Gość: sara IP: *.chello.pl 10.02.10, 11:44 Chcialam zapytac czy ktos korzystal moze z tego salonu na ligocie admire spa? przymierzam sie do wizyty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nadia Re: admire spa katowice IP: 95.215.22.* 22.02.10, 19:48 Cześć, byłam tam tylko na tipsach u pani Karoliny. Mogę zdecydowanie polecić ją jako tipserkę gdyż widać, że dziewczyna wie co robi i zna się na swoim zajęciu, a po stylizacji byłam naprawdę zachwycona pazurkami :-) Salon ogólnie ładny, estetyczny lecz to poprostu zwykły salon kosmetyczny bo do spa im jeszcze daleko. Na wejściu atmosfera była jakaś taka drętwa kiedy zaangażowana wiekowo babeczka na recepcji obcinała mnie wzrokiem co było dosyć niezręczne. Patrzała się na mnie jak szpak w pi*de jakby oceniała czy wogóle tutaj pasuje do tego miejsca. To mi się akurat nie spodobało, a reszta O.K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: admire spa katowice IP: *.adsl.inetia.pl 04.12.10, 17:21 Nie polecam Admire. Brak atmosfery, kontaktu z kosmetyczką. Wolę miejsce do którego jestem przywiązana. Bardziej to przypomina szpital niż SPA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: admire spa katowice IP: *.play-internet.pl 11.03.11, 01:23 Wykupiliśmy w Admire zabiegi z żoną żeby się zrelaksować i jednak ta dacyzja to błąd - salon jest mało przytulny, zimny a pracownicy malo zaangażowani. Idą na ilość a nie na jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trinity Re: admire spa katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.10, 09:55 Bylam w tym salonie na tipsach, manicurie i u fryzjera. Ze stylizacji paznokci bylam naprawde zadowolona. Odwiedzalam wczesniej kilka renomowanych salonow pielegnacji paznokci ale tutaj pracuja fachowcy w swojej branzy. Tez jak poprzedniczka bylam u pani Karoliny i rowniez moge ja zdecydowanie i szczerze polecic gdyby ktoras z was sie tam wybierala bo to profesjonalista w tym co robi i widac, ze dziewczyna ma doswiadczenie. Co do fryzjera to obcinala mnie pani Agnieszka i rowniez uwazam, ze dziewczyna ma dobre ciecie, wiedze i umiejetnosci wiec polecam. Co do salonu to mieszkam blisko, czesto tam przyjezdzam i chyba przez cennik jaki ustalili wlasciciele salon Admire Day Spa swieci pustkami albo takie mozna odniesc wrazenie?! Rowniez uwazam, ze nazywanie tego salonu fryzjersko-kosmetycznego to jakies nieporozumienie jezeli wziasc pod uwage co kryje sie za slowem SPA!!! Widzialam, ze sie reklamuja na banerze wystawionym na hali AWF w Katowicach ale jest to tak kiepsko wykonane, malo czytelne, ze nic nie mozna tam odczytac o co wogole chodzi. To tyle chcialam Ci powiedziec odnosnie moich wrazen :) Odpowiedz Link Zgłoś
kingusia711 Re: admire spa katowice 23.02.10, 10:10 Niestety nie uczęsczam do SPA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malczewska Re: admire spa katowice IP: 83.238.171.* 24.02.10, 17:10 Z tego co widzę to chyba drętwo w tym admire.. Ja chodzę do Med Beauty (też w Katowicach) bardzo fajnie, ale czasami ciężko jest się dostać bo tylu klientów mają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: admire spa katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 14:36 Nie wiem czy to prawda,ale podobno panuje tam niezbyt miła atmosfera.. Znajoma polecała mi ten salon spa www.scaliano.com.pl/ zabiegi bardzo profesjonalne i ceny tez przyzwoite,na każdą kieszeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: admire spa katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.10, 17:34 Z doświadczenia mogę polecić www.scaliano.com.pl bardzo fajne,relaksujące zabiegi w tamtejszym salonie SPA. Cenowo też wydaje mi się atrakcyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gaga1284 Re: admire spa katowice 25.10.10, 13:00 Osobiście jestem bardzo zadowolona z usług Admire. Chodzę do Pani Olgi na paznokcie, jest rewelacyjna, paznokcie wyglądają bardzo naturalnie i są wytrzymałe, natomiast moja znajoma robiła sobie tam permamentne brwi i też jest bardzo zadowolona. Atmosfera jest całkiem przyjemna, a historie o strachach są wyssane z palca bo nie raz byłam tam ostatnią klientką i nic nadzwyczajnego się nie działo. Także polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.Z. Re: admire spa katowice IP: *.play-internet.pl 27.11.11, 15:06 brawo dla wpisu Pani Olgi, co za autoreklama:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pani Olga ;) Re: admire spa katowice IP: *.dynamic.chello.pl 14.12.11, 20:35 Pani Olga nie musi sie reklamowac! Jest najlepsza, a tak swoja drogą od jakiegoś czasu pracuje na Żwirki i Wigury :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oligon Re: admire spa katowice IP: *.waldex.3s.pl 10.07.10, 08:59 To po licho to piszesz?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilly Re: admire spa katowice IP: *.centertel.pl 04.03.10, 19:06 Cześć. Chodziłam tam właśnie na paznokcie razem z moimi koleżankami. Byłam bardzo happy z wykonanej stylizacji i chodziłabym tam dalej gdyby nie fakt, że pani Karolina tam już nie pracuje. Myśle, że to duża strata więc albo konkurencja ją pozyskała albo sama założyła swoje studio?! Jeżeli ktoś ma na nią namiary to bardzo proszę o kontakt !!! :))) Byłam z braku laku u dziewczyny która ją zastępuje ale laseczka ma małą wiedzę i nikłe umiejętności dlatego razem z moimi koleżankami raczej nie mamy tam już czego szukać.... Co do samego salonu to faktycznie właścicielka robi niemiłą atmosferę swoim stylem bycia. Można odnieść wrażenie, że to nowobogacka z zadartym nosem mająca o sobie niewiadomo jakie wrażenie i czułam się tam nieswojo. Wystrój przyjemny aczkolwiek popieram jedną z koleżanek, że to nie spa ale zwykły salon kosmetyczny chcący uzyskać nie wiadomo jaką renomę huczną nazwą i cenami usług które zmieniane są chyba w zależności od nastroju właścicielki z tego co zauważyłam ale lekko nieadekwatne do całości?! Myśle, że narazie do bycia salonem spa z prawdziwego zdarzenia jeszcze bardzo daleko. