Dodaj do ulubionych

Dyrektor MOSiR: Lód musi odpocząć i wiem, co mówię

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 22:12
Niech bedzie interwencja bo to jest jakas parodia!!!!!! Ile jeszcze MORiR i UM
Katowice bedzie mial sport w glebokim powazaniu????
Obserwuj wątek
    • Gość: KAT Dyrektor MOSiR: Lód musi odpocząć i wiem, co mówię IP: 188.33.222.* 08.02.10, 00:11
      Niech sobie pan Wasala odpocznie od kierowania obiekatami sportowymi w Katowicach,bo takiego szkodnika to jeszcze w tym miescie nie bylo,no i te dziwne przyzwolenie z UM ,na poczynania tego pana !Miejskie obiekty traktuje jak swoja wlasnosc!
      • Gość: Hann-a Re: Dyrektor MOSiR: Lód musi odpocząć i wiem, co IP: *.centertel.pl 08.02.10, 07:15
        przykład idzie z góry. Ma tak samo wszystko gdzieś jak oszuk
        • Gość: gość Re: Dyrektor MOSiR: Lód musi odpocząć i wiem, co IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.10, 08:41
          ale się pienicie!!! a czy ktoś z was widział jakwygląda klubowa szatnia oddana po remoncie we wrześniu gdzie przebierają się podobne 8-12 latki? nie ? to odwiedźcie najbliższy klub lub szkołę z zajęciami pozalekcyjnymi!!! mnie się właśnie płakać chce jak w naszym klubie "dzieci z dobrych domów" rozwalają systematycznie to co inni zrobili!
          • Gość: Katowice Re: Dyrektor MOSiR: Lód musi odpocząć i wiem, co IP: *.zamek.net.pl 08.02.10, 11:28
            Człowieku jak nie masz pojęcia jak wygląda profesjonalnie urządzona szatnia , to
            co Ty chcesz ?
            Szatnia hokejowa to nie szatnia w filharmonii ...
    • Gość: Ajla Dyrektor MOSiR: Lód musi odpocząć i wiem, co mówię IP: *.interpc.pl 08.02.10, 07:11
      To zapraszam Pana Wąsale na lodowiska chociażby do Bytomia zarówno na rynek
      jak i lodowisko kryte, i przekonanie się że ludzie jednak wypożyczają łyżwy i
      nie przeszkadza im tak bardzo że wcześniej ktoś inny je używał
    • Gość: ms Dyrektor MOSiR: Lód musi odpocząć i wiem, co mówię IP: *.telexispl.com 08.02.10, 08:15
      Pana Wasale zapraszam do Tychow zeby zobaczyl harmonogram wykorzystania lodu
      ,zapelnione od rana do poznej nocy i nikt o odpoczynku lodu nie mowi
      • Gość: sawiol Re: Dyrektor MOSiR: Lód musi odpocząć i wiem, co IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.10, 08:37
        niech sobie wasala sam odpocznie najlepiej, choc on i tak nic nie robi, oprocz
        przeszkadzania ludziom w uprawianiu sportu...
        duzo juz tu bylo napisane/powiedziane, ale dopoki ten stary pryk jest na swoim
        stolku, to nic sie nie zmieni...pozostaje nam chyba tylko czekac az sie
        przekreci albo pojdzie na juz dawno (nie)zasluzona emeryture..
    • Gość: Iceman Dyrektor MOSiR: Lód musi odpocząć i wiem, co mówię IP: *.omi.pl 08.02.10, 08:40
      A dlaczego zlikwidowano "ostrzenie łyżew" też "nieopłacalne"?

