Gość: szkoda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.10, 16:37 dostał dożywocie, a powinien dostać fuchę w zakładzie pogrzebowym albo w firmie budowlanej... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miś czy to było na opolskiej? IP: *.fenix.katowice.pl 11.03.10, 17:19 .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: czy to było na opolskiej? IP: 194.9.52.* 11.03.10, 21:48 tak na Opolskiej Odpowiedz Link Zgłoś
wilhelm4 Zabił i zabetonował kolegę w wannie. Dostał doż... 11.03.10, 17:23 Raczej chyba: 1) ukryl w piwnicy 2) zabetonowal. W innym przypadku boje sie, ze kraty wiezienne na niego za slabe. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sąsiad Zabił i zabetonował kolegę w wannie. Dostał doż... IP: *.chello.pl 11.03.10, 17:31 Wprost trudno uwierzyć,do czego obecnie zdolni są młodzi ludzie! Wydaje się,że to jakaś z palca wyssana historia a nie rzeczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baburiba Rzadka specjalność: grabarz-betoniarz IP: 80.51.132.* 12.03.10, 06:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das spiel ist aus nie specjalnosc tylko fach IP: *.dynamic.mnet-online.de 12.03.10, 07:57 bo siem jeszcze specjalisty obraza ze ony musialy siem uczyc a inne ony betonowac i pomyslec ze jak panow faraonow balsamowano to jeszcze musiano slono placic specjalistom od trwalosci ciala po smierci a w tym przypadku dozywocie no ale wtedy cienko bylo widocznie z betonem a plagi popularne byly jak szlugi za komuny Odpowiedz Link Zgłoś
aniceman Zabił i zabetonował kolegę w wannie. Dostał doż... 12.03.10, 08:14 Dobry zwyczaj... nie pożyczaj. Z drugiej strony stracić życie za dług w wysokości 200 zł. brzmi aż niedorzecznie. Piękną mamy młodzież, strach się bać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śmiech Re: Zabił i zabetonował kolegę w wannie. Dostał d IP: *.globalconnect.pl 13.03.10, 10:30 Młodzież macie taką, jaką sobie wychowaliście. Córki biorą przykład z matek i obciągają za 20zł w bramach, albo puszczają się co chwila z bardziej kasiastym facetem, a synusie zamiast imponować rozumem zabijają i cwaniakują, żeby mieć kasę na wspomniane wcześniej "dymanie". To wasz świat, wy go tworzycie, więc nie rozumiem tego zdziwienia. Śmieszne z was ludki - zero wartości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Zabił i zabetonował kolegę w wannie. Dostał doż... IP: *.chello.pl 12.03.10, 12:29 i kolejny kret.. na ktorego pojda nasze podatki - na krzeslo z nimi albo do roboty a nie w wygodnej celi maja lepiej niz dzieci w dpmach dziecka! ten kraj jest chory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ./MaTriX'u Zabił i zabetonował kolegę w wannie. Dostał doż... IP: 62.29.169.* 12.03.10, 14:17 od kredytow sa banki, daj kaske koledze, a potem jak zazadasz zwrotu, nawet po terminie to dowiesz sie ze jestes skur itp. Dobrym wytlumaczeniem jest - "nie mam,, sam jestem w dlugach, mam kredyt itp." to skutecznie zalatwia sprawe. dzis nikt juz do mnie nie przychodzi w takich sprawach, wszystko jest OK. jezeli mam kase - nie opowiadam o tym, ,po co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatelslaska Zabił i zabetonował kolegę w wannie. Dostał doż... IP: 195.24.248.* 13.03.10, 00:36 Zanm w Rudzie Śl. conajmniej 3 facetów ok 30 co siedzieli za dragi a po wyjsciu konkretnie świrują: lataja z nożami, straszą ludzi pobiciem, rozwalają lokale czy nawet biją pracowników na rusztowaniu!!!! Chore wychodza z paki i otoczenie ma ich za Bogow do tego jakby Policja tego nie widziala co robia?! Moze cos kabluja im. Tak czy owak to osoby zagrazajace spoleczenstwu nadajace sie do izolowania. Jak sie to nie zmieni lada dzien przeczytamy o podobnej tragedii w Rudzie. Odpowiedz Link Zgłoś