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: admire spa katowice IP: *.adsl.inetia.pl 04.12.10, 17:46 Mam porównanie - dużo lepiej wypada salon Nowa Linia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DARO Re: admire spa katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 12:31 Salon minimalistycznie ale schludnie urządzony. Z tego co widziałem duża rozpiętość oferowanych usług. Ceny nie dla przeciętnego Kowalskiego. Dobrze wyszkolona kadra masażystów. Co do minusów jakie zauważyłem i odczułem na własnej skórze to sztuczna i sztywna atmosfera, wszyscy gadają wyuczone formułki, wyglądają jak wytresowane przez właściciela pieski. To raczej salon dla nowobogackich dorobkowiczów i chyba w takim kręgu obraca się szefostwo. Każdy lubi coś innego, mnie to nie pasowało więc już nie skorzystam. Lubie się czuć dobrze, swobodnie i wychodzić bardziej zrelaksowany psychicznie, a tam jest to zdecydowanie na odwrót. Masażystów polecam gdyby ktoś był zainteresowany żeby wpaść tam na zabieg albo bardziej wynająć ich prywatnie jeżeli jest taka możliwość! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: admire spa katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.10, 14:55 NIE BARDZO WIDAC ZEBY TAM COKOLWIEK SIE DZIALO. O KTOREJ NIE PRZEJEZDZAM TO PARKING PUSTY. SLYSZALEM OPINIE PODOBNE DO TYCH WYGLOSZONYCH NA FORUM, ZE STRASZNA LIPA, A NIE SALON SPA. Z TEGO CO SIE OREINTUJE PODOBNO BUDYNEK JEST NAWIEDZNY I KRAZAM O NIM LEGENDY. BYLO TAM KILKA FIRM PRZED NIMI I KAZDA JEDNA PADLA WIEC PODEJRZEWAM, ZE ADMIRE SPA Z CZASEM PODZIELI LOSY. NA INTERNECIE MOZNA ZNALESC CORAZ TO NOWE OGLOSZENIA O PRACY WIEC ALBO PO OKRESIE PROBNYM OSOBY SA ZWALNIANE ALBO ZWALNIAJA SIE SAME PRZEZ ATMOSFERE W PRACY. CZY KTOS SLYSZAL CO SIE Z TYM BUDYNKIEM WCZESNIEJ DZIALO I DLACZEGO JEST NAWIEDZANY PRZEZ DUCHY? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: admire spa katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.10, 15:14 jakoś nie cieszy się to miejsce dobrą opinią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: admire spa katowice IP: *.chello.pl 02.04.10, 09:04 Polecam Spa Piramida ***** w Tychach obiekt 5* ale ceny zabiegów bardzo przystępne. Naprawę warto. www.baza-spa.pl/Hotel-Piramida--Spa-amp-Business,8,41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blanca Re: admire spa katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.10, 15:22 Jeżeli któraś z Was szuka namiaru na Karolinę, stylistkę paznokci z Admire Day Spa to zapraszam do salonu Sun Flower w Katowicach na os. 1000-lecia. www.studiosunflower.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blanca Re: admire spa katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.10, 15:30 ________________________________________________________________ Sorry strzeliłam gafe ... prawidłowy adres mailowy: www.salonsunflower.pl Adres: ul. Zawiszy Czarnego 9 (kukurydza) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: admire spa katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 20:43 Byłam ostatnio u P.Marzeny kosmetyczki.Jestem bardzo zadowolona, było miło, profesjonalnie,napewno wrócę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtas Re: admire spa katowice IP: *.chello.pl 26.04.10, 21:49 Nie moge sie oprzec wrazeniu ze duzo tych wypowiedzi pisza obecni badz byli pracownicy;):)salonu poza niektorymi :)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes Re: admire spa katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.10, 08:00 zgadzam się z poprzedniczką. Ja byłam u kosmetyczki w Admire Day Spa jestem bardzo zadowolona. Na paznokciach były dziewczyny mówiące po angielsku, widziałam że czuły się swobodnie tak jak ja. Pomimo bardzo eleganckiego wnętrza , a może też i z tego powodu to miejsce ma klasę. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: admire spa katowice IP: *.chello.pl 27.04.10, 13:30 :):):)rozbawia mnie ta reklama:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: admire spa katowice IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.11, 19:32 Jeżeli to ta sama kosmetyczka Marzena to nigdy bardziej chamskiej nie widziałam i dlatego omijam to miejsce z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AMria Re: admire spa katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.10, 22:36 Póki co najlepszym spa w jakim kiedykolwiek byłam to Villa Scaliano. Pdoam Ci adres stronki na wszelki wypadek www.scaliano.com.pl/ mąż zabrał mnie tam z okazji naszej rocznicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: admire spa katowice IP: 193.30.160.