"Porządkowi" na ślizgawkach zachowują się zbyt pasywnie - tak jakby ich nie
      było, to zbyt niebezpieczne puszczać wszystko na samopas tym bardziej ,że na
      płycie są malutkie dzieci z dorosłymi co jest totalnym błędem. (kiedyś były
      osobne godziny dla nauki jazdy i maluchów)
    • Gość: chenio Dyrektor MOSiR: Lód musi odpocząć i wiem, co mówię IP: *.chello.pl 08.02.10, 08:45
      ta osoba niech sobie przypomni o swoich ;;nie przemślanych
      decyzjach; ile pieniędy poszło w ;błoto; czas tyka kiedyś to wyjdzie
      będzie afera piszę o panu wąsali
      • Gość: Hann-a Re: Dyrektor MOSiR: Lód musi odpocząć i wiem, co IP: *.centertel.pl 08.02.10, 08:49
        dopóki jest oszuk na stołku Prezydenta Katowic nic mu nie grozi
    • polsz kolejny skandal 08.02.10, 09:04
      ale jak widać "pan dyrektor" jest niezatapialny. Podobnie było z Naczelniczką
      Wydziału Komunikacji UM Katowice. Trzeba było kilku lat by odeszła. Sołtys
      Kostuchny dba o swoich
    • Gość: arek Dyrektor MOSiR: Lód musi odpocząć i wiem, co mówię IP: *.chello.pl 08.02.10, 09:32
      rodzina na swoim
    • Gość: ja Przoszę samemu odpocząć od funkcji dyrektora MOSiR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.10, 10:22
      korzystaliśmy z rodziną z lodowiska w roku 2009 i 2008 - praktycznie
      zawsze wpuszczano nas - klientów na chwilę przed wejściem na lód
      oczywiście przy większej ilości dzieci do ubrania w łyżwy zawsze
      byliśmy stratni - strata zapłaconych minut w cenie biletu. W tym
      roku niestety nie ma już godziny dla rodzin z dziećmi wcale - nawet
      tu pomysłodawcy postanowili dać sobie odpocząć - a nie mamy odwagi
      iść z 3- ką małych dzieci pomiędzy pewnie i szybko jeżdżącą
      młodzież . Nic jak widać w tym "socjalistycznym "przedsiębiorstwie
      się nie zmienia - nie opłaca się wypożyczać nie opłaca się szanować
      czasu klienta skoro pobiera się od niego pieniądze, dopóki brak jest
      rzeczywistej konkurencji z prawdziwego zdarzenia nic się nie zmieni.
      Wiocha.
    • Gość: Rolnik Dyrektor MOSiR: Lód musi odpocząć i wiem, co mówię IP: 77.255.152.* 08.02.10, 12:39
      Lód musi odpocząć. Tak jak pole uprawne. Co wy się tak "miastowe"
      wszędzie śpieszycie? Cały dzień powinien odpoczywać! Pozdro i trzym
      się STASEK ;)
    • Gość: grazyna Dyrektor MOSiR: Lód musi odpocząć i wiem, co mówię IP: *.ip.netia.com.pl 08.02.10, 14:39
      według myślenia pana "dyrektora" trzeba by zamknąć wszystkie
      wypożyczalnie sprzętu sportowego,kręgielnie itp miejsca..bo przecież
      nikt nie nosi po innych obuwia..ciekawe,że buty narciarskie nawet
      uzywane ciesza się powodzeniem..ale jak mówią "złej baletnicy..."
      Mam nadzieję,że MOSiR zmieni dyrektora na takiego,któremu zależeć
      będzie na rozwoju sportowych miejsc w Katowicach
    • Gość: Jurek Dyrektorowi MOSiR juz dziekujemy, i wiem co mówię! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.10, 16:23
      W Katowicach czas na zmiany. Pan Uszok i jego swita juz dostatecznie dlugo
      dawali popis swojej ignorancji i kompletnej nie wiedzy. Nie oszukujmy sie -
      Katowice na ta chwile to miasto nie do zycia. Dzieciaki nie moga grac w
      hokeja, ani jezdzic na lyzwach, a dorosli nie moga obejrzec meczu hokejowego
      na normalnym poziomie bo miasto na sport sie wypielo. ROK W ROK korzystalem z
      wypozyczali lyzew, ba, cala moja rodizna korzystala, w tym roku dam se spokoj
      bo nie bede kupowal dla calej rodizny lyzwe, zwlaszcza ze jezdze w roku okolo
      10 razy, to sie po prostu nie oplaca. Trza bedzie jezdzic na slizgawki do Tych
      nie ma rady...
    • Gość: arturo Dyrektor MOSiR: Lód musi odpocząć i wiem, co mówię IP: *.chello.pl 08.02.10, 16:29
      A LUD chce by p.Wąsala odpoczął i też wie co mówi!! i poza tym MOSIR niema być
      dochodowy,ma promować sport,pomagać mieszkańcom uprawiać sport,powinien swoją
      ofertą przyciągać mieszkańców,tylko niestety narazie odstrasza ludzi w myśl
      przysłowia "co wolno wojewodzie to nie tobie s....dzie",ALFA i OMEGA
      Katowickiego sportu;śmiechu warte:/
      Temat:
      Mieszkańcy Katowic:LUD chce odpocząć od p.Wąsali i wie co mówi
    • Gość: LGT Dyrektor MOSiR: Lód musi odpocząć i wiem, co mówię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.10, 16:40
      pan Wasala powinien sobie sam odpoczac, ale na wieki od sportu w Katowicach!
