Gość: Jerzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 22:12 Niech bedzie interwencja bo to jest jakas parodia!!!!!! Ile jeszcze MORiR i UM Katowice bedzie mial sport w glebokim powazaniu???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KAT Dyrektor MOSiR: Lód musi odpocząć i wiem, co mówię IP: 188.33.222.* 08.02.10, 00:11 Niech sobie pan Wasala odpocznie od kierowania obiekatami sportowymi w Katowicach,bo takiego szkodnika to jeszcze w tym miescie nie bylo,no i te dziwne przyzwolenie z UM ,na poczynania tego pana !Miejskie obiekty traktuje jak swoja wlasnosc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hann-a Re: Dyrektor MOSiR: Lód musi odpocząć i wiem, co IP: *.centertel.pl 08.02.10, 07:15 przykład idzie z góry. Ma tak samo wszystko gdzieś jak oszuk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dyrektor MOSiR: Lód musi odpocząć i wiem, co IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.10, 08:41 ale się pienicie!!! a czy ktoś z was widział jakwygląda klubowa szatnia oddana po remoncie we wrześniu gdzie przebierają się podobne 8-12 latki? nie ? to odwiedźcie najbliższy klub lub szkołę z zajęciami pozalekcyjnymi!!! mnie się właśnie płakać chce jak w naszym klubie "dzieci z dobrych domów" rozwalają systematycznie to co inni zrobili! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katowice Re: Dyrektor MOSiR: Lód musi odpocząć i wiem, co IP: *.zamek.net.pl 08.02.10, 11:28 Człowieku jak nie masz pojęcia jak wygląda profesjonalnie urządzona szatnia , to co Ty chcesz ? Szatnia hokejowa to nie szatnia w filharmonii ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ajla Dyrektor MOSiR: Lód musi odpocząć i wiem, co mówię IP: *.interpc.pl 08.02.10, 07:11 To zapraszam Pana Wąsale na lodowiska chociażby do Bytomia zarówno na rynek jak i lodowisko kryte, i przekonanie się że ludzie jednak wypożyczają łyżwy i nie przeszkadza im tak bardzo że wcześniej ktoś inny je używał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Dyrektor MOSiR: Lód musi odpocząć i wiem, co mówię IP: *.telexispl.com 08.02.10, 08:15 Pana Wasale zapraszam do Tychow zeby zobaczyl harmonogram wykorzystania lodu ,zapelnione od rana do poznej nocy i nikt o odpoczynku lodu nie mowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sawiol Re: Dyrektor MOSiR: Lód musi odpocząć i wiem, co IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.10, 08:37 niech sobie wasala sam odpocznie najlepiej, choc on i tak nic nie robi, oprocz przeszkadzania ludziom w uprawianiu sportu... duzo juz tu bylo napisane/powiedziane, ale dopoki ten stary pryk jest na swoim stolku, to nic sie nie zmieni...pozostaje nam chyba tylko czekac az sie przekreci albo pojdzie na juz dawno (nie)zasluzona emeryture.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iceman Dyrektor MOSiR: Lód musi odpocząć i wiem, co mówię IP: *.omi.pl 08.02.10, 08:40 A dlaczego zlikwidowano "ostrzenie łyżew" też "nieopłacalne"? "Porządkowi" na ślizgawkach zachowują się zbyt pasywnie - tak jakby ich nie było, to zbyt niebezpieczne puszczać wszystko na samopas tym bardziej ,że na płycie są malutkie dzieci z dorosłymi co jest totalnym błędem. (kiedyś były osobne godziny dla nauki jazdy i maluchów) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chenio Dyrektor MOSiR: Lód musi odpocząć i wiem, co mówię IP: *.chello.pl 08.02.10, 08:45 ta osoba niech sobie przypomni o swoich ;;nie przemślanych decyzjach; ile pieniędy poszło w ;błoto; czas tyka kiedyś to wyjdzie będzie afera piszę o panu wąsali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hann-a Re: Dyrektor MOSiR: Lód musi odpocząć i wiem, co IP: *.centertel.pl 08.02.10, 08:49 dopóki jest oszuk na stołku Prezydenta Katowic nic mu nie grozi Odpowiedz Link Zgłoś
polsz kolejny skandal 08.02.10, 09:04 ale jak widać "pan dyrektor" jest niezatapialny. Podobnie było z Naczelniczką Wydziału Komunikacji UM Katowice. Trzeba było kilku lat by odeszła. Sołtys Kostuchny dba o swoich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Dyrektor MOSiR: Lód musi odpocząć i wiem, co mówię IP: *.chello.pl 08.02.10, 09:32 rodzina na swoim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Przoszę samemu odpocząć od funkcji dyrektora MOSiR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.10, 10:22 korzystaliśmy z rodziną z lodowiska w roku 2009 i 2008 - praktycznie zawsze wpuszczano nas - klientów na chwilę przed wejściem na lód oczywiście przy większej ilości dzieci do ubrania w łyżwy zawsze byliśmy stratni - strata zapłaconych minut w cenie biletu. W tym roku niestety nie ma już godziny dla rodzin z dziećmi wcale - nawet tu pomysłodawcy postanowili dać sobie odpocząć - a nie mamy odwagi iść z 3- ką małych dzieci pomiędzy pewnie i szybko jeżdżącą młodzież . Nic jak widać w tym "socjalistycznym "przedsiębiorstwie się nie zmienia - nie opłaca się wypożyczać nie opłaca się szanować czasu klienta skoro pobiera się od niego pieniądze, dopóki brak jest rzeczywistej konkurencji z prawdziwego zdarzenia nic się nie zmieni. Wiocha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rolnik Dyrektor MOSiR: Lód musi odpocząć i wiem, co mówię IP: 77.255.152.* 08.02.10, 12:39 Lód musi odpocząć. Tak jak pole uprawne. Co wy się tak "miastowe" wszędzie śpieszycie? Cały dzień powinien odpoczywać! Pozdro i trzym się STASEK ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazyna Dyrektor MOSiR: Lód musi odpocząć i wiem, co mówię IP: *.ip.netia.com.pl 08.02.10, 14:39 według myślenia pana "dyrektora" trzeba by zamknąć wszystkie wypożyczalnie sprzętu sportowego,kręgielnie itp miejsca..bo przecież nikt nie nosi po innych obuwia..ciekawe,że buty narciarskie nawet uzywane ciesza się powodzeniem..ale jak mówią "złej baletnicy..." Mam nadzieję,że MOSiR zmieni dyrektora na takiego,któremu zależeć będzie na rozwoju sportowych miejsc w Katowicach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Dyrektorowi MOSiR juz dziekujemy, i wiem co mówię! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.10, 16:23 W Katowicach czas na zmiany. Pan Uszok i jego swita juz dostatecznie dlugo dawali popis swojej ignorancji i kompletnej nie wiedzy. Nie oszukujmy sie - Katowice na ta chwile to miasto nie do zycia. Dzieciaki nie moga grac w hokeja, ani jezdzic na lyzwach, a dorosli nie moga obejrzec meczu hokejowego na normalnym poziomie bo miasto na sport sie wypielo. ROK W ROK korzystalem z wypozyczali lyzew, ba, cala moja rodizna korzystala, w tym roku dam se spokoj bo nie bede kupowal dla calej rodizny lyzwe, zwlaszcza ze jezdze w roku okolo 10 razy, to sie po prostu nie oplaca. Trza bedzie jezdzic na slizgawki do Tych nie ma rady... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturo Dyrektor MOSiR: Lód musi odpocząć i wiem, co mówię IP: *.chello.pl 08.02.10, 16:29 A LUD chce by p.Wąsala odpoczął i też wie co mówi!! i poza tym MOSIR niema być dochodowy,ma promować sport,pomagać mieszkańcom uprawiać sport,powinien swoją ofertą przyciągać mieszkańców,tylko niestety narazie odstrasza ludzi w myśl przysłowia "co wolno wojewodzie to nie tobie s....dzie",ALFA i OMEGA Katowickiego sportu;śmiechu warte:/ Temat: Mieszkańcy Katowic:LUD chce odpocząć od p.Wąsali i wie co mówi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LGT Dyrektor MOSiR: Lód musi odpocząć i wiem, co mówię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.10, 16:40 pan Wasala powinien sobie sam odpoczac, ale na wieki od sportu w Katowicach! Sport to niech sobie w tv oglada, o ile go to w ogole interesuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juzef Dyrektor MOSiR: Lód musi odpocząć i wiem, co mówię IP: *.chello.pl 08.02.10, 17:16 w pewnych godzinach lód nie może odpoczywac poniewaz synowie i swoi muszą zarobic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik MOSiR-u Dyrektor MOSiR: Lód musi odpocząć i wiem, co mówię IP: *.3s.pl 08.02.10, 17:25 A skąd pan dyrektor wie czy wypożyczalnia jest opłacalna czy nie skoro wypożyczalnią od dawna zajmował się klub hokejowy, po przez ich działalność z lodowiska w godzinach przed południowych mogły korzystać z lodu szkoły z Katowic i okolicznych miast nawet jeździła do nas szkoła z Chrzanowa i MOSiR zarabiał na tym że wynajmował lód , teraz całymi godzinami przed południowymi"lód odpoczywa" teoria fachowca Wąsali a on sam twierdził niedawno że jako jednostka budżetowa on musi zarabiać. Na ślizgawki wpuszcza tyle osób ile uważa, bo tam nie chodzi o to żeby ludzie mogli pojeździć na łyżwach tylko o to żeby szlachta i przydupasy HRABIEGO WĄSALI zarabiali dodatkową niezłą kasę a czy na lodowisku jest 5 czy 200 osób to nie ważne. Klub też organizował ślizgawki i jak pamiętam na 30 minut przed rozpoczęciem ślizgawki można było wejść na lodowisko rozebrać się i spokojnie pojeździć dziś ochrona wpuszcza na 10 minut przed rozpoczęciem, ludzie się nas pytają kto to wymyślił a my nawet nie możemy odpowiedzieć bo kosztowało by nas to bardzo wiele z utratą pracy włącznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inga na lodzie Wąsala musi odpocząć i wiem, co mówię IP: *.sukcesnet.pl 08.02.10, 19:34 "Jak mówię, że lód musi odpocząć, to wiem, co mówię, i tylko niefachowcy mogą się z tego śmiać" Śmieją się fachowcy z ignorancji Dyrektora MOSiR który nie wie co mówi lub wydaje mu się, że coś wie. "Wypożyczalni łyżew nie będzie, bo jest nieopłacalna. No i czy włożyłaby pani buty, z których ktoś wcześniej korzystał?" Po pierwsze, psim obowiązkiem instytucji jest świadczenie usług na rzecz mieszkańców a nie zarabianie na nich. Pan Wąsala zapomniał w jakiej organizacji pracuje! Po drugie. Każda "kręgielnia", centrum bowlingu wypożycza buty i nikt nie narzeka bo są środki dezynfekujące, są kontrole SANEPID i jest o.k. I po trzecie - kolejny raz Miasto pokazuje jak dba o mieszkańców. Koligacje rodzinne, ułomność lub co gorsze świadome trwanie w złych decyzjach urzędniczych dyskredytuje władze miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lodzia Dyrektor MOSiR: Lód musi odpocząć i wiem, co mówię IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.02.10, 20:51 I znów władze Katowic nie znajdują problemu. Swojemu nie dadzą zrobić krzywdę. Puki Uszok to i Wasala będzie. Najważniejsze ze lodowisko zarabia, reklamy na Spodku "pracują" (panie Prezydencie telebim miał promować wydarzenia w Spodku a nie reklamować sklepy i firmy). No ale my sobie a władza i tak wie lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patryk Dyrektor MOSiR: Lód musi odpocząć i wiem, co mówię IP: *.chello.pl 08.02.10, 21:38 tu nie chodzi o lud ale jakie lody może kręcic p.wąsala Odpowiedz Link Zgłoś