* 01.06.10, 14:17 moze sa jakies nowe opinie? dostalam karnet do wybrania i zastanawiam sie nad zabiegami - czy jest ktos na miejscu kto mi doradzi czy musze podjac decyzje sama? Mozna skorzystac z opinii deramatologa/kosmetologa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wander Re: admire spa katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 13:29 Jestem stałą klientką i szczerze mogę zapewnić iż obsługa w spa ma wiedzę i doświadczenie, z pewnością pomoże dokonać wyboru.Ja zawsze jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka Re: admire spa katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 22:05 byłam i jestem zadowolona. Otrzymałam poradę, zabieg wykonany profesjonalnie, na pewno jeszcze tam zawitam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: admire spa katowice IP: *.chello.pl 08.06.10, 22:22 a co to znaczy profesjonalnie??? jak wyglada profesjonalne wykonanie zabiegu bo ja chodze do roznych gabinetow i kompletnie nieznam sie na kosmetyce wiec trudno mi ocenic czy zabiegi mam wykonywane profesjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka Re: admire spa katowice IP: 193.30.160.* 09.06.10, 09:26 chodziło mi o tzw całokształt ;) najpierw rozmowa o oczekiwaniach w zwiazku z zabiegiem, potem dobór odpowiedniego dla mnie (choc wychodził taniej niz ten, który ja wybrałam "po nazwie"), dyskretne ulotnienie sie kosmetyczki na czas mojego przebierania sie, sam masaż twarzy i zabieg, to rzeczywiście podobnie jak gdzie indziej, choć tu byłam informowana, co w danej chwili pani będzie robiła. Ogólnie na plus i na pewno do nich zajrze jeszcze, a to juz coś, bo jesli mi sie nie podoba, to po prostu ide gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
nilson5 Re: admire spa katowice 17.08.10, 16:02 Ja robiłam tak makijaż permanentny brwi.Kompletna porażka.Pani Marzena, która to robiła nie ma bladego pojęcia o tych rzeczach. Zresztą panie z recepcji też.Wszystko wygląda profesjonalnie, ale tak nie jest.Jeżeli ktoś padł ofiarą pani Marzeny, to bardzo proszę o wpis.I jeszcze raz przestrzegam przed wykonywaniem tam makijażu trwałego!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nilson5 Re: admire spa katowice 25.08.10, 13:50 Jak widać, nikt tu już nie zagląda. Mam nadzieję, że do tego "wspaniałego" spa też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka Re: admire spa katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.10, 21:08 dziwne....bylam kolejny raz i wciaz nie narzekam. Co wiecej-widziałam!!! tez inne kobiety siedzące w poczekalni, nawet u fryzjera, ha!, jedna nawet z piekną fryzurą okazjonalną wyszła......ja tez sie u nich obcięłam, może nie rewelacja, ale całkiem poprawnie. Odpowiedz Link Zgłoś
nilson5 Re: admire spa katowice 26.08.10, 09:05 Ja byłam tylko u "kosmetyczki" pani Marzeny, która próbowała zrobić mi makijaż permanentny brwi.I tu określenie próbowała jest właściwe. Wyszła katastrofa.Pani z recepcji i pani kosmetyczka wmówiły mi, że tak ma być - paski jak u zebry na brwiach/miała być metoda włoskowa/Pani recepcjonistka na początku mówiła, że jej brwi też robiła pani Marzena, co okazało się kłamstwem.Dopiero w innym zakładzie zrobili mi poprawkę tego "makijażu".Admire jestem delikatnie mówiąc zniesmaczona i wszystkim będę go odradzać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damaris Re: admire spa katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.10, 11:14 Poprzedni wpis to z pewnością dzieło anonimowej frustratki. Ja byłam u Pani Marzeny i jestem bardzo zadowolona. Kształt makijażu idealny, dokładnie taki jak chciałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: admire spa katowice IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.08.10, 22:24 Witam, korzystam z zabiegów w SPA Admire. Zrobiłam sobie kreski górne i jestem zachwycona. Pani Marzena to profesjonalistka i miła osoba Odpowiedz Link Zgłoś
nilson5 Re: admire spa katowice 31.08.10, 11:51 Jaka piękna autoreklama!Personel sie uaktywnił.Jednak podszywanie sie pod inne osoby jest wbrew pozorom łatwe do udowodnienia.Kończąc sprawę mojego makijażu permanentnego wykonanego przez p.Marzenę- mam opinie dwóch salonów kosmetycznych /wystarczająca ilośc/, które wykonują makijaż , firmy szkoleniowej i dokumentację zdjęciową.Opinie są jednoznaczne.Zdecydowanie dla Was niekorzystne. Więc raz jeszcze przestrzegam inne panie - nie róbcie makijażu permanentnego w Admire. Nie wiem jak inne zabiegi.Nie korzystałam I nie skorzystam. Makijaz odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaudia Re: admire spa katowice IP: *.spitnet.eu 15.09.10, 10:11 Witam coz nie dołącze do wielbicielek tego"spa",moja pierwsza wizyta była u fryzjera prosta sprawa położenie koloru na odrosty -kolor dobrany dobrze tylko farba została pociągnięta przez resztę włosów co dało efekt ze dużo włosów mi się zniszczyło i przy pierwszym czesaniu myślałam ze wszystkie mi wypadną-ceny oczywiście nie dla przeciętnego Kowalskiego. Druga wizyta u kosmetyczki na piling migdałowy -jak bym go wczesniej nie robiła (w innym salonie)to moze bym pomyślała ze tak to wygląda -krótko mówiąc ,pani ktora go robiła wogóle nie ma chyba pojęcia jak go wykonywać ,wogóle mam takie odczucie ze personel tego salonu jest mało profesjonalny wszystkie osoby w bardzo młodym wieku wiec raczej dopiero po szkole bez żadnych doświadczeń zawodowych.Pani na recepcji ma wyraz twarzy jak by tam pracowała z karę ogólnie bardzo drętwa atmosfera żadne SPA,NIE POLECAM /!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nilson5 Re: admire spa katowice 15.09.10, 11:55 Jak widzę pani kosmetyczce Marzenie nie tylko nnie wychodzi makijaż permanentny, ale i inne zabiegi też. Zapewne po nieudanym zabiegu p.Marzena mówiła , że tak ma być, a pani manager potwierdziła. Taką mają taktykę działania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urszulakrzys2009@w Re: admire spa katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.11, 18:28 Droga nilson5 ja też mam taki sam problem jak Ty.Zrobiłam makijaż pernamentny brwi i też miał być zrobiony metodą piórkową a wyszła mi zebra i jestem złamana.Proszę powiedz mi co mogę teraz zrobić i jak Ty miałaś zrobioną tą korektę i jak Ci wyszło teraz?dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawska Re: admire spa katowice IP: *.180.77.220.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.04.11, 11:11 A tak z ciekawosci - kiedy miała pani robione brwi? Odpowiedz Link Zgłoś