      Sport to niech sobie w tv oglada, o ile go to w ogole interesuje...
    • Gość: juzef Dyrektor MOSiR: Lód musi odpocząć i wiem, co mówię IP: *.chello.pl 08.02.10, 17:16
      w pewnych godzinach lód nie może odpoczywac poniewaz synowie i swoi
      muszą zarobic
    • Gość: Pracownik MOSiR-u Dyrektor MOSiR: Lód musi odpocząć i wiem, co mówię IP: *.3s.pl 08.02.10, 17:25
      A skąd pan dyrektor wie czy wypożyczalnia jest opłacalna czy nie skoro
      wypożyczalnią od dawna zajmował się klub hokejowy, po przez ich działalność z
      lodowiska w godzinach przed południowych mogły korzystać z lodu szkoły z
      Katowic i okolicznych miast nawet jeździła do nas szkoła z Chrzanowa i MOSiR
      zarabiał na tym że wynajmował lód , teraz całymi godzinami przed
      południowymi"lód odpoczywa" teoria fachowca Wąsali a on sam twierdził niedawno
      że jako jednostka budżetowa on musi zarabiać. Na ślizgawki wpuszcza tyle osób
      ile uważa, bo tam nie chodzi o to żeby ludzie mogli pojeździć na łyżwach tylko
      o to żeby szlachta i przydupasy HRABIEGO WĄSALI zarabiali dodatkową niezłą
      kasę a czy na lodowisku jest 5 czy 200 osób to nie ważne. Klub też organizował
      ślizgawki i jak pamiętam na 30 minut przed rozpoczęciem ślizgawki można było
      wejść na lodowisko rozebrać się i spokojnie pojeździć dziś ochrona wpuszcza na
      10 minut przed rozpoczęciem, ludzie się nas pytają kto to wymyślił a my nawet
      nie możemy odpowiedzieć bo kosztowało by nas to bardzo wiele z utratą pracy
      włącznie.
    • Gość: Inga na lodzie Wąsala musi odpocząć i wiem, co mówię IP: *.sukcesnet.pl 08.02.10, 19:34
      "Jak mówię, że lód musi odpocząć, to wiem, co mówię, i tylko niefachowcy mogą
      się z tego śmiać"
      Śmieją się fachowcy z ignorancji Dyrektora MOSiR który nie wie co mówi lub
      wydaje mu się, że coś wie.
      "Wypożyczalni łyżew nie będzie, bo jest nieopłacalna. No i czy włożyłaby pani
      buty, z których ktoś wcześniej korzystał?"
      Po pierwsze, psim obowiązkiem instytucji jest świadczenie usług na rzecz
      mieszkańców a nie zarabianie na nich. Pan Wąsala zapomniał w jakiej
      organizacji pracuje!
      Po drugie. Każda "kręgielnia", centrum bowlingu wypożycza buty i nikt nie
      narzeka bo są środki dezynfekujące, są kontrole SANEPID i jest o.k.
      I po trzecie - kolejny raz Miasto pokazuje jak dba o mieszkańców. Koligacje
      rodzinne, ułomność lub co gorsze świadome trwanie w złych decyzjach
      urzędniczych dyskredytuje władze miasta.
    • Gość: Lodzia Dyrektor MOSiR: Lód musi odpocząć i wiem, co mówię IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.02.10, 20:51
      I znów władze Katowic nie znajdują problemu. Swojemu nie dadzą zrobić
      krzywdę. Puki Uszok to i Wasala będzie. Najważniejsze ze lodowisko
      zarabia, reklamy na Spodku "pracują" (panie Prezydencie telebim miał
      promować wydarzenia w Spodku a nie reklamować sklepy i firmy).
      No ale my sobie a władza i tak wie lepiej!
    • Gość: patryk Dyrektor MOSiR: Lód musi odpocząć i wiem, co mówię IP: *.chello.pl 08.02.10, 21:38
      tu nie chodzi o lud ale jakie lody może kręcic p.wąsala
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka