką i dzieckiem. oddział ginekologiczno-położniczy po remoncie. sale 1-2 osobowe z łazienkami. Odpowiedz Link Zgłoś
siwka0 Elieka 17.01.09, 20:30 hej Elieka, co u Ciebie? dawno Cie na zakatku nie bylo... Odpowiedz Link Zgłoś