nilson5 Re: admire spa katowice 27.05.11, 10:53 Brwi miałam robione w lipcu ubiegłego roku. To , co zotało wykonane trudno nazwać makijażem. Naprawiane brwi zajęło mi pól roku. I mnóstwo pieniędzy.Właściciel oddał mi pieniadze za zabieg, ale potraktował mnie jak naciągaczke, która chce od niego wyłudzic pieniadze. Pani menedzer na moją reklamację, że zapewniała mnie ,że będę zadowolona, odpowiedziała - a co , miałam powiedzieć, że nie będzie pani zadowolona?Okłamala mnie także mówiąc, ze jej brwi zrobiła kosmetyczka Marzena. Odzyskała Pani pieniądze od własciciela? Odpowiedz Link Zgłoś
costa78 Re: admire spa katowice 11.09.10, 16:06 Korzystałam kilka razy i jak dotąd wszystko było w porządku do momentu aż dzisiejszego poranka w recepcji obsługiwała mnie pani szumnie zwana ''manager''... trudno będzie w skrócie opisac co mnie spotkało ale spróbuję. Otóż miałam do wykorzystania kupon podarunkowy na kwotę 500 zł (ważny 3 mce ale panie w recepcji przy każdej wizycie zapewniały, że mogę go wykorzystywac w dłuższym czasie niż umowne 3 mce o czym dwukrotnie upewniałam się u dwóch różnych osób). Po kilku wizytach w Admire pozostała mi jeszcze do wykorzystania pewna kwota natomiast pani ''manager'' próbowała mi dziś wmówic: po pierwsze - że ja u nich żadnego kuponu podarunkowego nie posiadałam!, po drugie - gdy jednak okazało się, że a i owszem MIAŁAM i nadal MAM, że jest już nieważny !! Gdy wreszcie jednak okazało się, że i POSIADAM i jest WAŻNY siedząc już w fotelu u pani fryzjerki zostałam poproszona o przywiezienie kuponu gdyż jak się okazało jest on niezbędny mimo wszystkich danych dotyczących mojego kuponu zapisanych w komputerze... Szczęście, że pani fryzjerka nie zdążyła jeszcze mi umyc włosów bo pewnie z mokrą głową zmuszona bym była gnac do domu po durny kupon... pomijam fakt, że poprzednia moja wizyta odbyła się bez okazywania kuponu gdyż pani recepcjonistka błyskawicznie i bez problemu znalazła moje dane w sytemie komputerowym.. :) ale cóż widac pani ''manager'' nie wierzy danym zapisanym w firmowym rejestrze klientów i w taki oto szczególny sposób dba o zapewnienie swoim klientom komfortu i dobrego samopoczucia. I takim oto prostym sposobem poprzez zachowanie niedoinformowanej, niekompetentnej pani manager cała moja sympatia do tego miejsca zniknęła w jednej chwili. Właścicielom tegoż miejsca współczuję takiego pracownika - osoba na managerskim stanowisku powinna byc wzorem i wizytówką firmy którą reprezentuje a tu o dziwo okazuje się, że wcale tak nie musi byc! Byc może Admire cieszy się takim uznaniem wśród klientów, że firma nie nadąża z obsługą i zadaniem tej pani jest skuteczne zmniejszenie ilości klientów w Admire? Tylko dlaczego parking wciąż świeci pustkami?? Mimo, że jest mikroskopijnych rozmiarów nigdy nie miałam probemów z zaparkowaniem tam auta :) Ale widac świadczy to tylko o tym, że pani ''manager'' skutecznie spełnia swoją rolę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vicky Re: admire spa katowice IP: *.c193.msk.pl 12.09.10, 14:41 Szok..... i to w czasach kiedy jest taka konkurencja i gabinety "biją się " o klienta. Mieszkam w Ligocie i miałam nadzieję , że będzie sensowny gabinet, widać kasę włożono sporą w remont tego budynku ale jak wiadomo w firmie najważniejsi są profesjonalni pracownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
nilson5 Re: admire spa katowice 13.09.10, 11:49 Mam takie samo zdanie co do pani manager jak Pani. Osoba delikatnie mówiąc zupełnie nie na miejscu. I w dodatku mijająca się z prawdą. Mnie powiedziała, że makijaż permanentny brwi wykonała jej kosmetyczka pracująca w Admire. /makijaz zrobiony perfekcyjnie/.Uwierzyłam. Kiedy jednak pani Marzenie kompletnie nie wyszedł makijaż moich brwi , to okazało się, że pani manager swoje brwi robiła zupełnie gdzie indziej/ nie dowiedziałam się jednak gdzie/.Na moje pytanie dlaczego okłamuje klientki, też nie uzyskałm odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaaa Re: admire spa katowice IP: *.adsl.inetia.pl 13.09.10, 20:58 fakt pani manager nie potrafi nawet soba zarządzać a co dopiero tym pustym budynkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: admire spa katowice IP: *.chello.pl 15.09.10, 23:43 Witam, powiem tak jestem klientką Spa od jakiegoś czasu mnie osobiście nie przytrafiła się żadna historia która miałaby mnie jakoś odstraszyc od tego miejsca. Panie kosmetyczki bardzo miłe i bardzo profesjonalne z dużą wiedzą, masażyści sympatyczni tyle mogę powiedziec bo nie byłam na żadnym masażu jeszcze :) Panie fryzjerki ok jak dla mnie może jestem mało wymagająca ale............... recepcja hmm tu muszę przyznac rację Paniom praca za kare tak to odbieram wiecznie naburmuszone wiecznie nadete wiecznie mierzące wzrokiem od góry do dołu czuję się za każdym razem jakby mnie prześwietlano a te miny no naprawde zupełnie niepotrzebne Pani manager tak dużo by opowiadac niewłaściwa osoba na niewłaściwym miejscu kompletna pomyłka wręcz porażka i tak naprawdę to chodzę tam bo zaufałam jednej z kosmetyczek i już się przywiązałam do niej :) a recepcję omijam szerokim łukiem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter Re: admire spa katowice IP: *.181.231.93.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.09.10, 21:14 Pracuję w babińcu a moje koleżanki z pracy ciągle mają jakieś ale do mojego wyglądu:( Chodzę więc na wizyty na które umawia mnie zresztą Lucy i powiem tak, ja też nie spotykam tam nikogo niemiłego. A te negatywne wpisy, to chyba na zlecenie Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorrudzki Re: admire spa katowice 15.09.10, 10:24 www.fakt.pl/Prezydentowa-wozi-sie-za-nasze,galeria-artykulu,59346,3.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: admire spa katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.10, 19:18 Bywam w ADMIRE dosyć często i nie spotykam tam tak złośliwych osób. Ale anonimowo jak widać można napisać wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes Re: admire spa katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.10, 18:10 Bywam w admire średnio raz w miesiącu. Leczę swoją cerę a nie kompleksy i może dlatego podczas każdej wizyty jest miło i profesjonalnie. A z powodu problemów ze skórą byłam już w niejednym miejscu i mam porównanie. Odpowiedz Link Zgłoś
o-konstancja Re: admire spa katowice 22.09.10, 13:13 Byłam w Admire dwa , czy trzy razy. I raczej skłaniam się do opinii mówiących o naburmuszonych recepcjonistkach z niezbyt dużą merytoryczną wiedzą . I także , niestety, do tego , że personel młody bez doświadczenia i bez gruntownej wiedzy. Było to wiosną, ale jak czytam niewiele się zmieniło. Dlatego odradziłam kilku moim znajomym, którzy się tam wybierali. Jak czytam, słusznie. Odpowiedz Link Zgłoś
1-amelia Re: admire spa katowice 23.09.10, 11:36 Ja byłam raz , u kosmetyczki. I też już nie skorzystam. Dziewczyna miła, ale bez jakiejkolwiek wiedzy . Zupełnie nie ma pojęcia o tym co robi. Ale uważa się za specjalistkę. Z innnych zabiegów nie korzystałam. Przejeżdżam jednak obok często i widzę , że na parkingu raczej pusto. Nie dziwię się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Venturella Re: admire spa katowice IP: 62.122.233.* 26.09.10, 12:38 Tak, anonimowo można wszystko napisać. Ciekawa jestem na jakiej podstawie ktoś pisze, że kosmetyczki nie znają się na swojej pracy? Odwiedzam Admire dość często i jestem zadowolona zarówno z usług kosmetycznych jak fryzjerskich. Chyba konkurencja nie śpi i często bywa na tym forum... Odpowiedz Link Zgłoś
1-amelia Re: admire spa katowice 27.09.10, 09:08 Z pewnością powyższą opinię napisała sama pani menedżerka albo kosmetyczka. Zresztą też anonimowo. Ja zdania o kosmetyczce nie zmienię. I zaznaczam, ze pracuję w zupełnie innej branży. Korzystając jednak z usług fryzjersko-kosmetycznych zlokalizowanych w innych zakładach, zapewniam, że konkurencja nie musi uciekać się do takich praktyk, bo generalnie nie cieszycie się dobrą opinią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Venturella Re: admire spa katowice IP: 62.122.233.* 30.09.10, 23:45 Trochę to zabawne ile pani wie na temat tego do czego musi lub nie musi uciekać sie konkurencja :) Wypowiedziałam się jako zadowolona klientka bo również pracuję w branży usługowej i wiem jak bardzo upierdliwi bywają czasem klienci i do jakich świństw ucieka się konkurencja. Skoro pani twierdzi, że faktycznie korzystała z usług tego spa i jest niezadowolona to pani zdanie, moje zdanie jest takie, że jestem zadowolona i nie trafiłam tam jeszcze na złe bądz niemiłe traktowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
1-amelia Re: admire spa katowice 01.10.10, 13:54 Ależ to przecież pani/ nie ja/ napisała o tym ,że wszystkie złe opinie są dziełem konkurencji. I myślę, że w tej sprawie to pani jest naprawdę lepszym specjalistą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: admire spa katowice IP: *.chello.pl 01.10.10, 15:57 A ja mysle ze klienci nie zadaja sobie tyle trudu zeby wchodzic w takie watki i wdawac sie w przepychanki slowne:) Tutaj nie ma zadnych normalnych informacji moze poza kilkoma. Pozdrawiam Klientka :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosc-nowy Re: admire spa katowice 01.10.10, 16:53 Tez tak myślę.Tylko, że te prawdziwe to chyba niestety te złe. Mieszkam po sąsiedzku i na parkingu zawsze pusto. Ale myslę, że lepiej jednak kogoś przestrzec przed brakiem fachowości. A kto uważa, że to robota konkurencji , niech sie przekona na własnej skórze.Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CLeO Re: admire spa katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.10, 13:19 Jak widać po adresach IP, niektóre pozytywne komentarze pod różnymi nickami pisze chyba jedna osoba?! Czyżby to któraś z pań tam pracujących stara się zachwalać nadszarpniętą renomę? Różne opinie słyszałam od osób które odwiedziły to miejsce. Tak jak na tym forum opinie są naprawdę różne od tych dobrych po bardzo skrajne. Chyba większość klientów przyjeżdza taksówkami bo tam rzadko się zdarza zobaczyć samochód na mini parkingu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicky Re: admire spa katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.10, 18:49 Ja blisko mieszkam i nie jeżdżę ani taksówką ani samochodem, przychodzę do tego spa zwyczajnie na pieszo:) Czytając te zajadłe wpisy, mam pewność że ich autorzy nigdy nie byli w tym spa. Kosmetyczka do której chodzę jest kosmetologiem z doświadczeniem, inne dziewczyny też wyglądają na miłe i profesjonalne, a te zarzuty są po prostu wyssane z palca. Widać że to nie klientki je piszą. Odpowiedz Link Zgłoś
