Gość: biniou IP: *.rev.numericable.fr 12.02.10, 15:29 Wspaniale! Potem na lamach tej samej gaziety dziwicie sie, ze centra slaskich miast sa obumarle. Jak glupim trzeba byc, zeby wybrac sie na randke do supermarketu?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hannes To samo chciałem zauważyć IP: 213.17.164.* 12.02.10, 15:45 Poza tym, szanowna Gazeto zatrudniająca chyba gimnazjalistów w charakterze korekty, napoje się WARZY a nie WAŻY! Bo to nie idzie o określanie ciężaru tylko i ich gotowanie (przygotowywanie), a to warzenie nie pochodzi od wagi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc motłoch IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.10, 16:57 "... kto się tam pokazuje, tego ja nie szanuję.." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: motłoch IP: *.cable.smsnet.pl 12.02.10, 21:40 Gość portalu: gosc napisał(a): > "... kto się tam pokazuje, tego ja nie szanuję.." Mam takie kazikowe zdanie o uczestnikach tańców wygibańców. Reklamy wybaczę, ale udziału w szmirze i chałturze nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
firiduri Gdzie w Walentynki? Może do... centrum handlowego? 12.02.10, 17:46 Używanie nazwy „Galeria handlowa” ma oczywiście podnieść prestiż tego miejsca, które w końcu jest zwykłym sklepem. Wszelkie imprezy tam organizowane mają za zadanie wycisnąć maksymalnie portfele przybyłych. Ta pazerność w handlu jest zjawiskiem poniekąd normalnym. Dzisiejsi spece od sprzedaży mają solidne przygotowanie w wyszukiwaniu słabych punktów u potencjalnych nabywców. Jednak odnoszę wrażenie, że nie muszą się specjalnie wysilać bo liczba osobników o spranych mózgach jest wystarczająco duża. W supermarketach nie brakuje chętnych na takie imprezy jak śluby lub urodziny, Powstała już „nowa tradycja” spędzania właśnie tam wolnego czasu. Przy czym większość ma przekonanie, że przebywa w miejscu szczególnym, czyli w galerii. Prawdopodobnie też nie mają porównania, bo nigdy w innych galeriach nie bywali, a zjawiska z pogranicza kultury ewentualnie znają tylko z odsłuchu w komórce. Zadziwiająca jest bezkrytyczna łatwość małpowania obcych wzorów. Ni z tego, ni z owego w obłędzie i paranoi obchodzi się Walentynki lub lata z dynią na głowie w przekonaniu, że w ten sposób jest się w Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Gdzie w Walentynki? Może do... centrum handlo IP: *.superkabel.de 12.02.10, 21:35 Obce w wzorce? Z Europy? W Europie (tej cywilizowanej części) w niedzielę centra handlowe są w większości zamknięte więc nijak nie mogli zaczerpnąć stamtąd wzorców. Spędzanie wolnego czasu w centrach handlowych to zajęcie dla finansowych i intelektualnych biedaków ze Wschodniej Europy, Rosji, Chin itp. Biedoty nie stać na wyjazd poza miasto albo pójście do teatru, a jak stać to nie ma czasu albo ochoty, bo w pracy musi tyrać 2x dłużej i 2x szybciej niż statyczny mieszkaniec cywilizowanego świata. A jak już ma trochę czasu i pieniędzy, to jest tak zdumiona, że nie wie co z tym zrobić i wybiera pójście do sklepu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Gdzie w Walentynki? Może do... centrum handlo IP: *.cable.smsnet.pl 12.02.10, 21:44 Racja, komersze ulega zwykły gmin jam też żaden szlachciura, ale centra handlowe godzą w moją inteligencję, tak samo jak artykuły sponsorowane. Nie dziwi mnie, że autor nazwiska swego nie szarga kryjąc się za inicjałami:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko1aj Gdzie w Walentynki? Może do... centrum handlowego? IP: 217.168.136.* 12.02.10, 18:09 A czy można zwiększyć ilość tych bonów do np 3000 zł jak wezmą też ślub od razu? Albo choć bzykną się na oczach publiczności. A tak serio to jest tak żałosne - że nie mam słów fast dating za bona towarowego przy akompaniamencie Plastkiowej Paulli. Dobrze że w święto zmarłych centra są zamknięte bo aż strach pomyśleć jaki event wymyśliłoby SCC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1h Gdzie w Walentynki? Może do... centrum handlowego? IP: *.wifi-networks.pl 12.02.10, 18:27 Paułła będzie śpiewać :) Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Gdzie w Walentynki? Może do... centrum handlowego? 12.02.10, 22:49 Wyborczej już dziękujemy,a myślałem, że pranie mózgów to tylko tabloidy... Co za shit :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Gdzie w Walentynki? Może do... centrum handlo IP: *.cable.smsnet.pl 12.02.10, 23:08 GW w pogoni za klientem od dawna ostro równa w dół, ta tendencja nie tylko ją dotyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko1aj Re: Gdzie w Walentynki? Może do... centrum handlo IP: *.173.12.149.tesatnet.pl 13.02.10, 01:29 To nie jest pogoń za klientem - bardziej robienie loda zleceniodawcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dffg Re: Gdzie w Walentynki? Może do... centrum handlo IP: *.pl 13.02.10, 02:22 a ten kto zleca artykuly to kto jak nie klient? tyle ze jeden i wiekszy, bo klientami procz czytelnikow sa wlasnie firmy niestety. odkad kazda gazeta ma swoja strone musi jakos zarabiac jesli papierowa wersja nie idzie. nie wszyscy umieja blokowac reklamy i nie wszyscy wiedza ktore artykuliki sa oplacone. rynek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bastian Nie ma to jak lansik w galerii IP: 93.175.68.* 13.02.10, 09:09 Nie ma to jak lansik w galerii. Potem hamburger w McDonalds. Poszwendac sie tu i tam , przymierzyc jakiś drogi ciuszek , poplotkowac , coś obejrzec podotykac. Luksus za szklaną witryną . Niby blisko a tak daleko. Rozrywka dla pospólstwa. W tej namiastce luksusu możesz zapomniec o swym otoczeniu : syfie , dziadostwie , dziurawych drogach , zaszczanych i zasranych chodnikach. Wszechobecnym polskim brudzie i burdelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barteczek Re: Gdzie w Walentynki? Może do... centrum handlo IP: 109.243.138.* 13.02.10, 13:20 dokładnie, a potem redaktorzy gw będą płakać, jak to jest, że centrum katowic jest puste w walentynkowe południe... a może by tak napisać, że można pójśc na romantyczną kolację, kawę, spacer? żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angel najlepiej do Spodka na Musical Metro IP: *.chello.pl 14.02.10, 17:14 tylko niestety dopiero 22 kwietnia bedzie :( www.metro.wspodku.pl Odpowiedz Link Zgłoś