Gość: towarzysz Re: Prezes na zasiłku IP: 213.227.107.* 13.02.04, 16:20 Oto prawdziwa twarz działacza SLD a dawniej PZPR! Wstyd i hańba ! aby lewicowy milioner z SLD zabierał zasiłek dla biednych i bezrobotnych ! Ludzie widzicie teraz, kogo wybraliście do Sejmu czy samorządu ? Więc macie teraz rzeczywisty obraz polskiej lewicy z SLD na przykładzie działacza SLD z Siemianowic Śl. Pomyliłem się w głosowaniu i otumaniono mnie obietnicami "gruszek na wierzbie"! AWS wróć ! AWS wróć ! AWS wróć ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus czerwona swinio z Siemianowic.... IP: *.rasserver.net 13.02.04, 16:24 tak trzymc jeszcze troche a po tym czerwonym harcerstwie z lsd smrod nie zostanie....:) razem z millerem wisiec bedziesz BANDYTO CZERWONY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lu Re: czerwona swinio z Siemianowic.... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.04, 18:46 proszę nie obrażać świni bo przed świnią jest Kaczmarzyk Zenon skurwiel nad skurwielami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X A ilu jest takich.... IP: 195.117.129.* 13.02.04, 16:47 ...co się nie przyznali (tzn. nie zostali przyłapani???) ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac ŚWINIA IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 13.02.04, 20:36 Ktoś tu wyzywa tego SLDowskiego bandytę kłacę i złodzieja od świń. A świnia to porządne zwierze. Każda świnia na tym świecie przewyższa pod każdyn względem tych bydlaków kwaśniewskich millerów oleksych dyduchów i innych czarzastych. Każda świnia jest lepsza od tej zgraji złodzieji ,kłamców i nieukaranych PZPRowskich morderców. Tak więc moja prośba brzmi: nie mieszajmy porządnych zwierząt z tą mafią . z tą zgrają ludzi podłych nikczemnych i bezkresnie bezczelnych!!! Precz z komuną SLD-PZPR. Ciekawe co towarzysze utworza po rozwiązaniu obecnej mafi. Na pewno sobie poradzą. I trzeba było ośmieszać lustrację , dekomunizację ? Europejczycy zafajdani?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siemianowiczanka Re: Prezes na zasiłku IP: 212.244.68.* 13.02.04, 20:57 Pan prezes Kaczmarzyk przekazał swój wielomilionowy majątek żonie i dzieciom a teraz chce zasiłku dla bezrobotnych. Jest to bardzo ciekawa i pouczająca historia. Ale jeszcze ciekawsza byłaby historia, jak ten "działacz robotniczy" doszedł do tego majątku. Chętnie byśmy ją poznali!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hugo Re: Prezes na zasiłku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.04, 22:44 Początków fortuny Zenka nie znam, ale pewnie bolszewicka klasyka. Natomiast wiem, ze obecnie w jego, przepraszam żony i dzieci, sklepach realizowana jest wiekszość bonów wydawanych przez siemianowicki MOPS. To jest dopiero przewał. Coś koło miliona złotych rocznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ATKA Re:Lewicowa wrażliwość IP: *.altec.pl / *.crowley.pl 18.02.04, 22:23 Dziwne,że osoba p. Kaczmarzyka nie zainteresowała nikogo w Urzędzie Pracy, przecież jest On osobą znaną. Winny jest nie tylko ON, ale wszystkie osoby wkoło, które wiedziały o tym i milczały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hugo Re:Lewicowa wrażliwość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.04, 22:47 Problem w tym, że zasiłek dostał legalnie. Ale jako bezrobotny nie powinien dostawać diety radnego!!! Kolejny kant. Moze Gazeta o tym napisze? Odpowiedz Link Zgłoś