nilson5 Re: admire spa katowice 13.10.10, 12:52 Może i inne komentarze "są wyssane z palca", jednak opisana przeze mnie próba wykonania makijażu brwi przez p. Marzenę jest prawdziwa. Tak bardzo nie udał sie jej makijaż permanentny, ze właścisiel zwrócił mi pieniądze wyłożone za zabieg. Ale jak czytam pani Marzena dalej próbuje swoich sił w Spa z dość marnym skutkiem/ proszę poszukać opinii na innych forach/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Re: admire spa katowice IP: *.chello.pl 16.10.10, 13:41 Drogie Panie otrzymałam właśnie w prezencie bon na dość dużą kwotę do Admire Day Spa ale po przeczytaniu waszych postów aż się boje tam iść... powiedzcie proszę czy wiecie która z kosmetyczek jest godna polecenia a jeżeli nie to może których się wystrzegac oczywiście po za Panią Marzeną ? Odpowiedz Link Zgłoś
nilson5 Re: admire spa katowice 18.10.10, 10:16 Nie wiem co potrafią inne kosmetyczki, ale naprawdę szczerze odradzam pójście do p. Marzeny. Z czymkolwiek. Proszę też nie wierzyć, w to co mówi pani "manager", bo ma bardzo ograniczoną wiedzę i mija się z prawdą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: admire spa katowice IP: 95.215.20.* 22.10.10, 00:59 W kazdym salonie kosmetycznym mozna trafic na taka "pania marzene", ale to nie znaczy ze kazdy salon trzeba skreslic, bo oprocz niej pracuja wykwalifikowane osoby. W admire moge Ci polecic, jezeli chodzi o zabiegi na twarz- Pania Dominike, maja tam tez swietnego masazyste-Pana Arka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triada Re: admire spa katowice IP: 62.122.233.* 31.10.10, 17:48 Na innych forach można znaleźć negatywne opinie pisane WYŁACZNIE przez panią i to po kilkanaście razy... ;) Gratuluję zaciekłości swoją drogą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: admire spa katowice IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.11.10, 21:06 Niestety potwierdzam negatyną opinię na temat pracy Pani Marzeny. Umówiłam się w tym salonie na wykonanie makijażu pernamentnego, niestety to co wykonała Pani Marzena nie można nazwać makijażem pernamentnym - mimo korekty jest praktycznie niewidoczny, ale to podobno moja wina (?) i podobno jestem jedynym takim przypadkiem (?). Teraz szukam dobrej kosmetyczki, która rzetelnie oceni to co wykanała Pani Marzena i mam nadzieję, że uda się to naprawić. Szczerze odradzam wykonywanie makijażu pernamentnego u Pani Marzeny. Odpowiedz Link Zgłoś
nilson5 Re: admire spa katowice 02.11.10, 08:34 Nie jestem osobą , która oczernia innych i chce kogoś pogrążyć. Nie jestem też osobą, która z braku innego zajęcia pisze opinie w internecie. Ale jeżeli ktoś, kto chlubi się certyfikatem i twierdzi,że super wykonuje makijaż, robi coś takiego, że nie można wyjśc z domu , zaś pani z recepcji reklamuje swoje brwi jako pracę pani Marzeny/ oczywiście to nieprawda/, to chyba lepiej ostrzec inne panie przed taką kosmetyczką i całym spa.Mnie, tak jak pani, p.Marzena, pani manadżer i pan właściciel powiedzieli, ze to moja wina, bo ja właściwie nie wiedziałam czego chce. Jeżeli jest pani zainteresowana, to dam namiary na kosmetyczkę, która mi pomogła.Całą sprawę jednak zgłosiłam równiez do centrum szkolenie, gdzie uzyskała certyfikat p.Marzena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: admire spa katowice IP: *.stk.vectranet.pl 06.11.10, 22:18 Ja również szczerze odradzam wykonanie makijażu pernamentnego u Pani Marzeny. Mam wykonany przez tą Panią makijaż (kreski górne i dolne) i niestety linie są nierówne - na jednym oku dłuższa, na drugim krótsza, każda z nich jest innej grubości !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nilson5 Re: admire spa katowice 07.11.10, 20:05 Może więc warto opublikować gdzieś nasze ostrzeżenia, bo p.Marzena jak widzę w dalszym ciągu próbuje wykonywać makijaż permanentny .I dalej funduje swoim klientkom po pierwsze fatalny wygląd, a po drugie ogromny stres. Ja robiłam makijaż permanentny w lipcu i do dziś chodzę na korekty ,żeby to coś naprawić.Przy czym myślę, że łatwiej i bezpieczniej poprawiać brwi niż kreski na oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
nilson5 Re: admire spa katowice 10.11.10, 14:08 Wszystkim paniom, którym p.Marzena wykonała nieumiejętnie makijaż permanentny proponuję napisać do centrum szkolenia, gdzie otrzymała certyfikat z prośbą o jego weryfykację / swiss color/ -info.beautyprojekt.pl. Warto też zwrócic sie z reklamacją do właściciela i żadąć zwrotu gotówki, bo jak zauważyłam Spa dalej ma na swojej stronie usługi makijażu permanentnego. Odpowiedz Link Zgłoś
