Dodaj do ulubionych

Zabił i zabetonował kolegę w wannie. Dostał doż...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.10, 16:37
dostał dożywocie, a powinien dostać fuchę w zakładzie pogrzebowym
albo w firmie budowlanej...
Obserwuj wątek
    • Gość: miś czy to było na opolskiej? IP: *.fenix.katowice.pl 11.03.10, 17:19
      ....
      • Gość: dd Re: czy to było na opolskiej? IP: 194.9.52.* 11.03.10, 21:48
        tak na Opolskiej
    • wilhelm4 Zabił i zabetonował kolegę w wannie. Dostał doż... 11.03.10, 17:23
      Raczej chyba: 1) ukryl w piwnicy 2) zabetonowal.

W innym przypadku boje sie, ze kraty wiezienne na niego za slabe. :)
    • Gość: sąsiad Zabił i zabetonował kolegę w wannie. Dostał doż... IP: *.chello.pl 11.03.10, 17:31

Wprost trudno uwierzyć,do czego obecnie zdolni są młodzi ludzie!
      Wydaje się,że to jakaś z palca wyssana historia a nie rzeczywistość.
    • Gość: baburiba Rzadka specjalność: grabarz-betoniarz IP: 80.51.132.* 12.03.10, 06:56
      • Gość: das spiel ist aus nie specjalnosc tylko fach IP: *.dynamic.mnet-online.de 12.03.10, 07:57
        bo siem jeszcze specjalisty obraza
        ze ony musialy siem uczyc a inne ony
        betonowac
        i pomyslec ze jak panow faraonow balsamowano
        to jeszcze musiano slono placic specjalistom
        od trwalosci ciala po smierci
        a w tym przypadku dozywocie
        no ale wtedy cienko bylo widocznie z betonem
        a plagi popularne byly jak szlugi za komuny
    • aniceman Zabił i zabetonował kolegę w wannie. Dostał doż... 12.03.10, 08:14
      Dobry zwyczaj... nie pożyczaj. Z drugiej strony stracić życie za dług w
      wysokości 200 zł. brzmi aż niedorzecznie. Piękną mamy młodzież, strach się bać.
      • Gość: Śmiech Re: Zabił i zabetonował kolegę w wannie. Dostał d IP: *.globalconnect.pl 13.03.10, 10:30
        Młodzież macie taką, jaką sobie wychowaliście. Córki biorą przykład z matek i obciągają za 20zł w bramach, albo puszczają się co chwila z bardziej kasiastym facetem, a synusie zamiast imponować rozumem zabijają i cwaniakują, żeby mieć kasę na wspomniane wcześniej "dymanie". To wasz świat, wy go tworzycie, więc nie rozumiem tego zdziwienia. Śmieszne z was ludki - zero wartości.
    • Gość: ktos Zabił i zabetonował kolegę w wannie. Dostał doż... IP: *.chello.pl 12.03.10, 12:29
      i kolejny kret.. na ktorego pojda nasze podatki - na krzeslo z nimi albo do
      roboty a nie w wygodnej celi maja lepiej niz dzieci w dpmach dziecka! ten kraj
      jest chory.
    • Gość: ./MaTriX'u Zabił i zabetonował kolegę w wannie. Dostał doż... IP: 62.29.169.* 12.03.10, 14:17
      od kredytow sa banki, daj kaske koledze, a potem jak zazadasz zwrotu, nawet po
      terminie to dowiesz sie ze jestes skur itp. Dobrym wytlumaczeniem jest - "nie
      mam,, sam jestem w dlugach, mam kredyt itp." to skutecznie zalatwia sprawe.
      dzis nikt juz do mnie nie przychodzi w takich sprawach, wszystko jest OK.
      jezeli mam kase - nie opowiadam o tym, ,po co ?
    • Gość: obywatelslaska Zabił i zabetonował kolegę w wannie. Dostał doż... IP: 195.24.248.* 13.03.10, 00:36
      Zanm w Rudzie Śl. conajmniej 3 facetów ok 30 co siedzieli za dragi a po wyjsciu konkretnie świrują: lataja z nożami, straszą ludzi pobiciem, rozwalają lokale czy nawet biją pracowników na rusztowaniu!!!! Chore wychodza z paki i otoczenie ma ich za Bogow do tego jakby Policja tego nie widziala co robia?! Moze cos kabluja im. Tak czy owak to osoby zagrazajace spoleczenstwu nadajace sie do izolowania. Jak sie to nie zmieni lada dzien przeczytamy o podobnej tragedii w Rudzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka