Gość: hawkmoon IP: *.jawnet.pl 15.01.04, 07:27 Jeeeezuu... Ale ten Osyra jest gupi. Kogoście sobie wybrali? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
urzad.pocztowy Re: Prezydent Mysłowic odkupi popiersie... Fidela 15.01.04, 08:46 Nie mieliście w tych Mysłowicach nikogo głupszego. Proponuje zamiast następnych wyborów zmierzyć IQ wszystkich mieszkańców Mysłowic i najgłupszego mianować prezydentem. To się nazywa promocja miasta. Ten Osyra ustępuje Górskiemu z Sosnowca i Talkowskiemu z Dąbrowy razem wziętych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walpurg Przepraszam Mysłowiczan, że głosowałem na Osyrę... IP: *.myslowice.sdi.tpnet.pl 15.01.04, 11:10 Przepraszam wszystkich mieszkańców mojego miasta, że dałem się nabrać i głosowałem na Osyrę. Pierwszy raz w życiu zagłosowałem na kogoś z SLD i to był błąd, ale więcej go nie powtórzę. Jeszcze raz przepraszam Mysłowiczan, ale może jakoś te 3 lata z Osyrą przeżyjemy... Najwyżej staniemy się - o ile już nie jesteśmy - pośmiewiskiem całej Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Horol Gupole żeście są i tyle! Osyra jest mistrzem PR IP: *.coig.pl 15.01.04, 18:24 O Mysłowicach nareszcie się mówi. To nieduże miasto zaczyna być sławne w Polsce. Wiele innych ośrodków na Śląsku może mu tylko pozazdrościć. A że troche w tym skandalu i sensacji?.. No i dobrze! Swoją drogą pomysł z pomnikiem grupy Myslowitz mnie się bardzo podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanin Re: Gupole żeście są i tyle! Osyra jest mistrzem IP: 62.233.241.* 16.01.04, 09:55 Mysłowice i mysłowiczanie są bez jaj! A ich prezydent się publicznie... wykastrował. Cała nadzieja w mysłowiczankach! Odpowiedz Link Zgłoś
emce_dwa OSYRA 24.01.04, 17:45 ZAPRASZAM DO KOMENTOWANIA POCZYNAŃ MYSŁOWICKIEGO PREZYDENTA NA STRONACH FORUM MYSŁOWICE ZAMIAST DOKOŃCZENIA BUDOWY MOSTU - POPIERSIE FIDELA W DOMOWYM GABINECIE ... PANIE PREZYDENCIE - bez komentarza p.s. mam nadzieję, że to ostatni pomnik jaki odsłoni G.O. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: OSYRA IP: 62.89.80.* 25.01.04, 00:24 Ostatni to będzie jego-nie odmówi sobie tej przyjemności.Portret swój juz przecież zawiesil:)) Odpowiedz Link Zgłoś
rysownik3 Re: OSYRA 26.01.04, 10:21 a może jakiś pomnik na tym moście, którego nikt nie chce dokończyć? Odpowiedz Link Zgłoś