bu-zia Re: admire spa katowice 15.11.10, 07:37 na temat makijazu sie nie wypowiem, ale chodze na zabiegi na twarz do p. Karoliny - fachowa, miła i kompetentna dziewczyna. Biore całą serie zabiegow, cena dosc wysoka, ale efekty sa widoczne, a o to chodziło. Ja polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bo_Bo Re: admire spa katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.11, 12:08 Jestem stałą klientką praktycznie od początku. Zauważyłam dużą rotację wśród pracowników. Od samego początku pracujących tam osób jest już niewiele. Pewnie to w znacznej mierze zasługa właścicieli którzy chyba nie mają pojęcia o prowadzeniu takiego biznesu. Szkoda bo odeszły / zostały zwolnione?! naprawdę świetne osoby w swoim fachu. Co do opinie o pani manager mogę przyłączyć się do tych negatywnych. Jakość oferowanych usług jest na przyzwoitym poziomie ale do pełnej ekskluzywności jeszcze daleka droga. Samo określenie "SPA" nie powinno być używana do nazywania tego salonu kosmetycznego chyba, że "Sanitas Per Aquam - zdrowie dzięki wodzie" wzięło się z obecności w piwnicy pryszniców dla klienta :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MilaMi Re: admire spa katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.11, 08:44 Dobre, dobre :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: admire spa katowice IP: *.silesiamultimedia.com.pl 14.07.11, 23:02 taak rotacja personelu zniechęca niestety w każdym salonie Ja w Admire nie byłam bo kosmetyki tam używane mnie nie przekonują wcale,choc budynek robi wrażenie ;moją pielęgnację w gabinecie rozpoczęłam lata temu w Clarinsie potem razem z moją kosmetyczka przeszłam do Estee Lauder -jakis czas błąkałam się to tu to tam bo moja Pani kosmetyczka była w ciąży i mi zniknela teraz znow jestem w Estee Lauder i nigdzie indziej się nie wybieram a że ćwiczę w fitness Monopol i mam 3 kroki do niej bedzie mnie miala na karku chyba do konca życia ;) polecam zapisywanie nr prywatnego do swoich ulubionych kosmetyczek :) Odpowiedz Link Zgłoś
kopciuszek62 Re: admire spa katowice 12.05.12, 18:27 A to tak w związku z admire ta Estee Lauder ,czy chciałaś się publicznie pożalić o swoich perypetiach z kosmetyczką? Odpowiedz Link Zgłoś
marcella8 Re: admire spa katowice 28.05.12, 08:25 No czytając te wszystkie opinie można miec już dosc na wstępie. Gdybym weszła na to forum wcześniej zanim udałam się do tego "cudownego luksusowego spa":) to nie spotkałoby mnie to co mnie spotkało. Krótko tylko powiem, że zostałam nieprofesjonalnie obsłużona przez kosmetyczkę o nikłej wiedzy ( Ja mam już większą wiedzę niż ona) a Pani z recepcji a raczej Panie bo było ich tam więcej ( jakby jedna nie wystarczyła) zmierzyła mnie wzrokiem i ze skwaszoną lekko naburmuszoną miną pod tytułem co to ja nie jestem skasowała mnie tyle, że chyba tyle nie zapłaciłam nigdzie ( jeszcze za tak marną obsługę) a bywałam już w wielu ekskluzywnych gabinetach i Spa. Raczej już tam nie wrócę, Ja płacąc wymagam obsługi w takim miejscu na wysokim poziomie i kultury osobistej i od kosmetyczki i od reszty personelu no ale w tym miejscu nie ma o czym mówic brak słów. Nie polecam tego miejsca jest koszmarne Odpowiedz Link Zgłoś
doogiczek Re: admire spa katowice 24.03.11, 00:23 nie wiem czy polecac czy odradzac... klientow raczej prawie nie ma bo przejezdzam ul. piotrowicka conajmniej 2 razy dziennie i parking zwykle pusty, czasem 1, 2 samochody. Nie zakladam ze ludzie korzystajacy z uslug Admire poruszaja sie na piechotę czy komunikacja miejsca bo ceny tam dosc odpychajace... kilka razy bylem zabiegi ok ale atmosfera taka ze wszyscy pracownicy boja sie chyba odezwac i wygladaja jakby polkneli kije... ale to pewnie zasluga wlasciciela... i przeraza ta sterylnosc - praktycznie jak w szpitalu... brakuje tylko kosza z bamboszami przy wejsciu albo automatu z foliowymi butkami zeby nie pobrudzic podlogi... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Re: admire spa katowice IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.11, 19:42 nie polecam!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margo Re: admire spa katowice IP: *.3s.pl 15.04.11, 19:42 polecam, po pierwsze to jest salon kosmetyczny a nie BANK gdzie na parkingu ma stac mnostwo samochodow, chyba SALON SPA kojarzy sie nam z wypoczynkiem a nie z nerowym szukaniem miejsca parkinkowego. kazda prawie klientka przychodzi na konkretnie umowiona godzine. NIE kazdy ma/musi miec samochod. Gabinet bardzo fajny, czysto sterylnie i tak ma byc .... duzo osob narzeka na sterylnosc ... ale jak ktos zlapie jakas 'bakterie' to odrazu bedzie wina salonu, ze SYF itd itp .... zreszta czystosc jest bardzo przyjemna, polecam kosmetyczke pania Agnieszke, bardzo mila i DOKLADNA osoba, wszystko wykonuje bardzo fachowo. polecam masazyste Pana Arka, SUPER RECE!, i masazystke pania Asie. Jesli chodzi o 'Pania z recepcji .... to ZAWSZE mozna sie usmiechnac ...:) i bedzie milo. Salon bardzo ladny ale bardziej kosmetyczny niz SPA ... moze wkrotce sie rozwnie na WIEKSZE, PRAWDZIWE SPA:) pozdrawiam serdecznie i polecam . jestem stala klientka pracyja na bardzo dobrych kosmetykach (wyzsza polka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Haha Re: admire spa katowice IP: *.wieszowanet.pl 19.04.11, 21:13 Pozdrawiamy panią menadżer... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nilson5 Re: admire spa katowice 25.05.11, 14:35 Z oferty Admire zniknął makijaż permanentny. Można wnioskować, że owa kosmetyczka Marzena, nie tylko mnie, ale też dużej ilości klientek, wykonała fatalny zabieg. Wlaściciel w końcu przejrzał na oczy, a może zdecydowały finanse. Szkoda tylko, że tak wiele osób zostało pokrzywdzonych przez ową panienkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: admire spa katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.11, 20:21 Makijaż permanentny wrócił do oferty... Ale w zakładce makijaż permanentny szefostwo wolało napisać, że jest nowa lingeristka, żeby nie zniechęcać kolejnych potencjalnych klientek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: admire spa katowice IP: *.silesiamultimedia.com.pl 14.07.11, 22:53 Pani nie wie co to wyższa półka..wyższa półka to kanebo shiseido estee lauder czy clarins w tych salonach ceny nietety sa porownywalne do tych w admire i juz nie wiem czy w admire powinno byc tansze czy w eksluzywnych markach drozej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: admire spa katowice IP: *.play-internet.pl 24.11.11, 22:08 Chodzę do Nowej Linii na Brynowie. Zdecydowanie przyjemniejsze miejsce a zabiegi tańsze nie mówiąc o lepszej obsłudze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: admire spa katowice IP: 195.149.100.* 28.01.12, 11:56 Witam serdecznie miałam okazję być klientką w tym "spa" niestety przerost formy nad treścią. Jeżeli ktoś przedstawia ofertę w formie grubej i pięknie wydanej broszurki a tak na prawdę ofertę można ograniczyć do kilku pozycji "masaż magiczny dotyk, "masaż wanilia", "masaż harmonia" piękne określenia i tyle, a tak na prawdę jedno i to samo. EKSKLUZYWNE ZABIEGI SPA NA CIAŁO czy KOSMETYKA TWARZY czy pod takimi określeniami powinny kryć się takie kosmetyki jak CLARENA czy BIELENDA chyba nie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka_W Re: admire spa katowice IP: *.play-internet.pl 15.02.12, 02:07 Kiedyś Admire było przyjemnym miejscem ale obecnie zdecydowanie odradzam. Rotacja pracowników, zupełny brak zaangażowania w zabiegi, brak zainteresowania klientem. Wszystko to powoduje, że Admire chyli się ku upadkowi, co widać po pustym parkingu i pustce w salonie. Odpowiedz Link Zgłoś
2magdallena Re: admire spa katowice 17.04.12, 21:30 Zgadzam się z opiniami poniżej. Usługi kiepskie, nie wszystkie osoby są godne polecenia a te które były świetne w tym co robiły już odeszły. Rotacja pracowników wręcz zdumiewająca chyba w żadnym salonie kosmetycznym w ciągu tak krótkiego czasu nie odeszło tylu pracowników co w Admire. Bardzo źle to wygląda, a pamiętajmy, że klienci nie przychodzą dla danego miejsca tylko dla danej osoby. Po za tym recepcja a raczej osoby które na niej pracują hmmmmmm nie właściwe osoby na niewłaściwym miejscu kompletnie niekompetentne, nieprofesjonalne, wręcz czasem nie mile. Przestałam do tego miejsca uczęszczac po sytuacji gdzie po raz kolejny byłam zapisana źle, czasem było tak, że nie byłam zapisana no chyba tak nie powinna działac recepcja bądźmy poważni. A po za tym myślę, że mierzenie wzrokiem klientów z miną niezadowolonego mopsa jest lekko mówiąc nie na miejscu. Może te miejsce jeszcze jakoś by funkcjonowało po zmianie recepcji z naciskiem na może bo parking pusty o każdej porze dnia to chyba o czymś mówi. Kosmetyczki też są przyjmowane coraz to bardziej genialne nie mające pojęcia o tym co robią szkoda gadac i tyle NIE POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
wiosna161 Re: admire spa katowice 23.04.12, 18:18 Ale tak było od początku! Obsługa nie dość, że ciągle naburmuszona, to nie bardzo znająca się na rzeczy. Jak zresztą właściciel. I straszne kłamczuchy wmawiające klientkom nieprawdziwe historie. Mnie/ i nie tylko/ wykonano tam okropny makijaż trwały brwi. Na koniec kosmetyczka twierdziła, że zrobiła tak, bo chciałam. Odpowiedz Link Zgłoś
okatowice.pl Re: admire spa katowice 22.07.12, 23:28 a ja polecam Ogłoszenia Katowice Odpowiedz Link Zgłoś
cava2012 Poszukuję Pani Justyny 23.07.12, 12:38 W Admire byłam wiosną.Idąc tam miałam mnóstwo obaw związanych z przeczytanymi tutaj komentarzami i wpisami. Okazało się, że jest naprawdę ok. Korzystałam z usług fryzjerki- Pani Justyny.Z salonu wyszłam naprawdę "dopieszczona", zadowolona, z kolorem i fryzurą jaką chciałam. Pani Justynka potrafiła też świetnie doradzić , odstręczyć od moich niekoniecznie trafionych pomysłów;) Niestety własnie się dowiedziałam, że Pani Justrynka już nie pracuje w Admire:(. Gdyby ktoś wiedział jak i gdzie można ją odnaleźć bardzo proszę o kontakt! Odpowiedz Link Zgłoś
n4tali4 Re: Poszukuję Pani Justyny 14.08.12, 09:57 Pani Justyna pracuje aktualnie w salonie EOS na ul. Jankego 82 to jej nr. 531480190. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agaolszewska6 Re: admire spa katowice 29.06.13, 06:57 Agnieszka Olszewska- kosmetyczka tel:794-995-525 Odpowiedz Link Zgłoś
dagmarasznajder1 Re: admire spa katowice 30.06.13, 22:59 Dagmara Sznajder fryzjerka 605 622 002 Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynaadamczyk Re: admire spa katowice 30.06.13, 23:01 Zapraszam do swojego gabinetu www.perfectbody.katowice.pl Katarzyna Adamczyk fizjoteraputka tel 663741313 Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiaadmire Re: admire spa katowice 02.07.13, 22:00 Sylwia (masaż, endermologia) 535 50 80 40 lub sylwia.gadom@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agaolszewska6 Re: admire spa katowice 24.08.13, 09:39 Kosmetyka Mobilna (kosmetyka twarzy,manicure,pedicure)Agnieszka Olszewska ATRAKCYJNE CENY tel: 794 995 525 Odpowiedz Link Zgłoś
antonina0508 Re: admire spa katowice 16.10.13, 20:16 Karolina Kciuk Kosmetyczka tel 692052356 Odpowiedz Link Zgłoś